Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Lutego 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Otwórz sobie w photoshopie. Ew. zabierz od borka :PE tam, bez sensu. :P Mogę dać na pocieszenie zdjęcie kibla z pubu (Kraków 2008, przed koncertem cd.). :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 E tam, bez sensu. :P Mogę dać na pocieszenie zdjęcie kibla z pubu (Kraków 2008, przed koncertem cd.). :P też byłem w Krakowie w kiblu he he 1 zł się płaciło za odlanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Na poprzednim zdjęciu z Ranmą wyglądałeś inaczej... Chyba... BTW. Gnysek, wyglądasz jak Tadeusz (albo Miłosz) z Review Territory. Nie wiem dlaczego tak mi się skojarzyłeś ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 W wieku 14-18 człowiek się nad sobą użala. To fakt. Niektórym pozostaje tak do wieku 20 paru lat. Cóż. =P tiaaa dobrze by było gdyby na tych 20 latach się skończyło :) a bywa różnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 W wieku 14-18 człowiek się nad sobą użala. To fakt. Niektórym pozostaje tak do wieku 20 paru lat. Cóż. =P Ja się nad sobą nie użalam, ale też nie jestem beztroski. Sorki za offtopa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Nom jestem 'troche' mlody co do Ciebie gnysiu ;) To ciekawe jak jest z Grela moze bedzie do gnyska mowil tata XDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Na poprzednim zdjęciu z Ranmą wyglądałeś inaczej... Chyba... BTW. Gnysek, wyglądasz jak Tadeusz (albo Miłosz) z Review Territory. Nie wiem dlaczego tak mi się skojarzyłeś ;/ Tylko nie jak Tadeusz, nienawidzę go :P Ale już mi to ktoś powiedział :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 @Borek pewnie o tym nie wiesz ale masz sobowtóra w łódzkim WSHE. identyczny typ po prostu, może troche starszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 ja u mnie w mieście też mam swojego sobowtóra ale nie znam go osobiście xD Raz jak zobaczyłem go na zdjęciu to byłem przekonany że to ja, dopiero po bluzie poznałem bo takiej nie mam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 na szczescie ja mam swój niepowtarzalny i paskudny ryj nie do podrobienia. yeah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbrownik Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 A to moja twarz :3(znaczy się ciało!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 A to moja twarz :3(znaczy się ciało!) Ales Ty sexi ! :o :o :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 A to moja twarz :3(znaczy się ciało!) fajny masz profil,trochę pedofilowaty o tych blogach,sexie i 15 latce i nie wiem co w katalogu publicznym robi jakiś janusz bimbrownik,trzeba by to sprawdzić,jutro wybieram się na psiarnie w nieco innej sprawie od innej strony B) ,ale polecę twoje dupsko do sprawdzenia i przetrzepania hahahahahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbrownik Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 @up,up pracuję jako modelka ='3 @up ty tez :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Yhm, a numer Gadu mówi mi, że to Janusz z Warszawy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Yhm, a numer Gadu mówi mi, że to Janusz z Warszawy :P Jak na Janusza , fajne ma cialo , musicie przyznac ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Imo odpycha się od fanów, bo musi do niej sporo ludzi nabijać P: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbrownik Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Tak,tak flaq dobrze mówi btw,nie umiecie docenić prawdziwego piękna męzczyzny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 28 Lutego 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 No natura hojnie Cię obdarzyła. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Małe cycki, dziwny wyraz twarzy i w dodatku blondynka. :x Januszu, znajdź kolejnym razem lepsze zdjęcie. Masz w końcu cały internet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 28 Lutego 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Małe cycki, dziwny wyraz twarzy i w dodatku blondynka.Odezwał się fan kościstej i płaskiej jak deska wokalistki Paramore - Hayley Williams, kwintesencji amerykańskiej pop kultury. Jeszcze napisz coś o Avril Lavigne i będą w komplecie. :cat: U fail. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbrownik Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 znajdź kolejnym razem lepsze zdjęcie. Masz w końcu cały internet. Przecież to moje zdjęcie (Dobra,dobra emoty w stylu IPB są do niczego.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Małe cycki, dziwny wyraz twarzy i w dodatku blondynka. :x Januszu, znajdź kolejnym razem lepsze zdjęcie. Masz w końcu cały internet. cycki w sam raz, blondynki też lubie, tylko ta twarz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 cycki w sam raz, blondynki też lubie, tylko ta twarz.. twarz bym przemeblował ku...tzn 'sprzętem' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 To ciekawe jak jest z Grela moze bedzie do gnyska mowil tata XDDD Taato, zdejmiesz mi warna :lol2: ?<joke> A to moja twarz :3(znaczy się ciało!) :o a w gg widze Janusza, może po operacji zmiany płci ona jest :]? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Taato, zdejmiesz mi warna :lol2: ?<joke> :o a w gg widze Janusza, może po operacji zmiany płci ona jest :]? Nigdy nie widzales tranzwestytow ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Co to tranzwestyty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Co to tranzwestyty? Tranzwestyci , jak posiadasz google to poszukaj , nie bede Ci opisywal bo to niesmaczne .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 29 Lutego 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Tranzwestyci Transwestyci. Jak już kogoś poprawiasz, to sprawdź dokładnie pisownię. -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Transwestyci. Jak już kogoś poprawiasz, to sprawdź dokładnie pisownię. -_- Sory szefie , moj blad :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi