propaganja Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Hmmmm moze i nie... wiesz jakos mi tym na zlosc nie zrobiles :) Musisz sie postarac kotku :thumbsup: uwierz mi ze nie chcesz zeby lowridah robił ci na złość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 o niestety wróciłaś,uciekaj, nie tęskniłem... HAHAHA piękne : D @Nikas: Lol wyglądasz jak moja koleżanka ze starej klasy w tej bluzie :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 uwierz mi ze nie chcesz zeby lowridah robił ci na złość ja nie mam nic przeciwko niech daje... na 100% za bluzganie dostanie warna :thumbsup: :P ... na to tylko czekam dla niego jak i dla Yoho :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 chyba go nie znasz...on nie będzie na Ciebie bluzgał,ojj nie....gorsze rzeczy a więc uważaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Ja bym się bardzie bał ostrzeżeń od moderatorów, w tym mnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Ty jesteś administratorem, kto by się ich ostrzeżeń bał, tylko moderatorzy mają tu prawdziwą władzę :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 @ up- śmiech na sali :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 I to jaki ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matis3 Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 dobra... ja przerwe offtopa :)... kolejne ścięcie: http://img264.imageshack.us/img264/2906/zdjcie0040et7.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 dobra... ja przerwe offtopa :)... kolejne ścięcie: http://img264.imageshack.us/img264/2906/zdjcie0040et7.jpg Wyglądasz jak jakiś aktor, tylko nie moge sobie przypomnieć imiona i nazwiska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Dobrze widzieć twarz człowieka nie z podstawówki :P Bo tych małych pryszczoli już dosć miałem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Wyglądasz jak jakiś aktor, tylko nie moge sobie przypomnieć imiona i nazwiska. Mi on przypomina Ashtona Kutchera :D http://www.nndb.com/people/768/000022702/ashtonKutcherS.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Mi on przypomina Ashtona Kutchera :D http://www.nndb.com/people/768/000022702/ashtonKutcherS.jpg Nie, to nie ten. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Dobrze widzieć twarz człowieka nie z podstawówki :P Bo tych małych pryszczoli już dosć miałem :P Gnysek masz racje dobrze ze ja juz mam 14 lat :P Albo dopiero XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 dobra... ja przerwe offtopa :)... kolejne ścięcie: http://img264.imageshack.us/img264/2906/zdjcie0040et7.jpg Jesteś podobny do Kaki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Gnysek masz racje dobrze ze ja juz mam 14 lat :P Albo dopiero XD Dopiero , to jest dobry wiek , wiek w ktorym niczym sie nie przejmujesz , no chyba ze starasz sie byc "true emo" i szukasz sam sobie tych problemow to inna sprawa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 14 lat to jeszcze w gacie sie sika. Masz 7 lat ode mnie mniej, to jest 1/2 Twojego życia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Dopiero , to jest dobry wiek , wiek w ktorym niczym sie nie przejmujesz , no chyba ze starasz sie byc "true emo" i szukasz sam sobie tych problemow to inna sprawa To zależy od nastawienia człowieka. Ja jakoś nigdy nie potrafiłem żyć beztrosko (oczywiście nie jak byłem malutki), nie potrafie się rozluźnić i nie myśleć o czymś co będzie, lub jak coś co było, będzie miało wpływ na to co będzie. Beztrosko to ja żyłem jak miałem mniej niż 10 lat. (teraz mam 16) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 W wieku 14-18 człowiek się nad sobą użala. To fakt. Niektórym pozostaje tak do wieku 20 paru lat. Cóż. =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 W wieku 14-18 człowiek się nad sobą użala. To fakt. Niektórym pozostaje tak do wieku 20 paru lat. Cóż. =P -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Uderz w stół, a nożyce się odezwą! Akurat nie miałem Ciebie na myśli gnysek. =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Ja też nie miałem na myśli ciebie :innocent: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 X_X Nie, ja już mam prawie 19 lat. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 W wieku 14-18 człowiek się nad sobą użala. To fakt. Niektórym pozostaje tak do wieku 20 paru lat. Cóż. =P Hehe. Niektórym tak już ogółem zostaje. :P (czciciele rozgłośni radiowej z Torunia xD) for(;;) cout << "Jaki to ja jestem biedny" << endl; @Gnysek: To w wieku 21 lat się zdaje maturę? Ja jakiś niedoinformowany. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Pff, skandal, zaraportowali mi mojego posta i to aż dwie osoby! Toż to permanentna nieznajomość regulaminu (zwłaszcza punktu 1)! @RaistlinBlackRobe: kibel rulez ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 To ja powiem, że 1 punkt jest do dupy. Sam jesteś do dupy. Zaraz dostaniesz warna i się skończy i to wcale nie za posta a za inne rzeczy które robicie na stronie a nie są śmieszne panowie z IRCa gnysek Zgubiłeś przecinki, panie admin :x Polecam coś na uspokojenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Trochę tam wiało :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Lutego 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 A ja mam podobne dwie foty strzelone... ale z zamkniętymi oczami (zczaiłem to dopiero w domu), więc moich fot nie będzie. XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Otwórz sobie w photoshopie. Ew. zabierz od borka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Trochę tam wiało :D Borek się zmienia co zdjęcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi