Yoda Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 ale nie musisz szpanować skanerem ;F To akurat zrobione kamerką :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 @Yoda: No właśnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Spamowisko. Powiem przy okazji tak: -> przez żydów był holocaust; -> przez żydów jest antysemityzm; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Dobra Yoho nie gadaj tyle,tylko dawaj swoją fote. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Spamowisko. Powiem przy okazji tak: -> przez żydów był holocaust; -> przez żydów jest antysemityzm; Ba, naukowo potwierdzony fakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 @Kamrat: : D @Dudek: Chętnie bym dał ale nie posiadam :V zrobie sobie jutro może... jakieś szpanerskie! Najlepiej takie od dołu ;F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Uuuu... Dawno tu nie bylam xD Dawajcie swoje foty... a nie gadajcie o niczym <żart xD> Yoho jestes nowy czy poprostu raczej sie "ukrywales"??(jakos cie nie widzialam xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Ilość emotek"xD" w twoim poście, sugeruje że jesteś niezrównowarzony/a psychicznie. Więc wybacz ale nie mam zamiaru dalej z Tobą rozmawiać. czy poprostu raczej sie "ukrywales"?? Ukrywałem się przed takimi jak Ty. @Down: Ok. Postaram się powstrzymać następtnym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Ilość emotek"xD" w twoim poście, sugeruje że jesteś niezrównowarzony/a psychicznie. Więc wybacz ale nie mam zamiaru dalej z Tobą rozmawiać. Ukrywałem się przed takimi jak Ty. To jest jedna z niewielu GMCLANOWICZEK - po prostu kobieta. Delikatniej proszę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 @UpUp: Masz coś do dziewczyn? (mam nadzieję, że ddusia jest naprawdę płci pięknej...) @Down: A kogo prędzej obrazisz? Chłopaka czy dziewczynę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 To jest jedna z niewielu GMCLANOWICZEKI.. ? :| Nie widzę powodów, dla których kobiety na forum miałyby być traktowane inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Nie widzę powodów, dla których kobiety miałyby być traktowane inaczej. Niech ma! :F @Down: Dzięki, dzięki. @Down Yoda:Dzięki, dzięki EDIT: Ok już mnie nie chwalicie, bo jeszcze sie dowartościowuje, i co będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Ilość emotek"xD" w twoim poście, sugeruje że jesteś niezrównowarzony/a psychicznie. Więc wybacz ale nie mam zamiaru dalej z Tobą rozmawiać.:w00t: Tekst miesiąca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Hahah, Yoho dobre :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Ilość emotek"xD" w twoim poście, sugeruje że jesteś niezrównowarzony/a psychicznie. Więc wybacz ale nie mam zamiaru dalej z Tobą rozmawiać.xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD A poza tym, to dziwne to :P . Po emotkach oceniać człowieka :] ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 A poza tym, to dziwne to tongue2.gif . Po emotkach oceniać człowieka emot11.gif ? Emotki wiele mówią o człowieku =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Heh,jedyne zdjęcie jakie mam,jeszcze z wakacji. Od tamtego czasu nie ścinałem włosów.;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Emotki wiele mówią o człowieku =P Racja! @Dudek: A co to? Z jakiejś ukrytej kamery czy co :F? xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD Wiemy, że jesteś niezrównowarzony psychicznie, nie musisz utwierdzać nas w tym przekonaniu. (nie bierz tego do Siebie, bo jeszcze łornem oberwe) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 @Dudek: A co to? Z jakiejś ukrytej kamery czy co :F? Zdjęcie mi zrobił brat kiedy się tego nie spodziewałem. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Masz brata paparatzii?(czy jak to sie pisze...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Zamykajcie się w łazienkach, bo licho nie śpi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 W łazienkach? Właśnie tam raczej spodziewałbym się jakiegoś żądnego sensacji fotografa :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Ja niekoniecznie, aż taki men ze mnie nie jest, żeby było sie czym chwalić - chociaż wstydzić się w sumie też nie ma czego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Zawsze można zamknąć łazienkę na klucz i żaden paparazzi wam nic nie zrobi :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Zawsze można zamknąć łazienkę na klucz i żaden paparazzi wam nic nie zrobi tongue2.gif . A okno? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Oni juz czekają w środku ^^ koczują tam i zakładają osady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Nie wiem jak u ciebie, ale u mnie szyba w drzwiach w łazience jest taka, że nic przez nią nie widać, a okna w łazience nie posiadam :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Oni mają swoje sposoby, podkopy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Nie wiem jak u ciebie, ale u mnie szyba w drzwiach w łazience jest taka, że nic przez nią nie widać, a okna w łazience nie posiadam smile.gif . | V Oni mają swoje sposoby, podkopy... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Ty tu się kąpiesz, a tu nagle, gdy się nie spodziewasz z kibla wyskakuje przemoczony maniakalny paparazzi.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi