Wojo Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Ale misiak :) Czy twój telefon to samsung galaxy ace 2 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Nie ja robiłem to zdjęcie i nie wiem jakim telefonem było robione bo się nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Nie ja robiłem to zdjęcie i nie wiem jakim telefonem było robione bo się nie znam. Skoro chwilę po obudzeniu, nie Ty robiłeś sobie selfie, to nasuwa się tylko jedno :D Mów z kim sypiasz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Przecież widać tam kawałek mojej dziewczyny. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Czego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Kłamałem. : (((((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Kawałek dziewczyny mówisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 7 Lutego 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 TAKI BRZUSZEK, TAKI WYGRYW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 to Ty grałeś w zmierzchu tego świecącego się typa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Nie pamiętam, czy się chwaliłem, ale dorobiłem się bardziej oficjalnego foto :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Nie pamiętam, czy się chwaliłem, ale dorobiłem się bardziej oficjalnego foto :) Ta kozia bródka. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 9 Lutego 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Akurat psysiowi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Akurat psysiowi pasuje Paqoo też ma, nawet trochę podobni są Przypadek? Nie sądzę Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Nigdy nie rozumiałem kozich bródek, jak to można nosić? A w połączeniu z kucem... XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 nikas, mi przynajmniej pasuje kozia bródka. w przeciwienstwie do Twojego swagowego zarostu ;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Lutego 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Mi się wydaje, ze ta fota ma ze 100 lat juz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 niee, co najwyzej rok, bo na FB ja mam odkad zaczalem prace w Ganymede, ale nie pamietalem czy ja tu po prostu dawalem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Lutego 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 nikas, mi przynajmniej pasuje kozia bródka. w przeciwienstwie do Twojego swagowego zarostu ;* zabolała dupcia :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Hejt D: Edit: Robiłem w pejncie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 GMClany <3 trafilo na FB :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 nikas, mi przynajmniej pasuje kozia bródka. w przeciwienstwie do Twojego swagowego zarostu ;* Mój ty mały mężczyzno. :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 hahaha wygrałem coś? https://gmclan.org/uploader/993/DSCN7785.jpg poprosze w CA 2014 kategorie najlepszy wąs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Lutego 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 taki sam mam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 ja już nie mam :( ale zdjęcie w sam raz będzie żeby w rysunku któregoś szlachcica upozorować na mojego przodka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 16 Lutego 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 "Najlepszy wąs" na CA 2014? Miłego walczenia o 2 miejsce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 hahaha dobra to takie coś, każdy kto wrzuci tu swoje zdjęcie z wąsiskiem może zostać twarzą szlachcia, husarza, ew tatarzyna jeśli wąs będzie odpowiednio sążny w przyszłych rysunkach :D A CA swoją drogą, musiałbym dłużej pochodować ale trzeba było wyjść do ludzi i sie ogolić :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Nie rozumiem jak można nosić takie wąsy, zwykle ludzie z wąsami krótkimi do całej szerokości ust kojarzą mi się z pedofilami. Nie mylić ze szlacheckimi wąsami! (Józef Piłsudski, Stalin) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 wyskoczył z pedofilami, to są wąsy na "pana wołodyjowskiego" faktycznie na zdjęciu nie widać zakręconych końcówek :D No i generalnie nie nosze, miałem brodzitsu + wąsy, te drugie zostawiłem tylko do foto (ulizanej glacy dla jasności też nie noszę, ale jak cisnąć to cisnąć :) ) stalin w młodości wyglądał jak borat http://static.polskieradio.pl/files/69cc9b...d392a61e35.file Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 przed transformacją wyglądałem mniej więcej tak: https://gmclan.org/up993_5_DSCN7759.html teraz tak: https://gmclan.org/up993_5_DSCN7794.html jutro na łyso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 16 Lutego 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 przed transformacją lepiej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi