Nikas Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 ELO KOSZULA ZA PINIĘDZE Z TOPHATA FITUJE??????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 29 Grudnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 czemu w takim dziwnym kolorze :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Kolor ######sty :). Gratki, dobry wybór + śledź do tego to w ogóle gites majonez :). Ale zdjęcie to Avillą robiłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Muszę zarobić na tophacie wincyj to se kupię nowy. ;_; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 PODERWAŁEM JĄ NA TOP HAT!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Ładna 10/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Czy to też zasługa Top Hata? Edit: Ach, nie zauważyłem podpisu. Graty! :D Jak to jest być sławnym gejmdewem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smartboy Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Ładna 10/10 W nowy rok chyba każda jest ładna,spoko,że stwierdziłes patrząć na nią jak ma fotkę od boku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 @Nikas Sylwestra spędziłeś w Poznaniu? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Nie, w PABIANICACH!!11 EDIT: Maximal, nie no śmieszki nie poderwałem jej na tophata. XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Przecież wiem, głupolu, też sobie śmiecham z tego. Chociaż fajnie byłoby dożyć czasów, w których podryw na gamedev faktycznie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Ano. W Warszawie na Pixel Heaven myślałem, że poderwałem na to dziewczynę. Grała w top hat ponad godzinę... po czym przyszedł jej chłopak i ją zabrał. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smartboy Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Ano. W Warszawie na Pixel Heaven myślałem, że poderwałem na to dziewczynę. Grała w top hat ponad godzinę... po czym przyszedł jej chłopak i ją zabrał. xD To może wypadałoby zrobić gre o 'zegsie'??? :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Z tego co mi wiadomo, to Staś robił i nie wypaliło. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 To co mam w avatarze? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 TAK! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 nikasz wygryw życia :** sylbestrowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Czo te cigariety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 To teraz ja ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 A ja nie mam zdjęć ze sylwestra ;_; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 3 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 a ja kolezanek :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 XD Good one Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 a ja nigdy nie miauem dziewczyny i tesz fajnie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smartboy Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 a ja kolezanek :( Ja mam ale wszystkie albo zajęte albo biorą alimenty. :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Co za fala wygrywowstwa. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Close enough.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Bedziom, jeszcze nie te lata :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 5 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 oglednie mowiac nie wyszedles najlepiej xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Ćśśś, nieprawda. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Po pierwsze, zetnij loczki - to pierwszy krok do zostania wygrywem. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi