Bedziom Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Oj nie, ja jestem przystojniejszy. LOLOLOLOLOLO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 nie E: to zdjecie jest robione okolo pol roku temu, nowszych nie mam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Lolik, koszula nikasa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Lolik, koszula nikasa? co koszula Nikasa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 staaary ja też nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Polskie gimnazja pełne są Ignisów :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 9 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 To uczucie gdy obok ciebie sciska sie para ludzi a ty robisz sobie fote na gmc sluchajac muzyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Wiedziałem że prędzej czy później ktos tak napisze :D Niet, koleżanka nam robiła, ten z prawej to zbok z mojej klasy :(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 9 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 staaary ja też nie wiem ten post mnie rozwalił lekko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Dotykać ją będziesz, rozumiem, dopiero po ślubie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Jasne ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Wchodzę do tego tematu dziesiąty raz i wciąż chłopak w okularach na drugim planie rozwala :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 http://imageshack.us/photo/my-images/577/ggnysek.jpg/ też uwielbiam gnyska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Caporegime: Gnysek ma nos jak moja Mary :D (długość) Wchodzę do tego tematu dziesiąty raz i wciąż chłopak w okularach na drugim planie rozwala biggrin.gif . Michu zawsze fajnie wychodzi na zdjęciach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Polskie gimnazja pełne są Ignisów :( kto odpowiada w waszym związku za dziewczynę? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Ten z tyłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Polskie gimnazja pełne są Ignisów Sklepy ze zniczami też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 11 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 NIKAS SYSTEM ZNISZCZYŁEŚ :'DDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 11 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Nikas "prawda w twarz" Nikas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Hum. Michu niee. Michu woli motóry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Tak w ogóle to chudyś w nadgarstku :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Wiem. Ale nie moja wina. Żrę jak świnia a chudy jestem. Wszyscy mówią że to dlatego, że dorastam :I Ale mięśnie szczególnie przedramię i brzuch mam niezłe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 a ja nie jem duzo, cwicze codziennie a jestem gruby jak swinia :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Nie przesadzajmy. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 a ja nie jem duzo, cwicze codziennie a jestem gruby jak swinia :( Metabolizm fatty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Wszyscy zawsze zwalają na metabolizm, jakby to było coś, czego nie można regulować :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Ale mięśnie szczególnie przedramię HEHEHE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Wszyscy zawsze zwalają na metabolizm, jakby to było coś, czego nie można regulować :D . Bo taka jest prawda, jedni mogą wpierda**ć ile chcą i nie przytyją, a inni na odwrót. Jak chcesz regulować metabolizm? o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 12 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Ano, taka prawda. Ja jem jak świnia a przytyć za nic nie mogę (wystające żebra itp) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Ano, taka prawda. Ja jem jak świnia a przytyć za nic nie mogę (wystające żebra itp) to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi