Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 26 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Dobre to jest platyna w końcu wyglądasz oryginalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 No, koleżankom też się bardzo podoba. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 I wszystko jasne. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Apropo nowych fryzur... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 27 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 A-Ale... Oddaj nam Flaczka :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Apetyczna obiadokolacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Zgoliłeś monobrew? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 27 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 MORRO : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Morrobrew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 AH TEN MORRO : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Morrobrew :lubieto: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Nie chcecie wiedzieć co 'Maro' znaczy po cygańsku ;x. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 co to ma do rzeczy? -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 A, nic ;) Tak mi się skojarzyło z Morro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Chleb? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 30 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 A, nic ;) Tak mi się skojarzyło z Morro. -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 http://imageshack.us/photo/my-images/594/p1017946.jpg/ to tak żebyście nie mogli zasnać w nocy. Fajne nie? specjalnie żeby nie było widać twarzy za bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Yay. Wędkarz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Dokładnie, tego samego dnia prawie medalowy okoń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Na lewo palił się fotel :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 No pewnie. Dalej sobie wrzucajcie zdjęcia z naszej-klasy. Świetny pomysł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 to ja mam tylko koło Warszawy miejscowość Ząbki. Bedziu, w Ząbkach mam działkę i za parę lat tam się przeprowadzam! Nie ma się z czego śmiać! A w drodze na Mazury jest Tumidaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 A ja na początku zrozumiałem Tidimel. :D Dobra, nieważne. Ja chyba musiałem z 3 razy przeczytać aby zakapować - Tu Mi Daj. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Wiem, wiem. Temat nie o cytatach ale tak na chwilę zboczę z i tak panującego tu off topu ;) Na Grepolis koleżanka się pochwaliła wiadomością od swojej farmy :D (jakbym ocenzurował straciłoby na wartości.) HUJU JEBANY PIERDOLONA DZIWKO SUKO MYTA SPERMĄ STAREGO Z LUMPEXU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Ładnie, może jak to zgłosi mistrzowi gry to jakąś nagrodę dostanie? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Jeszcze kilka takich kfiatkuf wysłała ;) Np. takie trochę grzeczniejsze.. widze ze mnie atakujesz za 20 min ale sie namnie uwziełaś.ale w konu ja ciebie zatakuje . a można wiedzic ile masz wojska całego?Katarzyno the Great Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 O czym pierdoli Ignis i dlaczego nikt go nie powstrzymuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Szkoda słów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Ja? A tak zarzuciłem cytatem z forum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Pomyliłeś się bo to nie ten topic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi