Japanstache Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Jak nie poznałeś, niewiele tracisz Ignis :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Bo może on nie jest aż tak fajny jak myślisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Ja tam pamiętam jego posty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Za co dostał banana? Bo nie wiem. Zawsze jak pytam, to nikt mi nie odpowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 O ile się nie mylę to za spam i ogólnie pojęty trolling ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Ja bym chciał bardzo Japanstacha poznać. Oh wait. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 a ja Dyzmka <33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Swoją drogą, zastanawiam się, jak można uważać się za mężczyznę i nazwać kobietę "płaską". Dziwna sprawa jak dla mnie ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Swoją drogą, zastanawiam się, jak można uważać się za mężczyznę i nazwać kobietę "płaską". Dziwna sprawa jak dla mnie ;) . Ojapierdole kolejny ktory doszukuje sie jakiejs wartosci/ukrytych pogladow w trollingu. Spierdalaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Hitler też był trollem, prawda ;) ? Wiem, zaraz wyjedzie mi ktoś z tym: http://pl.wikipedia.org/wiki/Prawo_Godwina. Swoją drogą to trochę nerdowskie swoje problemy przykrywać "trollingiem" ;) . No ale nie tak nerdowskie jak powiedzenie "spierdalaj" komuś nieznanemu przez forum :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Mniej nerdowskie by było jakby powiedział komuś znajomemu? o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Mój post na to nie wskazuje. Zauważ, że jest jeszcze "przez forum". A powiedzenie komuś znajomemu prosto w twarz "spierdalaj" jakoś w żaden sposób nie wydaje mi się być powiązane z byciem geekiem ;) . No i przynajmniej masz pewność, że ma jaja i potrafi tak zrobić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Chodziło mi o powiedzenie na forum komuś znajomemu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Mój post na to nie wskazuje. Zauważ, że jest jeszcze "przez forum". Więc jeśli już zaprzeczasz, to obu wyrażeniom. Edit: Coś tak mi się wydaje, że dałem się strollować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Dla tych, którzy chcą mieć wczorajszy trolling na dysku (lub gdyby admin usunął posty), zrobiłem paczkę z zapisanymi wszystkimi stronami wczorajszego offtopiicu w formacie .html (otwiera to np. Mozilla Firefox albo Google Chrome) w paczce .rar i wielkości 16,1mb w spakowanej formie i ok. 30mb w rozpakowanej :) Ściągnij już teraz! PS. w środku jest też bonus - link do fotobloga Dziab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimonek Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 A zaczęło się od tego... ...Że odświeżyłem temat po 2 tygodniach :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 No widzisz, jaki Ty pechowy człek jesteś? :P E: dlaczego moją paczkę pobrały na razie tylko 3 osoby? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 No widzisz, jaki Ty pechowy człek jesteś? :P E: dlaczego moją paczkę pobrały na razie tylko 3 osoby? :o Bo wszyscy mają cie w dupie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Lol, chciałem napisać dokładnie to samo co ANtY, tyle, że bez znaku zapytania na końcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Ja dodałem znak zapytania, bo nie odpowiada się pytaniem na pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fronia1996 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 ja ściągłem w koszu jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Ściągłeś? Cool. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 No co? :P Już 8 osób to ściągnęło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Bedziom, ja ściągnąłem i nawet doczytałem do połowy drugiej strony. Przyznaję ci Złote Sucharki 2069 i 3/4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Bedziu, daj dam fotoblog, bo nie chce mi się ściągać 16mb, a tak to bym obejrzał :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Prosz : klik (przynajmniej tak mi się wydaje, że to to. Nr. gg jest taki sam jak w profilu tu, no i są focie :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Bedziom, zapytałeś się Dziab, czy ci pozwala ;) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Nie, ale co jest publiczne w necie, jest publiczne w necie ;) A ja nie dostałem tego linka od autorki, tylko wyguglałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi