Flaque Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Po prostu nie chcemy homo-pedofilii na tym forum. I to nawet takiej wymuszonej przez ofiary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 nie rozumiem czy to zazdrość czy coś? ; 3 to zawsze zazdrosc, bo przeciez jest czego : ))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Dziab, geju jeden. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Japanstache, ty homofobie jeden. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Skończmy temat emoboyów wrzuciłbym na rozluźnienie zdjęcie moich skarpetek, ale współlokator śpi i jest ciemno w pokoju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 dobra, bez ściemniania to powiem - zaczynacie mnie wkurwiać. niektórzy, aczkolwiek pragną iść do izolatki. przestać się błaźnić, bo to jest wyjątkowo słabe, aż się pod palce nasuwa guzik X ( zamyka tą zakładkę ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 tą zakładkęTę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 DOJEBAJ! Lubię to :D Też już zaczynam poprawiać ludzi, to cudowne ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Lutego 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Chyba dojebuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 chyba Ty :P dojebaj, wlasnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 kurwa ale luzy ostatnio na forum! he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 he he "ciekawe czemu" : > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 he he "ciekawe czemu" : > To może weźcie się do roboty i zacznijcie to ogarniać? Skoro zgłosiłeś się na admina to nie tłumacz się teraz, że nie masz czasu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Anty, ty lepiej nie wywołuj wilka z lasu, chcesz znowu Zaostrzony rygor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 : D ja mysle, ze wszystko idzie wedlug planu, ale co ja tam wiem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Lutego 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 UPDATE users SET ban = 1 WHERE user_admin = 0; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 To nie jest zły pomysł. GMCLAN uwolniłby się wtedy od społeczności debili/trolli! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 To nie jest zły pomysł. GMCLAN uwolniłby się wtedy od społeczności debili/trolli! Wtedy też byś musiał to forum opuścić ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Ty również, co już jest wystarczającym argumentem za :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Nikt nie pisał, że pro userzy też by musieli opuścić forum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 28 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Sądzisz, że do takowych się zaliczasz? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 To nie jest zły pomysł. GMCLAN uwolniłby się wtedy od społeczności debili/trolli! To forum by upadło bez społeczności debili/trolli ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Sądzisz, że do takowych się zaliczasz? :) Tak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 28 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 To jak na pro usera przystało zapodaj teraz swoim zdjęciem. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 elyta gmclanu to my, rocznik 2006 i niżej WIĘC CAŁUJCIE STOPY also, psichixie kochany, cóż się stało? bo dawno mnie tutaj nie było ( zaglądałem tylko raz na tydzień może, obczaiłem w minute tematy w valhalli i znikałem ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Nikt nie pisał, że pro userzy też by musieli opuścić forum :) Ponoć nie umiem czytać, ale: UPDATE users SET ban = 1 WHERE user_admin = 0; pro != admin Chyba, że masz w bazie wpisane przy sobie user_admin 1, to wtedy chylę czoła ;-) (oczywiście nie mam tu na celu obrażenia nikogo z adminów) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 nie wiem Nikas, ale jest coraz fajniej : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 to może ktoś inny odpowie o co chodzi UPDATE users SET ban = 1 WHERE user_admin = 0; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 elyta gmclanu to my, rocznik 2006 i niżej WIĘC CAŁUJCIE STOPY also, psichixie kochany, cóż się stało? bo dawno mnie tutaj nie było ( zaglądałem tylko raz na tydzień może, obczaiłem w minute tematy w valhalli i znikałem ) Na szczęście wróciłeś potrolić, dzięki ci za to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi