Grela Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Tak Grela, jeszcze daj nam swoje zdjęcie jak byłeś niemowlakiem z ptakiem na wierzchu. Po co nam takie stare zdjęcia :P ? No, bo tak :) mam jeszcze z 4 klasy, chcecie?? Masz coś do niej ;> Wyglądasz w niej bodajże jak Lucky Luke :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 ak Grela, jeszcze daj nam swoje zdjęcie jak byłeś niemowlakiem z ptakiem na wierzchu. Po co nam takie stare zdjęcia ? Ja bym zadał inne pytanie. Po co nam wogole jego przypałowe foty ? ;x Mówiąc przypałowe mam na myśli : stare, głupie czasami nawet idiotyczne(Jak Grela-Rasta ;x) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Co znaczy "przypałowe"?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Wyglądasz w niej bodajże jak Lucky Luke emot11.gif A od kiedy Lucku Luke jest dziewczyną? ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 A od kiedy Papa Smerf pali lufke ? ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Wyglądasz w niej bodajże jak Lucky Luke :] http://www.jeuxvideo.com/articles/0000/ima.../l/lukegb0b.jpg Ta, uderzające podobieństwo :P Grela, może wyjdź zanim coś powiesz, dobrze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 http://www.jeuxvideo.com/articles/0000/ima.../l/lukegb0b.jpg Ta, uderzające podobieństwo :P Grela, może wyjdź zanim coś powiesz, dobrze? Dobrze, mike, pokaż nam się :P zresztą i tak twoją fotę widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 @UP:Więc w czym problem ? ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 http://gear-studio.com/fotyyy/f1.jpg Heh, i tak uśmiech Borka rządzi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 //UP:Rozumiem, że Borek to ten po prawej.Bo ten po lewej wygląda na ekhem... bardzo miłego gostka XDD @Down: Sory, nie wiedziałem, że to on ^^'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Oj to się banem skończy :P Ten po lewej to Ranmus :D A ja się domagam od Borka odkrycia twarzy koleżanki i podesłania mi zdjecia na PW, niech też mam jakaś przyjemność z życia :P Btw. Ranmusa już jakbym gdzieś widział... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 A ten po lewej(Ranmus) jakbym go gdzieś już chyba spotkał na ulicy , a po prawej(Borek) wygląda jak Adrian z Yarabi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Też mnie dzisiaj naszło wrażenie że skądś Ranmusa znam... hmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 ja go w telewizji widzialem!!! :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 JA TEŻ TYLKO ZAPOMNIAŁEM GDZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Wiem! Ja go widziałem! W kościele xD A tak serio to mojego kumpla starszego o 7 lat przypomina... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Wiem, Ranmus byłeś w Krynicy?? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 11 Stycznia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Tak, mieszkam w Szczecinie, a do Krynicy wpadam na weekendy jak mi się zachce... Nie, nie byłem. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Ranmus... xd Ja bym prędzej powiedział, że to propa... :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 A ja go też widziałem! W Berlinie! Albo w Moskwie, nie pamiętam...:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Oj to się banem skończy :P Ten po lewej to Ranmus :D A ja się domagam od Borka odkrycia twarzy koleżanki i podesłania mi zdjecia na PW, niech też mam jakaś przyjemność z życia :P Btw. Ranmusa już jakbym gdzieś widział... Od tej koleżanki, to z daleka proszę :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 @Grela: Jeju, Ramnusowi się chce pojechać na drugą stronę Polski, żeby cię specjalnie odwiedzić =]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 100PLN daje że cię Borek widziałem A propos :wheelchair: byłeś w Sochaczewie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Nie, nie byłem :) Ludzie są po prostu podobni i każdy ma swojego sobowtóra :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Ale ja mogę w 100% powiedzieć ,że was widziałem cwaniaczki(Borka i Ranmusa). :] Staliście przed medicusem ale nie pamiętam kiedy. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Ale ja mogę w 100% powiedzieć ,że was widziałem cwaniaczki(Borka i Ranmusa). :] Staliście przed medicusem ale nie pamiętam kiedy. :P Masz rację :D to następnym razem podejdź :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Jak was następnym razem spotkam to chętnie podejdę. :) Tylko ,że ja młody (14 lat). :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 To nie znaczy, że pogadać nie można. Najwyżej nie pójdziesz na bronka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 12 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 A jak do wujka gnyska wpadniesz to nawet na bronka cię zabierze :P Haha, lepszą ofertę dam a co :P Jak na Hel będę jechał to wpadne :D. Borek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Hipis :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi