Tymon Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 I tak, ja się na piersi az tak nie patrze : ) Tymon na imie nie mam. wiadomo naturalne jest popatrzenie na piersiCieszę się, że jestem normalny i Ty w sumie też skoro aż musisz wyraźnie zaznaczyć na zdjęciu położenie sutków. :) No i nie cieszę się, że Tymon na imię nie mam. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Farkraj, ty tam masz koszulkę The Pirate Bay? Jak tak, to skąd masz, też chcę >:[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 PsichiX, sory ze to tak nazwe, ale brzmisz jakbys sie podniecal.Ty też, marnując czas na te modyfikacje zdjęć. Mi by się nie chciało dawać 3 fotek z tekstami i paintowymi sutami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 xxx > paintowe suty albo ładnie dusi poproście może zrobi pokaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 @Mamrot Tak :D Z allegro, ale takich ładnych już niema tylko jakieś żale na białym tle... Ta moja to taka jaką można kupić z linku na thepiratebay.org za ojro a raczej podobną bo moja ma pod "The Pirate Bay" napis "We salute you" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Kurcze, czy ja rysuje suty? Ja rysowalem Bluzke do cholery : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 I tak jesteście zboczeni. Zresztą, przesadzacie, jakbyście nie widzieli nigdy kawałka piersi ;[ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 To im sie tak kojazy nie mi : ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 skończcie dyskusje bo Dusia nie da więcej fotek :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Obserwacje: Post 3623 - pokazanie fotki przez dusię Post 3669 - dalsze dyskusje na temat tego czy są tam piersi czy też nie ma Wnioski: Wygląda to tak jakbyście naprawdę w życiu nie widzieli ŻADNEGO cycka i się tak strasznie jarali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Znajomy cycek jest ciekawszy niż anonimowy. Poza tym i tak wątpię, żeby po dyskusji o tym, czy ma bluzkę czy nie nadal chciała coś tu wrzucać :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 ja nie powinienem po komentarzach psichixa ;C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Apeluję do adminów o usuńcie ostatnich dwóch stron tzw. "dyskusji". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 nie. było zabawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Ty to robisz zdjęcia albo za jasno albo za ciemno... ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Tu jest za jasno i za ciemno w jednym :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Uważaj bo tam za rogiem czają się chłopacy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Mindfuck by me Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zadanie domowe na dziś, nauczyć się pojęcia mindfuck. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 ale to miał być pro żart a wyszedł nub żart :C Homework: mindfuck to taka fotka z ukrytym przesłaniem : ))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Czyli im right and Japan is wrong! Wooo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Nie, bo mindfuck nie pasuje do tego zdjęcia :ph34r: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Nie, bo mindfuck nie pasuje do tego zdjęcia Mindfuck to zdjecie. Geniuszu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Mindfuck to zdjecie. Geniuszu. On nie powiedział, że mindfuck to zdjęcie. Gejuszu. Po prostu nie ma na tym zdjęciu niczego, co mogłoby nas zdziwić. Niemindfuck. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 @Poxi Czytanie ze zrozumieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 "Gejuszu" XD A tak na temat to: TITS! TITS! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 PoxiPol: Co to jest mindfuck? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Omg, to byl zart, bo wiekszosc mindfuckow to murzyni w ciemnosci. Chcialem zwrocic uwage na ciemnosc tego zdjecia. Grabarz, youre such a smartass. Zle przeczytalem zdanie Morrowinda. Tragedia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Ludzie z tego forum nie kumają żartów :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi