Administratorzy gnysek Opublikowano 20 Grudnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 jak już to Gnys, a linków nie mam, bo kasowałem to :P @x-drb: jak się ze mną idzie, to się nie ma praw autorskich, wiadomo, że ja człek światowy i mam kilka stron gdzie foty mogą trafić :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Nie,nie Gnys - Gnyś =D! No dobra Gnysiu ale obiecaj,że dasz foty z studniówy ! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 20 Grudnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 przecież mówię, że dam :P ja się lubię chwalić, wiec masz to jak w banku :P a za przekręcanie mojego nazwiska zaraz dostaniesz bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Twoja wypowiedź bardziej była bezsensu niz lokata ;dddd Twoja wypowiedź bardziej była bezsensu niz lokata ;dddd Gnysek fajne zdjecie - szczere :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 http://nasza-klasa.pl/school/32408/5/photos/1 zgadnijcie który ja to jestem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 #up Trzeba sie zalogowac zeby tam ogladnac, nie lepiej bylo wkleic tu -.-'? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Ekhm, jeśli można zarzucić screenem z przeglądarki: https://gmclan.org/uploader/1072/grel.jpg (Swoją drogą, uśmiech 4 od prawej na samym dole rocks :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 gorny rzad 3 od prawej to grela :P (Boże, przeciez to podstawufka...) #up Buahahha, nie zauwazylem to wyglada jak usmiech tej zaby co wystepowala w tv albo jakiegos pokemona ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Nieee... 4 od prawej na samej górze roxi - szatan!!! :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Ja jestem tak jak powiedział StigSaus 3 od prawej na samej gorze. A ten to Beniek zawsze tak wychodzi. A ten na samym dole chłopak to Malina(rzuca się w oczy)taki p*** do wszystkich dziewczyn zyga i robi świnstwa :). Lowrider coś też mówił że zna Mateusza z tej klasy ale niewiem czy tego na górnym rządzie 1 od prawej, czy 3 od prawej w środkowym rzędzie(sorki za długi offtop chyba że nie jst to offtopem) Edit: co wystepowala w tv albo jakiegos pokemona ;p A pamiętasz z czego Marmot zrobił avatar pingwina?? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 OMFG z tego zdjecia Greli nie moge :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Tak sobie patrze na to zdjęcie.. i leje w majty ze śmiechu!!!111 Nie moge po prostu :D 2 od lewej - góra!!!! rox!! :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Jedyny godzien zaufania to ten 1 od prawej na dole, tu diabel, tam usmiech pokemona, tu jakis rockowiec wlosy po pas. Patrzcie! Ten koles nad ta z pieknym usmiechem ma podobny [usmiech] i nawet taki sam kolor outfitu! Moze to rodzenstwo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Grudnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 stawiałem na tego 5 od lewa/prawa - czyli po środku, w tej beżowej bluzie - no ale nie zgadłem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 ta srodkowa pani na dole z taka tabliczka V C.. widzicie chyba :P taka bezradna jakby niby... Dodajcie nastepne V do wczesniejszego V xD bedzie VV C xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 tabliczka V C Mi to wygląda na 3 klasę najwyżej :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Ale 1 od prawej - gora -----ROX :lol: :lol: EDIT i 2 od prawej - gora XDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Grudnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 ta srodkowa pani na dole z taka tabliczka V C.. widzicie chyba :P taka bezradna jakby niby... Dodajcie nastepne V do wczesniejszego V xD bedzie VV C xD wydaje ci sie, popatrz dokładnie na tabliczkę, ja tam widzę V C: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Lowrider coś też mówił że zna Mateusza z tej klasy ale niewiem czy tego na górnym rządzie 1 od prawej, czy 3 od prawej w środkowym rzędzie(sorki za długi offtop chyba że nie jst to offtopem) Hah, jak Cię śledził i ścigał to sie nie dziw.Wie nawet gdzie mieszkasz... Co do tematu - kurde, tam każdy przypomina mi "Adasia" ]XD BTW. - Sam dół - Od lewej - Czwarta - ma wąsy czy mi się zdaje ? @_@ ROXIASTE >D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 xDxDxDxDxDDDDDDDDDxddddddddddddddddXXXXDDDD Czy to zdjęcie nie jest czasami po jakiejś obróbce ? R O C K S ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Grudnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 no dobra, lekko poszerzyłem jej uśmiech, ale to zdjęcie się o to prosiło :P to z wc też dodałem :P tu jest oryginał: https://gmclan.org/uploader/1072/grel.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Gnysek , Ty zrobiles cos co wydawalo by sie nieprawqdopodobne , powiekszyles usmiech ktory i tak sie wydawal nie do podrobienia ;D , usmiech ona strzelila jak prosto z kreskowek , o dziwo ze jej nie wyszedl poza twarz :P Grela , ktora to klasa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Grudnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 jeszcze był ten uśmiech z drugiej strony poszerzony, ale gumkowałem nieco i przesadziłem i zostało po staremu z lewej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 no dobra, lekko poszerzyłem jej uśmiech, ale to zdjęcie się o to prosiło :P to z wc też dodałem :P tu jest oryginał: https://gmclan.org/uploader/1072/grel.jpg Muszę powiedzieć, że nie wiele różni się od oryginału :D co za piękny uśmiech :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Grudnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 ciekawe czy nadal tak ma... ale zawsze pracę jako odkurzacz może dostać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x-drb Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Teraz treść pasuje do opisu tematu : "Czyli wasze powykręcane mordy" ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Ten uśmiech Roxi xDxDxDxDxD!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Jak zobaczyłem ten uśmiech to z krzesła spadłem i ze śmiechu zacząłem się tarzać po dywanie. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 A ja się wystraszyłem x.X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 A pamiętasz z czego Marmot zrobił avatar pingwina?? xD :confused: ? I Grela, mógłbyś to zdjęcie zeskanować zamiast dawać fotkę zrobioną aparatem? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi