g-Enjoy Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Racja, wygląda jak małpa ;D A Ty jak goryl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 A Ty jak goryl. Pokaż fotke kofla ; [ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Pokaż fotke kofla ; [ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Rzeczywiście wygląda jak goryl. :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 O, gdzie znalazłeś moje zdjęcie z dzieciństwa? ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Goryl_nizinny.JPG :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 A ja wpisałem Kofel w GOOGLE i znalazłem jego zdjęcie! : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Ja wpisałem Marmot i wyskoczył jakiś Michał :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 A ja wpisałem Osiem. Też ładny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 U ciebie można znaleźć tylko :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 A ja wpisałem Kofel w GOOGLE i znalazłem jego zdjęcie! : :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Pierwsze po wpisaniu "g-enjoy" B) http://bassshow.com/bassmaster.gif Dlaczego moj nick jest używany w wędkarstwie ;[ :lol2: PO WPISANIU "NIKAS" AHAHAHAHA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autsajder Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 :spam: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 PO WPISANIU "NIKAS" AHAHAHAHA Co w tym śmiesznego. Przecież są hetero, więc jest git :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Czy tylko ja uważam, że g-enjoy wyglada jak grela w długich włosach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Temat zamknal Tymon. Juz otwieram... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Ja się tam wcale nie dziwię, jak się zrobiło takie spamowisko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Ale po to mniej wiecej jest Valhalla. Plus, mozna bylo rownie dobrze usunac spam, a nie od razu zamykac temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Ale po to mniej wiecej jest Valhalla. Plus, mozna bylo rownie dobrze usunac spam, a nie od razu zamykac temat. Valhalla to rozmowy o wszystkim(co nie pasuje do działów), a nie spamowisko lol... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Nieprawda, bo valhalla to w mitologi nordyckiej raj dla poleglych wojownikow :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Ale wy jeszcze żyjecie, więc nie pozwalajcie sobie na zbyt dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 To ja zarzucę jakieś moje świeże zdjęcie :P Tak, tak. To ja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 chyba zawsze miales takie oczodoly : P fajna fajka : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Jak się urodziłem to po oczach podejrzewali u mnie zespół downa wszyscy lekarze (niezależnie od siebie). Każdy mamę pytał czy się na pewno prawidłowo rozwijam. Czasami mam wrażenie, że się dużo nie pomylili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 http://nasza-klasa.pl/profile/17582533/gallery/album/3 Otom ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Adam,sprzed ilu lat to foto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Sprzed wiosny ;D Wiem,że wyglądam na tej jak dziecko :P Poszukam innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 http://nasza-klasa.pl/profile/17582533/gallery/album/3 Otom ja. Webzir, Ty alkoholiku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi