Ignis Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 To i tak lepiej niż w Rudnej. Tam są domy z desek i z blachy jakiejś krzywej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 13 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Na Sanniki składają się 2 domy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 A my mamy niedaleko wieś jak ze średniowiecza gdzie dzieci nie wiedzą co to komputer. Lol Rudna. A ja bywałem w krajach w których ludzie nie mieli pojęcia o istnieniu Polski, nie mówiąc o wskazaniu jej na mapie... i Nie były to kraje afrykańskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Borek, Lubuskie, Poland U mnie jest Borek Nowy i Borek Stary, do wyboru do koloru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 a w drodze z Łodzi do Warszawy jest miejscowość Piątek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 13 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Kurwa a u mnie jest PIES POD JEBANYM BLOKIEM CO TO KOGO OBCHODZI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Dawno się nie odzywałem :) Zarzucę jakąś fotkę, z praktyki zawodowej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 kucharzysz czy co? : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 @Bedziom raczej każdy wie, że jest taka miejscowość jak Piątek, bo tam jest geograficzny środek Polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Niee no co Ty? :P @Lolik - szpan na białe spodenki, czapeczki i koszulki w łazience? o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Rzekłbym iż szpan na praktyki ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Ignis, byłem dzisiaj blisko Głogowa, a Rudna wcale nie jest zabita dechami, znam tam organistę, joł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Nie? Oo Jak ostatni raz bylem u cioci to tam ledwo kamień na kamieniu stał.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Niee no co Ty? :P @Lolik - szpan na białe spodenki, czapeczki i koszulki w łazience? o.O Praktyka zawodowa w kuchni, bo jestem kucharzem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Kiedyś wpadnę do was na obiad ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Nadeszła chwila na małą zmianę imidżu. :D https://gmclan.org/uploader/348/2011_09_18_Adam_002.jpg https://gmclan.org/uploader/348/2011_09_18_Adam_003.jpg https://gmclan.org/uploader/348/2011_09_18_Adam_005.jpg https://gmclan.org/uploader/348/2011_09_18_Adam_007.jpg Rozpuszczone mi się nie podobają, ale spięte bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Wg. mnie Twoje włosy wyglądają jak polakierowane drewno :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 18 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 :o Wiedz, że więcej już tych włosów nie będziesz mógł myć >: D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Wg. mnie Twoje włosy wyglądają jak polakierowane drewno tongue2.gif To przez to, że mam doplatane syntetyczne. W przeciwnym wypadku warkoczyki wytrzymały by ze 2-3 tygodnie najwyżej. Wiedz, że więcej już tych włosów nie będziesz mógł myć >: D Mylisz się. To się normalnie myje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 słabo, ci powiem, ale twój gust. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 18 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Mylisz się. To się normalnie myje. Czyli mojemu bratu po prostu nie przeszkadza tłuszcz i brud : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Zdjęcie 2, 3 i 5 - Platyna nie jest przymulony! :o Zdjęcie 7 - kur... myliłem się :( Całkiem "najs". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 słabo, ci powiem, ale twój gust. Z rozpuszczonymi słabo. Tez mi się nie podoba. Ale spięte dla mnie wyglądają ######ście. Poza tym potrzebna mi była zmiana. I to tylko na 2-3 miesiące żeby zimę przetrwać, potem rozplątuję. Bo na zimę włosy wypadają w przerażających ilościach, a tak będą trochę mniej. Czyli mojemu bratu po prostu nie przeszkadza tłuszcz i brud : D Najwyraźniej. Poza tym zauważ, że to nie są dredy tylko warkoczyki. Chociaż ponoć dredy też można myć... Zdjęcie 2, 3 i 5 - Platyna nie jest przymulony! ohmy.gif Zdjęcie 7 - kur... myliłem się sad.gif O ty! Rzeczywiście. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 18 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Ej, Mimek, faktycznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Poza tym na żywo prezentuje się to nieco lepiej, bo nie odbija tak flasha aparatu, tj. nie wygląda jak polakierowane drewno, jak to sformułował Bedziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Źle wyglądasz w takich warkoczach. Już mogłeś spróbować z normalnymi dreadlockami. btw. Wyobrażacie sobie nieprzymulonego Platyne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 19 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Źle wygląda? Spięte właśnie świetnie wyglądają, a przynajmniej w porównaniu do tego co miał wcześniej. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Teraz nie jesteś Platyna... Teraz jesteś Srebro! :D @Ontopic Ciężko mi się przyzwyczaić do nowej Platyny(Srebra :P). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Nadeszła chwila na małą zmianę imidżu. :D https://gmclan.org/uploader/348/2011_09_18_Adam_002.jpg https://gmclan.org/uploader/348/2011_09_18_Adam_003.jpg https://gmclan.org/uploader/348/2011_09_18_Adam_005.jpg https://gmclan.org/uploader/348/2011_09_18_Adam_007.jpg Rozpuszczone mi się nie podobają, ale spięte bardzo. Zealot! En Taro Adun Executor! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Łaaaa! Boskie, kozackie, epickie, nieziemskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi