Borek Opublikowano 25 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 19 godzin temu, Wojzax napisał: Strasznie fajnie wyszły te potworki co się zlewają z otoczeniem, te pająki w martwym lesie i rośliny pod drugim miastem. Bardzo to pomysłowe i fajny klimat mają te miejscówki Dzięki o to właśnie chodziło. Klimat musi być 17 godzin temu, szpaq99 napisał: Ja chyba ten pył sprzedałem , i chyba tego questa nie wykonam, bo przeszedłem mapki i żadnego pyłu nie widzę nigdzie, a już nawet filmik z rzemiosła oglądałem. Nie można sprzedać itemów do questów. Sprawdź czy na pewno nie leży pod nogami u NPC Jeżeli masz najnowszą wersję gry 1.0.33, to itemki takie powinny dawać promień czerwony żeby było je widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Października 2020 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 I jak po kilku tygodniach, dalej się kręci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Borek Opublikowano 13 Października 2020 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 Rewelacyjne wyniki Krzywa rośnie w górę jak cholera. Gra już jest polecana w Google Play i naprawdę idzie to nieźle. Oby tak dalej Jeszcze lada chwile wrzucam na iOS bo już testuje na iPhonie7 i działa w 500 FPS Obecnie pracuję nad nową wersją gdzie jest już tutorial, bo sporo osób nie może sobie poradzić na początku gry, no i kanał Discorda się przydał, bo gracze pomagają sobie nawzajem. Naprawdę jest mega dobrze, nie spodziewałem się tego a jest coraz lepiej! Chell, ANtY, Uzjel i 2 innych 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 13 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 Czy będzie cross-save iPhone/iPad na wersji iOS? Gratuluję sukcesu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 13 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 Teraz, Uzjel napisał: Czy będzie cross-save iPhone/iPad na wersji iOS? Gratuluję sukcesu! Dzięki! Raczej nie będzie niestety. Może w przyszłych wersjach, na razie nie mam kompletnie czasu na implementację tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 4 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 Hej! Jakby ktoś był zainteresowany, to wczoraj wyszła wersja Almory na iOS Link do pobrania: Almora Darkosen ( App Store ) Do zrobienia/poprawienia jeszcze zostało kilka rzeczy: - Apple Game Center -> CloudSave ( obecnie jest tylko na Androidzie ) - Problem z "notchem", który zasłania trochę ikonki na niektórych modelach telefonów. Uwagi i sugestie mile widziane. iOS to mój debiut i pomimo tygodniowych testów przez różne osoby na różnych urządzeniach i tak wyszło kilka błędów technicznych. Mimo wszystko gra działa i nie powinno być większych problemów Dzięki i pozdrawiam! gnysek, szpaq99, Uzjel i 1 inny 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 17 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 Siemanko! Almora w końcu doczekała się obsługi gamepada! Teraz będzie możliwość portowania gry na konsole przenośne i stacjonarne. Jeszcze tylko przepiszę system rozdzielczości i dopasowywania ekranu, bo od samego początku jest to bolączka tej gry ( gra pisana 12 lat temu ) Linki do pobrania: Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.GearStudio.AlmoraDarkosen iOS: https://apps.apple.com/us/app/almora-darkosen-rpg/id1594920342 Uzjel i gnysek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 17 Grudnia 2023 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 Czekam na wersję Steam Deck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 19 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2023 W dniu 17.12.2023 o 16:16, gnysek napisał(a): Czekam na wersję Steam Deck Super! Akurat PC i SteamDeck to będą kolejne platformy, bo ponoć Nintendo jak zgłaszasz chęć bycia deweloperem uznaje bardziej jak masz gry zrobione pod Steam, niż pod mobilki. Nie wiem ile w tym prawdy, ale tak czy inaczej lepiej do nich uderzyć z większym portfolio gnysek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 24 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia Siemanko! Nowa, dosyć ważna aktualizacja się pojawiła, która poprawia jakość gry: v. 1.1.63 - PRAWIDŁOWE PROPORCJE EKRANU! ( nie ma już rozciągania ekranu! ) - Dodano język Ukraiński - Usprawniono interface ( GUI ) - Możliwość powiększania/zmniejszania przycisków ataku - Pauza w tle podczas reklam ( bez Premium ) - Wiele poprawek tłumaczeń - Rosyjski - Wiele poprawek tłumaczeń - Angielski - Drobne poprawki tłumaczeń - Chiński - Usunięto wiele przeszkód w Lochach ( ciemne dziury ) - Wiele drobnych poprawek - Gra jest przygotowywana na nowe platformy ( PC/Steam, SteamDeck, NintendoSwitch, PS5, XBOX ) Do pobrania standardowo tutaj: Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.GearStudio.AlmoraDarkosen iOS: https://apps.apple.com/app/almora-darkosen-rpg/id1594920342 Wojo, Uzjel i gnysek 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 25 Stycznia Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia Nie moge uwierzyć, że po tylu latach tu wracam i to wszystko nadal żyje :D Uzjel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 26 Stycznia Administratorzy Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 20 godzin temu, pablo1517 napisał(a): po tylu latach tu wracam dokładniej rzecz biorąc - milion pobrań później... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia W dniu 26.01.2024 o 14:48, gnysek napisał(a): dokładniej rzecz biorąc - milion pobrań później... Uuuu no to gratki Ja pamietam jescze czasy jak Almora sie pojawiła jako MMORPG na 39dll i pierwszy loading screen zajmował 30 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 27 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 1 godzinę temu, pablo1517 napisał(a): Uuuu no to gratki Ja pamietam jescze czasy jak Almora sie pojawiła jako MMORPG na 39dll i pierwszy loading screen zajmował 30 min Dzięki bardzo! No Almorka trochę się zmieniła Pamiętam jak hostowałem serwer na laptopie bez karty graficznej i ledwie to przeżywał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia W dniu 27.01.2024 o 19:45, Borek napisał(a): Dzięki bardzo! No Almorka trochę się zmieniła Pamiętam jak hostowałem serwer na laptopie bez karty graficznej i ledwie to przeżywał Dobre czasy to były ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi