Pieter Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 zaskocze was teraz w umowie mam 256 a na teście wychodzi mi :D Download Speed: 498 kbps (62.3 KB/sec transfer rate) Upload Speed: 854 kbps (106.8 KB/sec transfer rate) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 No to chyba nieco gorzej niż na umowie. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Lutego 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Ale mojego rekordu jeszcze nikt nie pobił: :P A w osiedlowej jakoś mi ostatnio download spadł mocno... było koło 1-1,5 a teraz 0,5-0,7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 14 Lutego 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Gnysek, a miałeś jakikolwiek rekord? Zapomniałeś wliczyć serwer, na którym stoi ta stronka, ale nie pomierzę prędkości bo pod linksa tudzież lynxa nie ma flasha (ale z tego co testowałem i widzę na twoim wykresie, to są te same łącza o wiadomo jakim nominale). A co do łącza w domu, to mam od jakiegoś czasu 2 gwarantowane łącza (a nie współdzielone) o szybkości 1Mbit/1Mbit. I to by było na tyle. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Na teście Blacka: Download: 229 kbps Upload: 118 kbps A na Mamrota: Download: 264 kbps Upload: 121 kbps Moim usługodawcą jest Vectra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p-ter Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 http://img181.imageshack.us/my.php?image=intspeedzo1.png http://img181.imageshack.us/my.php?image=intspeed2wp9.png toya :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 neostrada tp ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 na pozostałych mi ledwo w download 200kbps (up 100-110) wyciągało, co znaczy że speedtest.net sux very hard ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiatcienia Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Download Speed: 1640 kbps (205 KB/sec transfer rate) Upload Speed: 205 kbps (25.6 KB/sec transfer rate) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 to już trochę przesada -.- neta w umowie mam 256 a patrzcie jakie wyniki uploadu i downloadu ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Ale to jest chamstwo, że upload macie wyższy od downloadu :D . Ja dam swoje najnowsze wyniki (w umowie mam 512/128): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Frontier: Last Result: Download Speed: 438 kbps (54.8 KB/sec transfer rate) Upload Speed: 312 kbps (39 KB/sec transfer rate) Speedtest: - necik w domu, w lokalnej sieci 'Elpos' ;D a w umowie mam "do 300" xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 sorka, że odświeżę, ale jestem ciekaw jak sie u was zmieniło: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Goddamn, Jimmie! This is some serious gourmet shit! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 musze borka namówić na ten test, z łącza almorowego :P szkoda, że nie mam zew. ip, to bym mógł sobie hostowac coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ian Whyte Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 hardcore :D Jestem na wakacjach na odludziu, gdzie nawet sms'y nie docierają :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Ian rządzisz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 słabo :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Ja mam podobno 512 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Panowie z TP podkręcili mi Neostradę. =o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Nie jestem z wroclawia tylko myszka mi sie slizgla xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebag67 Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 ;) od wroclawia dzieli mnie okolo 60-120km nie pamietam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millenium Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zorbie później jeszcze kilka testów ja jestem z Podlasia z pod Białegostoku jakby ktoś pytał Ps. To jest głupie bo do zalecnego serwera nie moge zrobić do końca testu bo jak sie zaczyna test na upload to sie zacina i nic nie pokazuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi