niebieskiBrylant Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Czy Wy też nie możecie wbić na sklep z assetami Yoyo? Kiedy próbuję wejść to albo mi wyrzuca, że muszę spróbować później + jakiś misio ściskający logo GM:S'a xD, albo certyfikat jest niebezpieczny i przeglądanie nie będzie prywatne... Nie rozumiem. Spróbujcie wejść na Marketplace'a, bo ja za cholerę nie mogę. Mam nadzieję, że dokręcają "śrubki" i stąd sklep jest nieczynny... ale czemu nie powiadomili w newsach w GM:S'ie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Pewnie awaria, trzeba poczekać niebieskiBrylant 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Czyżby pracowali nad MP? żartowałem, hihihihihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Nie no, marketplace jest na czwarty kwartał dopiero: https://help.yoyogames.com/hc/en-us/articles/231719448-RoadMap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Ale cholera, kogoś do administracji MP mogli by przydzielić bo tam się nic nie dzieje, główna strona jest moderowana raz na 3 miesiące a assety się bardzo często pojawiają nowe. I jeszcze dochodzi to olewanie z MP ticketów. 2 razy im wysłałem ticketa o tym że jeden z moich assetów nie ma analizy bo się coś zepsuło to nic mi z tym nie zrobią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Analiza jest zrąbana, nie da rady za większy okres zobaczyć bo się serwer sypie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Nie spodziewali się popularności Marketu? Czy jakiś student to pisał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niebieskiBrylant Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Akurat kiedy miałem wrzucić na sklep moje skrypty xD, musieli zamknąć. Poza tym to już na prawdę jest denerwujące. Może ja nie mam Tweeter'a. Winni dać info w newsach w GM:S'ie, to jakieś pierdoły tam wypisują a nie to, co istotne, jak właśnie awaria... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Ale nie Gnysek, ja wiem ze serwer nie wytrzymuje przetworzenia duzej daty analizy, nie w tym problem. Jeden z moich assetow nie ma analizy w ogole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Napisz na twitterze, wspominając @YoYoGames i @YYGSupport - takie publiczne wypominanie pomaga Wygląda, że obecnie działa (chociaż u mnie wolno się ładuje). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niebieskiBrylant Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Ehh. No to to chyba coś poważniejszego, skoro sklep już nieczynny 5 dni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Że zacytuję klasyka U mnie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 U mnie też. Ogarnijcie cache. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Przy okazji tego nowego releasu pewnie naprawili. Może nawet dla tego nie działało Zawsze można spróbować się przelogować w IDE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niebieskiBrylant Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zalogować się można, ale jak się wchodzi w Sell yout assets, wywala ten błąd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 @niebieskiBrylantGdzie masz "sell your assets" ? ani w IDE ani na stronie tego nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niebieskiBrylant Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Na sklepie, jak się tam zalogujesz, po lewej masz menu. Już teraz Ci nawet nie powiem, co w tym menu jest, bo się nie moge nawet zalogować. Nie wiem, o co tu chodzi :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 O czym ty mówisz? Nie widziałem nigdy czegoś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Powiedz od początku gdzie wchodzisz i co próbujesz wcisnąć. Bo chyba robisz coś źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niebieskiBrylant Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 A co ja będę mówił. Nagrałem filmik nawet xd TUTAJ Naprawdę nie rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Skasuj ciasteczka dla domen yoyogames.com / spróbój w trybie incognito / spróbuj w innej przeglądarce. U nas naprawdę wszystko działa, a do tego z GMS też możesz marketplace przeglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi