LeoDelArt Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Tytuł: Roosh me! Gatunek: Logiczna Opis: Gra dla miłośników Kostki Rubika. Należy tak przesuwać gemy, aby ustawić je w odpowiednich miejscach (w ów wersji demo zamieściłem 8 poziomów, w tym jeden tutorial i poziom bonusowy). Download: https://drive.google.com/open?id=0B1AVfjVdf...M29pajB0cmNxX2M Rozmiar pliku: 5.54 MB Autorzy: Ja Programowanie: Ja Fabuła: Fabuła? Grafika: Ja Muzyka: Brak (jak na razie) Screeny: https://drive.google.com/file/d/0B1AVfjVdf3...iew?usp=sharing https://drive.google.com/file/d/0B1AVfjVdf3...iew?usp=sharing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Pokaż jakieś screeny, bo tak nikt nie pobierze w ciemno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeoDelArt Opublikowano 2 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Z chęcią ale (proszę się nie śmiać) próbuję wykombinować jak to zrobić. Jestem tutaj od niedawna, tak jak od niedawna trwa moja przygoda z GM i jeszcze wszystkiego nie ogarniam. Będę wdzięczny za wytłumaczenie jakiegoś łatwego sposobu na dodanie tutaj screenów z gr (same screeny z gry już mam). Z góry dziękuję i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 O co chodzi z tym "Made with Game Maker Lite" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeoDelArt Opublikowano 2 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Grę robiłem na "Game Maker 8.1 Lite", jest to wersja darmowa. Na każdej grze stworzonej na tej wersji zostawia taką sygnaturę ("znak wodny"). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 ^ Dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Pobierz stąd darmowego GMS 1 https://www.yoyogames.com/downloads/gm-stud...tes-studio.html Oferuje znacznie więcej możliwości niż GM8.1 Lite. Edit: Kurcze poległem na 1 planszy jestem na to za głupi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Game Maker studio nie jest już darmowe, nowi nie mogą się zalogować:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeoDelArt Opublikowano 2 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 W przyszłości z pewnością przerzucę się na pełną wersję GM, póki co dopiero zaczynam, uczę się co i jak, na razie wszystko robię na klockach, jak to ogarnę w pełni to wezmę się za język GM i pełne wersje. Co do poziomu trudności w demie, to może on znacznie skakać, gdyż levele które wstawiłem nie są w kolejności jeden za drugim z pełnej gry, tylko wybrałem wybiórczo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Ale nie trzeba się logować żeby używać pierwszego GMSa, dopiero dwójka tego wymaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 GMS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeoDelArt Opublikowano 3 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Dzięki za propozycje, pobiorę i zapoznam się bliżej z tematem GM1. A jak już jesteśmy przy wersjach GM tym, to która będzie najlepsza do robienia gier na sprzęt mobilny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 @Lord Trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Na mobilki zostaje ci jedynie GMS2 ale jest cholernie drogi. Starsi użytkownicy który mieli konto w GMS1 mogą na nim robić mobilki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeoDelArt Opublikowano 3 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 No niestety cena jest wysoka, ale możliwe że w niedalekiej przyszłości i tak zainwestuje. Dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi