dyzmek Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Witam ze względów zbyt napietego życia praca , robiłem prawko itd nie miałem zbytnio czasu i musiałem odpuścić sobie tworzenie gier , lecz skoro prawko już zdane i czasu jest troszkę więcej chciał bym stworzyć kolejną część zapoczatkowanego w 2009 roku pac-Man Revenge i pozniejszej pac-Man Revenge 2 , póki co planuje utworzenie projektu w zeszycie i opisania jak to wszystko mniej więcej będzie wyglądać , już wielokrotnie zapowiadalem swoje produkcje i kończyły się one fiaskiem lecz tym razem projekt ruszy a co najważniejsze zafiniszuje , jedyny minus to data planowana ze względu na ograniczony czas planuję datę 2018 , ale nie tylko z ograniczenia czasowego ale i z powodu podejścia do projektu bardzo poważnie i korzystania z szerokiej gamy pomysłów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 No nareszcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Będzie w co pykać ale jakieś screeny na zachętę by się przydały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Super dyzmek jak zawsze czekam muszę przyznać że podgrzałeś atmosferę tym psotem kiedy jakieś więcej info np screny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 24 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Jak już coś będzie zrobione najpierw dokładny plan później zacznie się programowanie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Super dobrze widzę że profesjonalne podejście bo najpierw wymyślanie pomysłów design itd. Korodzik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 24 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Dokładnie tak Nikas , pomału ale dokładnie ponieważ zależy mi na uzyskaniu jak najbardziej zbliżonego efektu do tego planowanego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Na pewno spróbuję twoją grę masz to jak w banku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 16 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Moi drodzy decyzja zapadła , zanim zrobię kolejną część Revenge najpierw powstanie remake ,,Pac-Man Revenge 1" mojej pierwszej stworzonej gry w gródniu 2009 roku jeszcze jako nie dyzmek lecz dyzmaken ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Czekam z niecierpliwością! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 połączenie pomysłów i pokładów kreatywności dawnego dyzmakena z umiejętnościami oraz profesjonalizmem dzisiejszego doświadczonego dyzmka? może wyjść z tego naprawdę ciekawy projekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Moi drodzy decyzja zapadła , zanim zrobię kolejną część Revenge najpierw powstanie remake ,,Pac-Man Revenge 1" mojej pierwszej stworzonej gry w gródniu 2009 roku jeszcze jako nie dyzmek lecz dyzmaken ;) Taki jest nasz smyk dyzmek, nigdy nie wiadomo jaką kartę jeszcze trzyma w rękawie!!!! Korodzik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 1 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Otóż to ;) mam masę pomysłów , ale w porównaniu z grami tworzonymi kiedyś nie będzie tworzenia by gra wyszła jak najszybciej lecz jak najlepiej ;) a jak Sami wiecie kiedyś tego nie rozumiałem chociaż to w pewnym sensie klasyki gmclanu Seid , Reir jak I sam Pac _ Man Revenge ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 4 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Witam :) W związku z oczekiwaniem na nowe produkcję z mojej strony pragnę przedstawić wam demo gry Revenge of Honor która miała być kontynuacją serii Revenge jak i Pac-Man Revenge , niestety nic z tego nie wyszło ale udało mi się odnaleźć demko tej że gry , w sumie jest tutaj więcej scenek niż samej gry ale można zobaczyć jak owy projekt miał niegdyś wyglądać :) Dziś rozpoczynam pracę nad zupełnie inną grą , będziecie zaskoczeni a póki co podsyłam link do demka . http://uploadfile.pl/pokaz/1145309---aqpr.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 8 Lipca 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Witam :) W związku z oczekiwaniem na nowe produkcję z mojej strony pragnę przedstawić wam demo gry Revenge of Honor która miała być kontynuacją serii Revenge jak i Pac-Man Revenge , niestety nic z tego nie wyszło ale udało mi się odnaleźć demko tej że gry , w sumie jest tutaj więcej scenek niż samej gry ale można zobaczyć jak owy projekt miał niegdyś wyglądać :) Dziś rozpoczynam pracę nad zupełnie inną grą , będziecie zaskoczeni a póki co podsyłam link do demka . http://uploadfile.pl/pokaz/1145309---aqpr.html Co tu dużo mówić, to demo to klasyczny Dyzmek! Tylko szkoda, że za długie teksty i za dużo gadania! Czekamy wszyscy z niecierpliwością na kolejną grę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 9 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Witam moi drodzy :) Mam już gotową długo wyczekiwaną fabułę gry póki co podaję ją tutaj gdyż dopiero startuję produkcja gry i nie ma jeszcze screenów ale za to jaka oryginalna fabuła , co o tym myślicie ? :) Tytuł Gry - Revenge X Seid gatunek-akcja opis- Gra Revenge X Said to połączenie gier (Revenge III ponieważ tam w przeciwieństwie do pozostałych odsłon zamiast okrągłych postaci mieliśmy do czynienia z ludźmi jak i Seid gdzie głównym bohaterem owej produkcji był archeolog i poszukiwacz przygód) Fabuła gry opowiada o tym jak Seid dowiaduje się że maska której tak szukał została zniszczona i jej uzdrowicielskie moce razem z nią , okazuje się że gdy trwała wojna między Krainą Zielonych z Niebieskimi to ci drudzy chcieli użyć jej do złych celów aczkolwiek dzięki niej mogli by uzdrawiać swoich towarzyszy co za tym idzie tak jakby dać im nieśmiertelność . Ich plan został jednak udaremniony , Seid chcę zniszczyć krainę Zielonych desperacja doprowadziła go do ostateczności i zmieniła nie do poznania , stał się zupełnie kimś innym niż był dotąd , co chęć zemsty potrafi zrobić z ludźmi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 9 Lipca 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 desperacja doprowadziła [seida] do ostateczności i zmieniła nie do poznania , stał się zupełnie kimś innym niż był dotąd Będzie ruszał kończynami?! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 10 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Gra będzie ukazana w top-down :D narazie trwa budowa wstępna pierwszego poziomu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 mam nadzieję, że mimo nowej perspektywy zachowasz trademark seida, tj. strzelanie w dwie strony jednocześnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 mam nadzieję, że mimo nowej perspektywy zachowasz trademark seida, tj. strzelanie w dwie strony jednocześnie Co ciekawe Seidowe mechaniki po lekkim szlifie mogłyby zawojować na rynku gier niezależnych (Mówię poważnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 11 Lipca 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 z chwytaniem się platform swoim afro na czele e: matko, ale nieszczesliwe zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 11 Lipca 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Co ciekawe Seidowe mechaniki po lekkim szlifie mogłyby zawojować na rynku gier niezależnych (Mówię poważnie) Też się przyznam: po zagraniu w Seida przekonałem się, że połączenie platformówki z bullet hellem to zaskakująco grywalna kombinacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 ale to wiedzieli już twórcy gier trzydzieści lat temu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 14 Lipca 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 wezmy na przyklad takie the worms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 18 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Niby tak tylko że w latach gdy gra miała premierę tzn 7 lat temu. Moje umiejetnisci byly bardzo niskie , mam masę pomysłów , pewnie zastanawjacie się dlaczego zapowiadałem tyle projektów a nic z tego nie wyszło , właśnie dlatego że jak już zacznę to I chcę skończyć , nie będę zakładał kolejnych tematów ale ktoraś z wizji projektu wypali na pewno ale rozważam Seida w kamerze top-down jak I klasycznie platformowym jednak chyba pozostane przy pierwszym rozwiązaniu . Czas pokaże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi