Markos Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Zauwazylem ze wstawiacie tu gry nie tylko wykonane w GM wiec pokaze wam swoja gierke wykonana we flashu... Od niedawna zaczalem uczyc sie action script i postanowilem zrobic cos naprawde prostego :) www.marekhp.boo.pl/lina.html zagrajcie ocencie. Zrobie jeszcze kilka gierek prostych (dla siebie :P) poucze sie i moze niedlugo cos tu wstawie, cos "dobrego" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Tragiczna czcionka - trudno się czyta :/ Poza tym gut :) Czekam na to "coś dobrego" ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 ej nie powiem, fajne. 8/10, bo troche za latwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 24 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Tragiczna czcionka - trudno się czyta :/ Nie mialem innej "fajnej" :P ale to moze dlatego ze Ty pierwszy raz to czytasz :D bo ja tam widze juz normalne literki XD :) ale dzieki ej nie powiem, fajne. 8/10, bo troche za latwe. Normalnie na kompie jest trudniejsze ale jak jest online to wszystko troche wolniej chodzi ;/ i latwiejsze jest ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Fajne, tylko za łatwe. ;) Grafa mogłaby być minimalnie dopracowana, ale nie jest najgorzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Potworna czcionka i gra jest za łatwa :/ . 6/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Nie umiecie czytać, czcionka wymiata ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 24 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 pietrus a moze cos o gierce :P? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 czcionka tak ale gra nie... za łatwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Czcionka troche mało czytelna ale gra jest spox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 pietrus a moze cos o gierce :P?Ogólnie o minigrach ciężko co kolwiek powiedzieć. Fajne, samemu na jeden raz, na kilka osób może na więcej razy. Ale wykonanie porządne ;] BTW. Grasz/Grałeś w Tibię? Bo wśród znajomych kiedyś krążył taki nick (najlepszy polak czy coś takiego) ;P edit: A czyli myliłem się. A ja nie jestem przeciwnikiem Tibii. A i sam w nią gram. A poza tym co w twoim poście robi antyanty? ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 24 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 http://antyanty.go.pl/ :P jestem przeciwnikiem Tibii :P Stop dzieciakom ktore napierdaczaja swoje matki krzeslem :/ :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Ja jeszcze nigdy nie grałem w Tibie!Bo mi nie działało xD. A tak wracając do temtu ocena twojej gry Markos: Ocena: 9/10 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 jak już coś to anty anty jest poświęcone przeciwko akcją typu Tibia Stop czy jakoś tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Zawsze nie wiedziałem co jest to Anty-Anty xD Chyba wstawie sobie tego userbara ze strony Anty-Anty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 http://antyanty.go.pl/ :P jestem przeciwnikiem Tibii :P Stop dzieciakom ktore napierdaczaja swoje matki krzeslem :/ :|Nie krzesłem, tylko stołkiem :/ piotrex: no to gratuluje ;p Toż na stronie głownej akcji pisze co i jak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Heh to już dawno przeczytałem tylko zanim to zrobiłem to jeszcze nie wiedziałem co to jest, ale teraz (przed poprzednim postem) wiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Stop dzieciakom ktore napierdaczaja swoje matki krzeslem :/ :| Jak to mówi Pietrus (ten wacek z avatarem Dezertera) - "pojedynczy przypadek nie jest regułą". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 24 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 dobra dobra bo offtop sie robi :P .. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 gierka bardzo przyjemna i prosta a przy tam nawet fajna zabawa ;) ps w jakim programie to pisales ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 25 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Action Script 1.0 we FLASHU :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Muszę powiedzieć, że gierka całkiem w porządku, chociaż na dłuższą metę nudna. Mógłbys też trochę bardziej postarać się przy grafikach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 25 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Jeśli to twoja pierwsza gra to bardzo gratuluję. Ale szybko się nudzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Hmm wiem wiem chcialem zobaczyc czy rozumiem cos z AS 1.0 i wyszlo ze rozumiem :P do grafik sie nie przykladalem... :D Moze zna ktos z was jakis kurs Action Script 2.0 poniewaz bardziej interesuje mnie programowanie obiektowe :P pozniej bedzie latwiej z Javascript :D A programistow Java jest duze zapotrzebowanie :)Java i JavaScript to dwie różne rzeczy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Gra jest stanowczo za łatwa ale na chwile można pograć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 25 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 -- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Teraz jest troszeczke lepiej pod tym względem że odrobine trudniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Nawet super. :) Następnym razem postaraj się uargumentować swoją opinię. Patrysław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 I ta gra w pliku .exe w ogóle szybciej działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi