Threef Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 W piątek o 18:00 zaczynamy kolejną turę Ligi24. 24 godziny. Jeżeli dużej liczbie ludzi nie będzie pasował piątek to możemy jeszcze przenieść na sobotę. Link Zapraszam do udziału! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 mi pasuje, pewnie coś zmajstruje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykPlayingPOLSKA Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zobaczymy jaki temat będzie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badu The Sheep Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Tym razem spróbuję. Pracuję do 17:00 (18:00 w Polsce) więc mogę startować :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 akurat w prawdopodobnie jedyny piątek w te wakacje, w którym nie będzie mnie w domu :< przydałaby mi się rozgrzewka, bo ostatnio grę robię tylko na kartce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 7 Czerwca 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 ho ho ho, w piatek koncze o 17:20, zanim bede w chacie zrobi sie 19 i szczerze watpie zebym mial sily, ale co tam, pozyjemy, zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 8 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 O 18:00 jest rozpoczęcie ale zakończenie jest o 21:00. Wierzę że dacie radę. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badu The Sheep Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 eee w 3 godziny? Dobry żart :sp_ike: Dobra, teraz na poważnie. threef miałeś na myśli do 21:00 następnego dnia tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 12 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Brawo! Obie gry mi się podobają. Dobra robota i gratulacje zwycięscy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Też mi się obie podobają, ale mechanika Sutikku mnie przekonała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badu The Sheep Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Dziękuje i gratuluje Sutikku :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Dzięki wszystkim. Ale mało prac było, może przed ligą robić ankietę kto zrobi grę na ligę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 po co robić ankietę, większość biorących udział się wypowiada w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi