Matrix_ Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Jak w temacie, czy znacie jakiś podobny program do Microsoft Visual C# ale darmowy? Visual już za 13 dni wyrzuci mi komunikat o aktywacji a ja bym się w nim chciał trochę zaznajomić. Gdyby się dało to żeby Forms'y były, ponieważ jest to dość przydatne przeciąganie myszką i ustalanie szerokości/wysokości na żywo, a nie po pikselach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielus Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Ale przecież Visual Studio Express jest darmowe : f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix_ Opublikowano 21 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Ale przecież Visual Studio Express jest darmowe : f Mam 2010 i pisze mi że 12 days remaining. Zaraz ogarnę to, pobiorę z innej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 21 Stycznia 2016 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Darmowe nie znaczy, że nie trzeba podać mejla, żeby zarejestrować. Ale płacić nie trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 21 Stycznia 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 z nowszych to Visual Studio Community i chyba Dev Essentials Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielus Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 2010? ściągnij sobie Visual Studio 2015 Community Edition, za darmo, co najwyżej maila/konto microsoftowe będziesz musiał podać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 A konto microsoftowe i tak warto mieć tak samo jak googlowe bo się przydaje do różnych aplikacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix_ Opublikowano 27 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Dzięki wielkie za pomoc, nie zauważyłem informacji że po zalogowaniu będzie można korzystać. Jak wszedłem na stronę microsoft i zobaczyłem 1500zł to się przeraziłem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi