lew_leo Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 witam jak w tytule dałem produkt na green light i jestem ciekaw czy był by ktoś chętny pomóc zawsze można też zdownwotować to już zależy od was :U http://steamcommunity.com/sharedfiles/file...s/?id=576490183 za wszelkie pozytywne głosy dziękuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Ale hejtujoo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 16 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Ale hejtujoo :D Grą AA to ona nie jest a na marketingu też się słabo znam, więc się nie dziwię, no ale co poradzisz pewnie nie przejdzie ale zawsze warto spróbować :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajin Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Dziękujemy za twoje wsparcie! Filmik gameplayowy nie wiele pokazuje o co będzie tam właściwie chodzić, ale podoba mi się graficzka, fakt że jak na obecne standardy to trochę biedna kicha, ale mi się podoba, czekam aż będzie można pograć :hitler: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 16 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Filmik gameplayowy nie wiele pokazuje o co będzie tam właściwie chodzić, ale podoba mi się graficzka, fakt że jak na obecne standardy to trochę biedna kicha, ale mi się podoba, czekam aż będzie można pograć :hitler: http://www.desura.com/games/never-heard-from-ever-again tam jest demo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajin Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 http://www.desura.com/games/never-heard-from-ever-again tam jest demo :) Dziękóweczka, jutro sobie zagram i podeśle Ci co o niej myśle :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 16 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Dziękóweczka, jutro sobie zagram i podeśle Ci co o niej myśle :thumbsup: albo wiesz co macie garść darmowych kluczy na desure :) http://www.desura.com/games/never-heard-from-ever-again V94OK-5QQP9-QT4CY-7JNWS-HBRKW SRJWR-3ZDMG-ZJ649-KKIEB-YYFH4 YWRSP-G3M73-TYLNA-AJX1I-W5N3P L71B7-3TWX6-NG53V-TD58U-ZUNB0 JHPRY-YORRT-5C9CR-63EFK-VS2KR VRX8C-WEKZP-E43OV-TVCX7-378SA W9G03-T8BEO-UBP8J-BJXC8-BEF6V H80EU-B3IJ8-9QWZJ-YXJOP-EZPPQ KFAKB-735BT-K4EYW-QBRE4-I16FN H9XLA-7NQRU-PTTIZ-DXG1H-7PM06 GE3E8-PNL01-21QYZ-A6F6J-51BUR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 prezentacja schrzaniona wybitnie, trailer złożony z dość przeciętnych ujęć z samej gry (zwłaszcza ta część gdzie manualnie obracasz kamerę wokół jakiegoś obiektu aż prosi się o skryptowane poruszanie się) z takim se montażem, opublikowany z jakiegoś konta z dziwną nazwą, opis filmu jak z jakiegoś devbuilda, krzywa angielszczyzna tu i ówdzie i odstraszający tekst na greenlighcie (słowami "short" i "creepypasta" gry raczej nie rozreklamujesz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 16 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 prezentacja schrzaniona wybitnie, trailer złożony z dość przeciętnych ujęć z samej gry (zwłaszcza ta część gdzie manualnie obracasz kamerę wokół jakiegoś obiektu aż prosi się o skryptowane poruszanie się) z takim se montażem, opublikowany z jakiegoś konta z dziwną nazwą, opis filmu jak z jakiegoś devbuilda, krzywa angielszczyzna tu i ówdzie i odstraszający tekst na greenlighcie (słowami "short" i "creepypasta" gry raczej nie rozreklamujesz) Nigdy nie byłem dobry w tym.... a ten już poprawiłem :) mam nadzieje ze teraz jest lepiej pomarzyć zawsze można było : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 pamiętam jak kiedyś pokazywałeś te drzewka i wóz bez tekstur a ten trailer rzeczywiście wygląda niezachęcająco i chaotycznie, stąd niezbyt przychylne komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Specjalnie zaktualizowałem Steam i go włączyłem tylko po to aby oddać głos. Nie spieprz tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 17 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Specjalnie zaktualizowałem Steam i go włączyłem tylko po to aby oddać głos. Nie spieprz tego. robię co mogę i staram sie najlepiej jak umiem niestety widzę ze kiepsko to idzie ale jak najbardziej dziękuje za głos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Twoja gra jest świetnym przykładem dlaczego greenlight to niewypał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 17 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Twoja gra jest świetnym przykładem dlaczego greenlight to niewypał. Auć, wiem że moja gra może i jest słaba zwłaszcza na dzisiejsze czasy ale jest to ukończony produkt poza tym się jeszcze nie dostała na steama i coś czuje ze się nie dostanie :U na swoą oborne mam tylko to że na steamie widziałem już w sprzedaży dziwniejsze projekty jak dating symulator gołębi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Właśnie o to chodzi, że greenlight mocno zrzucił na jakości. Kiedyś wchodziły tylko produkcje AAA i elita indyków. Teraz wchodzi wszystko.. ..chociaż nie wiem, Hatoful Boyfriend i tak by się chyba dostało.. Edit: Proszę, nie zrozum mnie źle, nie próbuję znieważyć ani Ciebie ani Twoją grę, ale nawet jeśli jest dobra nie powinna raczej być na steamie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Mnie wkurza, że tyle gier jak z RPG Makera wchodzi na steam. A żeby to nie był offtopic. Osobiście bym nie zagrał w tę grę choćby była i za darmo (akurat tu kwestia mojego gustu). Chyba, ze multiplayer działałby tak, że serio można się bać grając razem z kimś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Wcześniej oddałem głos tylko ze względu na znajomość. Grafika gry jest spoko i liczę że pomysł jakiś też masz już. Problem m jest prezentacja tego. Może powinieneś pokazywać tylko ładne kolorowe screeny, ale wszędzie reklamować jako creepypasta. Dziś zobaczyłem że robisz multi i teraz mi się to podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Właśnie o to chodzi, że greenlight mocno zrzucił na jakości. Kiedyś wchodziły tylko produkcje AAA i elita indyków. Teraz wchodzi wszystko.. Zgadzam się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi