PoxiPol Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Tytuł: Catch the Clown (60 fps)! Gatunek: Zręcznościowa Opis: A więc, wróciłem do programowania w GMie. A jak że inaczej można zacząć niż od klasyków? Catch the Clown jest kultową zręcznościówką która nie tylko wymaga szybkich reakcji, ale także cierpliwości i dobrej samodyscypliny. Nie złapiesz klauna klikając byle gdzie! Dosyć dużym utrudnieniem był kiedyś mały fps. (30 fps to możecie mieć na konsolach, ziemniaki!) A więc się postarałem, i po... 15 godzinach pracy można grać w mój piękny cud! Liczę na wysokie wyniki :thumbsup: Apropo, ja zawsze miałem problem programować małe detale. Pograjcie trochę dłużej by je docenić ;) Download: https://gmclan.org/up2845_4_Catch_the_Clown_60_fps.html Rozmiar pliku: 10 MB Autorzy: Poxi http://incompetech.com i GMowe rzeczy Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 24 Września 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Znam tylko jedną brutalną grę. Mianowicie catch the clown. Klaun w tej grze odbija się od ścian i go to boli. [...] Boję się tej gry, jest tam zbyt wiele krwi i psuje mi ona psychikę. Pochrzaniona gierka. :D Szkoda, że to w sumie tylko jednorazowy dowcip. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Września 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Najs, przejściełem całe, fajnie narobiłeś 4/5 zasłużone :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Końcowa scena płakłem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 bez obsługi 4k i wyższych nie mogę dać więcej niż 0.25/10, 480p to se możesz mieć na konsolach kartoflu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 24 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Ale obsługa jest, tylko wtedy niskiej jakości tekstury są :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 24 Września 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 gdy twój klaun odlatuje w przestrzeń kosmiczną... :-( ale potem wraca... :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 fajne pomysł z tym rozwalaniem ścian. w sekcji shmupowej nie ogrniałem co się dzieje za bardzo, epilog dosyć smutny. nostalgłem z muzyki na początku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 24 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Moja pierwsza gra z 5 gwiazdkami <3 Dodam screena by zachęcić ludzi co myślą że to badziewie jakieś ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Propsy za dobrego CTC, też trza umieć. Nostalgia <3 No i estetycznie całkiem. 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Fajne xD PS. CENZUROM UST NAM NIE ZAMKNIECIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Naprawdę schludne. xD Mmmmm i ta muzyczka z menu, dawno nie słyszałem. :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Mmmmm i ta muzyczka z menu, dawno nie słyszałem. :crying: to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Nie było zesranego opisu pod F1 jak w każdym ctc 2/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 24 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Morro ty chyba nigdy nie dorosłeś ;) Miło cię widzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi