Webzir Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Zapraszam do grania w nową MINIGRĘ z GamesAndFun. Jakoż to minigra, cudów raczej się nie spodziewajcie... Nazwa to : SzechMaster. Szachy. Tak. E. No. Hmm. Zręcznościowe szachy :D tego nie było :D wiem że marne wykonanie, ale nie chciało mi się szukać grafik i muzy to z przykładów wziąłem. Dobra Link Jest TU: http://www.gmclan.org/up613_4_SzechMaster.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 (...) Jakoż to minigra, cudów raczej się nie spodziewajcie... (...) wiem że marne wykonanie, ale nie chciało mi się szukać grafik i muzy to z przykładów wziąłem. (...)http://www.gmclan.org/up613_4_SzechMaster.html[/url] Tyle wystarczy żeby skutecznie odechciało się sciągać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 14 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Można zaryzykować :D Ale pionki sam zrobiłęm :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Niestety, nieciekawe :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 zgadzam się z tymonem <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 14 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 A widziałeś ciekawą minigre ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 No ja widziałem :P A to jest beee :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiedeK Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Mało ciekawa, kiepska grafkia i spoty .... bez probblemu bije się wynik 59999 :P a i jak ma się +/- 30000 są lagi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 o co w tym chodzi :|? o rozwalanie pionkow :|? no to gratz xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Łał, jak dzika masakra ^_^ Mógłbyś się bardziej postarać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 wiesz co gra taka sobie :( ale jedno co mnie wkurza to to ze do swoich strzelam ;) wez zrob przeciwnikow czarnych :] jak prawdziwe pionki :P a gra tak ja poweidzial dark m... to nawalanka (masakryczna) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Weź że się człowieku za pożądny projekt bo ta gra ukazała się w ten sam dzień, w który napisałeś w shoutboxie, że masz pomysł na grę (chodzi o te szachy). Ja myślałem, że to będzie gicior, że będziesz nad tym pracował chodź trochę, a tu chwile później patrze a gra na forum. Masz fajne pomysły ale musisz wkładać w nie troche pracy. Więc pracuj! Szur szur... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Bo on wpada na pomysł, wykonuje go i daje na forum, potem wpada na lepszy pomysł, gorzej go wykonuje i daje na forum, a potem wpada na najlepszy pomysł, wykonuje go beznadziejnie i żałośnie i daje go na forum, potem... itd. XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 potem to ci nogi jadą... Gra szczerze nie jest zła jako minigierka. Za trudna trochę (ironia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 15 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Sie robi, biore sie za pozadniejszy projekt. Tutaj raczej nie piszcie bo po co ;-D PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Sie robi, biore sie za pozadniejszy projekt. Za pięć minut nowy temat z nową grą. Nie przegapcie go! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 15 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Taaak napeeewnooooo :D O żesz kurczę! Jaki rozbudowany post! Warn. Patrysław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Kolejna twoja gra która jest badziewna. Jeśli chce ci się zrobić grę, to wymyśl jakiś dobry pomysł i zrób to porządnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 15 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Mówiłem żeby nie pisać, w przygotowaniu SzechMaster GoldEdition, zamierzam się do tego owiele bardziej przyłożyć !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Mówiłem żeby nie pisać, w przygotowaniu SzechMaster GoldEdition, zamierzam się do tego owiele bardziej przyłożyć !!! Łożeszty, zajefajny pomysł! Nikt na to by nie wpadł!!! ... Powiadają że większość sequeli jest gorsza od oryginała, więc wymyśl coś nowego. :P Edit: oho, już 20% skończone. Za godzinę sobie pogramy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 15 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Może za 3dni sobie pogracie, a sqłel to nie będzie, tylko dodanie 3nowych trybów a tamtego udosonalenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 lol, lepiej przerobic to na duck huntera ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 16 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 W GoldEdition będą 4 tryby : 1. SzechMaster Jednoosobowy - standard 2. SzechMaster Jednoosobowy - rozwalka 3. SzechMaster Dwuosobowy - MissionMissle 4. SzechMaster Dwuosobowy - konik na biegunach VS krolowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Wydaje mi że chcesz zrobić gre, ale nie masz żadnego pomysłu, bo szachy które do siebie strzelają to beznadziejny pomysł, gdyby chociaż walczyły jakoś inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 17 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Screen z wersji standardowej dostępny na : http://images3.fotosik.pl/204/ae9a07dd8fe1b2a4.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 To w szachach jest taki pionek jak konik na biegunach? P.S moze stworz od nowa grafike, co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 17 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 po co? Bo teraz grafika jest mizerna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 ... żeby nie powiedzieć ch***wa. Z jednej strony pikselaste pionki, z drugiej paintowe graficzki o zdecydowanie wyższej rozdzielczości. Ja nie lubić takiego mieszania stylów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Ja bym jeszcze dodał, że całość jest strasznie oczojebna O_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi