Webzir Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 a co sie bede rozpisywał macie link : http://www.gmclan.org/up613_4_Otwiera__Pol...a_www_game.html :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bada Daba Dablju Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Dobre! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 1. gra nie do przejścia! Nie da się wejść do domu złodziei ale drzwi mają otwarte. 2. Szczegóły tak dopracowane że aż mnie głowa boli... 3. Najnudniejsza gra na gmclanie. 4. Ale tak ogólnie spoko skoro to jest twoja pierwsza gra :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 14 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 tiaa pierwsza.... chyba 4ta :D A do domu SPECJALNIE nie da się wejść. Trzeba znaleść uwaga : kupę psa ( jest ukryta, i teleportuje do PRAWDZIWEJ kryjówki. hahaha nikt nie odkrył :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Nikt nie odkrył dlatego że ta gra jest ..... Poprostu słaba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 14 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 jakby się komuś chciało to by odkrył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 jakby się komuś chciało to by odkrył. Ale kto by wpadł na genialny pomysł że psia kupa jest zarazem wysoce technologicznym transporterem kwantowym? A boss to pewnie zepsuty rower który dodatkowo umie mówić po japońsku i śpiewać opening do Teletubisiów :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 No ja coś odkryłem i mnie teleportowało w jakieś miejsce. Poszedłem prosto znowu to samo znalazłem, wszedłem w to i mnie na początek gry przeniosło i nie mogłem się ruszyć. :( Cieniutka gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 14 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Dobra powiem wam jak przejść 1.Idziesz na pole kwiatowe na południu od startu. 2.Tam jest facet którego szukasz. 3.Zwieje Ci 4.Wchodzisz na psią kupę 5.Bandyta będzie w kryjówce i the end (ps wpadl mi pomysl na nową grę :D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 ps wpadl mi pomysl na nową grę Panie, chroń nas! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 No ja nie znalazłem tego facia tylko wlazłem w "psią kupę". Pomysł fajny ale wykonanie gorzej xP I jakie to krótkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 14 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Nie jestem mistrzem wykonywania :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 (ps wpadl mi pomysl na nową grę :D ) Do którego przejścia potrzebny jest Kalburytazor Przetopokowy? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 I szpachlosprężarka z z dzwonkami mp2.5 i widokiem na morze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Na grach sie nie znacie i tyle. Toż to doskonały minimalizm! ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 telefon komórkowy z golarką :D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 14 Października 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Ech no... 1. Dlaczego policjant rusza się tak wolno? Gdyby chociaż można było po skosie chodzić. 2. Wkurzające jest to, że wszystko blokuje twój ruch "na styk". Dlaczego np. twoje ruchy blokowane są przez... cienie rzucane przez domki??? Nie słyszałeś o czyms takim jak "maski"? (i nie chodzi mi o gościa z zieloną twarzą) 3. Co robią te różowe rzeczy przed domkami? 4. Gdy wychodzę z domku, muzyczka rozpoczyna się od nowa. 5. Drzewa są paskudne. A gdzie jest ta psia kupa w ogóle? Czyżby jedna z tych różowych rzeczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Ta psia kupa to chyba jakieś kółeczko z obrazkiem mające tylko kontury (nie przypatrywałem się). A to, że muzyka zaczyna się od początku gdy wejdzie się do domku to nie jest jeszcze aż taka wada =p Bardziej irytują mnie kamienie które są dookoła. Ciekawe wieś ogrodzona głazami hmmm. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 14 Października 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 gdy wejdzie się do domku Gdy wyjdzie się z domku, chciałeś zapewne powiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 No fakt nie przeczytałem uważnie :P Pewnie w tym roomie dał obiekt i w create obiektu dał granie muzyczki, pewno dlatego od nowa leci, ale to i tak nie jest aż takie straszne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Chmmmm... Cóż moge powiedzeć jestem nowicjuszem i narazie wszystko mi się podoba: +Dialogi! +Niektóre dialogi są nawet niezłe! +Wspominałem o dialogach? +Fajne chatki! -Postacie nie poruszają nogami! -Główny bohater nie wygląda mi na policjanta, ale może to złudzenia! Ocena ogólna: 4=/6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Grafika chatek, a dokładniej żadna grafika w tej grze nie jest jego. Więc czym się zachwycasz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 15 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Co robią te różowe rzeczy przed domkami? To są wycieraczki xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 A calosc to wioska jaskiniowcow? Ciekawy klimat powiem szczerze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Skoro Jaskiniowcy to czemu mają domki i widły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 i policjantow :) flinstonowie, elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 i policjantow :) flinstonowie, elo A może zamiast psiej kupy trzeba było zawołać przed drzwiami "Wiiilmaaaa"??? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Kurde, ale nabijacie posty. :P Będę rzucał warnami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Byle nie w oko :( xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 16 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Główny bohater nie wygląda mi na policjanta bo to W11 :D i wcale nie są jaskiniowcami !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi