Nikas Opublikowano 17 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Dzięki ziom. Aktualnie mało piję, ale strasznie mnie dzisiaj rozłożyło i aż nie poszedłem do pracy. Also, jest nowy traczek do gry. Napisałem dzisiaj do SUPERSEX420 i dał odpowiedź, że jest na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 ta czcionka to tych napisów wicked mi trochę nie pasi albo to przez to że się lekko przechyla , reszta jest miła dla oka i wszystko zdaje się ze sobą współgrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Grudnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 a mi sie czcioneczka podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Ciekawe dla klimatu byłoby zastosowanie takich czcionek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 tylko mi się to nie kojarzy z latami 80.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 19 Grudnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Tylko czekam aż ludziom znudzi się ten klimat. W końcu musi chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Grudnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 tylko mi się to nie kojarzy z latami 80.? nie pomimo ze nie zylem w latach 80 i ty tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 21 Grudnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 No ale amerykańskie produkcje z lat 80 to część polskich lat 90tych, to jednak klimat taki powinien być wam znany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 22 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 OKŁADKA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 To gdzie jest ten space fighter na okładce? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 ładna, tylko ten space fighter mógłby pomykać w tle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 we wszystkich twoich grach, główny bohater zaczyna przegrywać życie i walczy żeby je odratować Będzie to na andka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 22 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 To gdzie jest ten space fighter na okładce? ;) Nie wkleję przecież tego pixelowago szajsu tutaj. xD we wszystkich twoich grach, główny bohater zaczyna przegrywać życie i walczy żeby je odratować Będzie to na andka? Pewnie utożsamiam się z bohaterami. Na andka wątpię, jeśli chodzi o telefony. Może na tablety, ale głowy uciąć nie dam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Lutego 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Nie wkleję przecież tego pixelowago szajsu tutaj. xD narysuj B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Fajnal werszyn i wracam do pracy nad silnikiem, ech. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 dużo lepsze. nadal jednak dałbym w tle statek zamiast drugi raz ten sam typo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Statek jest po lewej stronie. Mało widoczny, bo chujowa grafika ale żeby stwarzać pozory chociaż. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 rzeczywiście. to ja bym go bardziej wyeksponował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Mi się bardzo podoba poprawiona wersja.Tylko kojarzy mi się z traumą z dzieciństwa.Zawsze wybierając gry na C-64 sugerowałem się okładką kasety i kilkukrotnie padłem ofiarą takiego tricku jak tutaj- na okładce jakiś kozak żołnierz-co wskazuje na grę akcji np w stylu "Commando" a gra to jakieś latające stateczki których nienawidzę:P Tutaj np myślałbym że to jakaś gierca ze świata cyberpunku i bym brał bez wachania- a po włączeniu delikatnie mówiąc rozczarowanie:D i gra rzucona w kąt po 30 sekundach ALe takie prawa rynku- teraz są już wszędzie screeny i gameplaye więc wiadomo co się bierze. Świetna robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Lutego 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Poprzednia okładka bardziej mi leżała :/ Tutaj jest za dużo szarości, a kolory napisu to jakiś dramat kur wa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 co w nich złego? są czytelne, retro i fajen. poza tym, im mniej turkusowo-różowego, tym lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Lutego 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 niestety im dłużej patrzę tym bardziej się z wojzaxem zgadzam, napis tytuł gry jest słabiutki jeśli chodzi o kolorystykę, słabo się wybija na tle plakatu i sama jego kolorystyka też jest średnio estetyczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Stare napisy były lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Drugi boss narysowany. Czas zakodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 12 Marca 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 bardzo fajowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Narysowane bardzo ładnie, jako samo w sobie bardzo mi się podoba. No ale jest takie bez osobowości, takie po prostu "bardzo duży statek". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 sam w sobie ładny, ale kolorystyka trochę nie bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Bardzo fajny. Może faktycznie dałoby się mu nadać bardziej wyrazisty charakter, ale jest wporzo. Kolorystyka też mi leży - pasuje do stylówy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Marca 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Zajbisty, z animacją np. otwierania jakiegoś włazu i wyjeżdżania jakiegoś działka byłby suuuper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Zajbisty, z animacją np. otwierania jakiegoś włazu i wyjeżdżania jakiegoś działka byłby suuuper Tak będzie. :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi