Sutikku Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Przez jednych znienawidzone, inni sobie nie wyobrażają dnia bez muzyki tego gatunku. Jakie wy macie odczucia o disco polo? W sumie jestem ciekaw, u mnie w okolicy się ciągle toczą batalie czy idzie tego słuchać, czy też nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajin Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Jak słyszę disco polo to mam ochotę komuś dać po mordzie. Straszne gówno. Na dodatek jest to "muzyka" komercyjna na maksa, tak więc = do gazu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Jak słyszę disco polo to mam ochotę komuś dać po mordzie. nawet dziewczynom ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Trochę mnie to przeraża że w ciągu kilku lat o wiele bardziej podobały mi się "popularne" piosenki Disco Polo niż "popularny" pop puszczany w radiu. Mówię tylko o polskiej scenie muzycznej. Jeżeli jakieś Disco Polo trafia do radia to jest o wiele lepsze od wszystkiego co już w tym radiu jest. :( Ach ostatnio słuchałem w TV tego kanału (chyba polsatowy) Disco Polo bo nic innego nie było w weekend. (Znaczy się leciało w tle a ja na słuchawkach oglądałem YT) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Trochę mnie to przeraża że w ciągu kilku lat o wiele bardziej podobały mi się "popularne" piosenki Disco Polo niż "popularny" pop puszczany w radiu. Mówię tylko o polskiej scenie muzycznej. Jeżeli jakieś Disco Polo trafia do radia to jest o wiele lepsze od wszystkiego co już w tym radiu jest. Pewnie dlatego, że disco-polo to mało ambitna, prosta muzyka do najebki i się z tym nie kryje, po prostu wywiązuje się z tej roli, można lubić albo nie. Lepsze to, niż te "głębokie" piosenki o miłości w radiu z wyjącymi wokalistkami udającymi, że są wielkimi artystkami, najgorsze :x Ja tego gatunku nie mogę słuchać, nie przeżyłbym na baletach w remizie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Po kilku kieliszkach muzyka przestaje mieć znaczenie. Tańczyć do tego, albo słuchać na trzeźwo się po prostu nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Mój ulubiony gatunek muzyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 >Disco polo. Nie. Po prostu nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Najlepsze do potańczenia. Skoczne, całkiem przewidywalne. A tekst w piosenkach teraz już i tak znaczenia nie ma. Chyba wszystkie sensowne permutacje się już skończyły. Ostatnio słyszałem w radiu jakąś piosenkę i nie mogłem dojść do tego w jakim jest języku napisana. Dopiero pod koniec ogarnąłem że jest po polsku, ale złożona z losowych słów. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Ja osobiście lubię ;v Chociaż całe życie hejciłem. Kwestia genów, u mnie cała rodzinka discopolowa. Z tego co ja słucham to przeważnie pozytywne piosenki w których głębszy sens tekstu jest generalnie ten sam - dziewczyny/impreza. Ale jakoś tak w moim odczuciu jest przyjemne dla ucha, no i można do tego tańczyć, to chyba najważniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 http://theszewa1996.wrzuta.pl/audio/139ouH...tanczy_z_downem B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Pls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi