123el Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Jest to FPS o zombiakach, który rozgrywa sie w laboratoriach (coś jak film RESIDENT EVIL-nie mylić z President Debil). Jest to gra, której silnik był robiony od samego początku, a nie czyiś przerobiony, dlatego mam wszelkie prawa autorskie! Życze miłego grania i troche lepszej opini niż o Aliens.Rapid share Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Matko Boska 20 mb czegos ty tam napchal Oo Daj jakies screeny :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 17 mb, żadnej muzyki ani dżwięków, nie wiadomo jak strzlać, ogółem baardzo słabe wykonanie, nie wierze że sam silnik gry zrobiłeś. Mogłes chociaż zwinrarować, i pliki graficzne dać w jakiś folderach, bo długo sią włącza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 10 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 No co! Nie umiem zbytnio edytować muzyki aby zajmowała mniej, bez muzyki gra ma jakieś 2mb. A screenów nie dam bo mi sie nie chce jak ktoś będzie chciał grać to i tak zagra! Prosze się nie zrażać długim wyczekiwaniem na ładowanie. Jak to przecież muzyka jest a strzela się insertem, najlepiej chodzić przyciskami tam obok strzałek gdzie + i -. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 2 mb zajmuje bez muzyki? To jaką muzyka ty tam dałeś, a na dodatek żadnej muzyki w grze nie słychać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
referee100 Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Wątpię, że ktoś będzie chciał w to zagrać z Twoim podejściem. Jak coś to zagra z litości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Insertem O_q szkoda ze nie chodzi sie ESC i nie strzela powerem z obudowy kompa :] Jesli tak promujesz gre ze nawet nie chce ci sie screenow dac toja juz dziekuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Wątpię, że ktoś będzie chciał w to zagrać z Twoim podejściem. Jak coś to zagra z litości. Ja tytlko zmarnowałem czas na ściąganie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 10 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 MUZYKA JEST, BO INACZEJ BY TYLE NIE ZAJMOWAŁO!!!!!!!!!!! NIE MAM POJĘCIA DLACZEGO U WAS NIE DZIAŁA, MOŻE NIE MACIE CODECÓW? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 A co kodeki mają do tego, jak to gamemaker. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
referee100 Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Mi się nawet nie chce ściągać. Wyskakuje błąd :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Grafike tez rysowales sam? Zmien moze to sterowanie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 10 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Macie o nie wierni! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Wszystko takie paintowe :| Zmieniles sterowanie? Chodzenie + i - nie jest zbyt wygodne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Macie o nie wierni! Niewierni - piszemy razem ;) Zmień lepiej sterowanie, bo niezbyt zachęca do gry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 10 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Jak to, chodzi sie strzałkami, tylko strzela insertem obok strzałek dodatkowo można chodzić na boki Pg Dn i End! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Jak już musi być strzelanie na klawiaturze, to wygodniej by było którymś z CTRL. Strzałki + Insert przypomina mi grę w Strikera :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 10 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Toć chyba dla wygody macie ten insert zaraz koło strzałek, a chodzenie na boki 1 i 3 czyli End i Pg Dn, tak wogle to se moŻna sterować numerkami o co wam chodzi !Dla głupich chyba pisze, że insert nie ten pod Scroll lockiem! Jeszcze raz dla tempych (mądrzy niech nie czytają) inserty są 2 i ten którym macie strzelać jest obok strzałeczek napisany w skrócie a nad nim na tym samym przycisku jest napisane 0! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Tępy jeżeli już to jesteś ty. Ta gra jest denna, nie ma celu, pierwszy level nie ma muzyki, na dodatek są białe ściany i mgła, beznadziejne sterowanie. Nudne jak nie wiem. Nie uwierze że sam zrobiłeś silnik tej gry. Nie widze nic co by przypominało laboratoria. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 silnik pewnie jest z dema dla zarejestrowanych z oficjalnej strony. On sam nie mógł po kilku dniach kiedy się pytał jak coś dodać do rooma, napisać gre 3D... Ja pisze gry i 3D jeszcze nie potrafię chodź po trochu to pojmuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 10 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Do ciężkiej cholery ludzie! Czy ja pisałem, że sam robiłem ten silnik czy, że nie przerabiałem tego z oficialnej strony? Wzorowałem się nieco na tamtym, ale nie przerabiałem go lecz zrobiłem odnowa inny. Czytajcie dokładniej! Dziękuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Dziecku podniósł się poziom cukru :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 silnik pewnie jest z dema dla zarejestrowanych z oficjalnej strony. On sam nie mógł po kilku dniach kiedy się pytał jak coś dodać do rooma, napisać gre 3D... Ja pisze gry i 3D jeszcze nie potrafię chodź po trochu to pojmuje...Mam nadzieję, że to żart... Nie możesz rozumować w taki sposób: "Hmm... Ja nie umiem jeszcze 3D, chciaż ucze się dłużej od niego... Więc to niemożliwe, żeby on, ucząc się krócej, już to potrafił!". Dziecku podniósł się poziom cukru :/??? Omg, jaki poziom cukru? 0.o Mogło się podnieść co najwyżeej ciśnienie... Poza tym, to "dziecko" miało rację w swoim ostatnim poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Max, możliwe... GM3D ma dużo funkcji i napewno on (123el) nie potrafiłby wszystkiego nauczyć się od tak. EDIT: Tak, ale to "dziecko" nie powinno tak się wydzierać. Ty chyba tak byś nie zrobił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 GM3D ma dużo funkcjiRaczej nie ^_^ Na jakiej podstawie twierdzisz, że by się nie nauczył? EDIT: Nie, nie zrobiłbym. Ale w poprzednim poście palnąłeś głupote :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 10 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 DZIECKO? Mi takie sformułowanie nie przeszkadza, ale... Never mind Znacie moje gry i wiecie, że wszyscy krytykują PAINTową grafe. Zna ktoś jakiś poważniejszy progr. do rysunków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Po pierwsze denerwuje mnie pojęcie "paintowa grafa", wymyślone przez kogoś, kto nie ma żadnego pojęcia o grafice. "Paintowe" rysunki mogą równie dobrze powstać w Photoshopie. Co do programu... Gimpa ssij! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Jest to gra, której silnik był robiony od samego początku, a nie czyiś przerobiony, dlatego mam wszelkie prawa autorskie! To w koncu zrobiles go sam czy nie? GIMP suxx polecam Photo Filtre :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 tu masz tematy które napisał 123el! Na pewno nie zdążył by się nauczyć 3D w gm. Zobacz jaka głupia tematyka jest tych tematów. i pisał to bardzo nie dawno. https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=3189 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=3183 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 10 Października 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Jest to gra, której silnik był robiony od samego początku, a nie czyiś przerobiony, dlatego mam wszelkie prawa autorskie!Najpierw zapłać za GM'a, a nie używasz pirata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi