zajin Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Tytuł:Kiedyś umrzesz Gatunek: przygodowa Opis: Musisz uciec z labiryntu życia. Download: https://gmclan.org/up8714_4_KiedysUmrzesz.html Rozmiar pliku: jakieś 2 mb Autorzy: Programowanie: Ja, czyli, że ja Fabuła: Ja, czyli, że ja Grafika: Ja, czyli, że ja Muzyka: Guz Mózgu (czyli, że ja) Screeny: Życzę miłej zabawy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Na początku przeczytałem "Kiedy umrzesz" i pomyslalem o jednym projekcie ANtY'ego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajin Opublikowano 1 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Na początku przeczytałem "Kiedy umrzesz" i pomyslalem o jednym projekcie ANtY'ego. Aha. :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Gra to gówno, nie polecam ani ściągania ani grania ani nawet tu pisania. Chodzi sie ludkiem wolno, nic innego nie można zrobić nawet zmienić poziomu, wygrywa się wyłaczając gre. Jednym słowo gówno. Oby jak najmniej takich rzeczy tu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajin Opublikowano 1 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Gra to gówno, nie polecam ani ściągania ani grania ani nawet tu pisania. Chodzi sie ludkiem wolno, nic innego nie można zrobić nawet zmienić poziomu, wygrywa się wyłaczając gre. Jednym słowo gówno. Oby jak najmniej takich rzeczy tu.Gówno znasz się na sztuce, ty mały ignorancie :D :D :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Maja 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Kiedyś umrzesz, więc zostaw po sobie ch*jową grę. fuck logic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Wojzax "ch*jową grę" to za duże słowo, to po prostu gówno. Ocena 1 za wszystko i moim zdaniem powinien być warn za marnowanie czasu ludzi to coś odpalających. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 ty świetna gra skłoniła mnie do przemyśleń o rzyciu i śmierci momento mori a ten obiekt w rogu musi być bardzo ciekawą analogią to tych wszystkich rzeczy w żydziu które wydają się ważne i celem ale nie są świetna gra jeszcze raz 1/1 prosta oprawa pewnie inspirowana zarąbistymi grami z dzieciństwia dzisiaj same gunwa haha :D myśłałeś może o jakimś kikstarterze albo wspierajto? jestem pewien, że mnóstwo ludzi chciałoby dać ci trochę grosza i grać ze stimosza a może wydaj na ajfona albo androida to na tabletcie też będzie hacha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajin Opublikowano 1 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 ty świetna gra skłoniła mnie do przemyśleń o rzyciu i śmierci momento mori a ten obiekt w rogu musi być bardzo ciekawą analogią to tych wszystkich rzeczy w żydziu które wydają się ważne i celem ale nie są świetna gra jeszcze raz 1/1 prosta oprawa pewnie inspirowana zarąbistymi grami z dzieciństwia dzisiaj same gunwa haha :D myśłałeś może o jakimś kikstarterze albo wspierajto? jestem pewien, że mnóstwo ludzi chciałoby dać ci trochę grosza i grać ze stimosza a może wydaj na ajfona albo androida to na tabletcie też będzie hachaDziękuję bardzo, pls take my babies. :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Oh, ależ tu chodzi o to, że w naszym marnym życiu (ukazane światem z słabą grafiką i dziwnym wyglądem bohatera) plączemy się w poszukiwaniu sensu, a w końcu i tak się poddamy, co będzie naszym moralnym zwycięstwem. Bardzo ciekawe było, że każdy interesuje się tymi dodatkowymi klockami w rogu, a one są nic nie znaczące. To obrazuje ludzki umysł i jego postępowanie. Gratulacje, płakałem ze wzruszenia. A tak nieco bardziej na serio, to zastanawiam się czy po prostu jakiegoś wirusa nie ściągnąłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajin Opublikowano 1 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Oh, ależ tu chodzi o to, że w naszym marnym życiu (ukazane światem z słabą grafiką i dziwnym wyglądem bohatera) plączemy się w poszukiwaniu sensu, a w końcu i tak się poddamy, co będzie naszym moralnym zwycięstwem. Bardzo ciekawe było, że każdy interesuje się tymi dodatkowymi klockami w rogu, a one są nic nie znaczące. To obrazuje ludzki umysł i jego postępowanie. Gratulacje, płakałem ze wzruszenia. A tak nieco bardziej na serio, to zastanawiam się czy po prostu jakiegoś wirusa nie ściągnąłem. Bardzo trafna analiza. W drodze jest kolejna gra, premiera (chyba) jutro tak więc oczekujcie kolejnego wspaniałego dzieła :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Wspaniałe, głębokie, uczuciowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajin Opublikowano 1 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Wspaniałe, głębokie, uczuciowe W skrócie "modern art". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Cześć Pietrus, kopę lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajin Opublikowano 1 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Cześć Pietrus, kopę lat. To uczucie, gdy wciąż ktoś pamięta mój pierwszy nick. :crying: :crying: Wzruszyłem się niesamowicie, dzięki Ci Tymonie :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Nie byłem pewny, ale Twój wiek, lokalizacja i last.fm mnie przekonały. Tak szczerze to cieszy mnie, że się pojawiłeś. Dobrze wiedzieć, że żyjesz. To ja idę po piwo, a Ty sobie rozrabiaj dalej. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 No witam pana ponownie, może jakiś tinychat. Ale echhh, mógłbyś zrobić to bardziej z klasą. ;_; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Wait, Pietrus_Pan? Jak tak to zdecydowanie kopę lat. U Ciebie też dwa tysiące piętnasty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 2 Maja 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Przypomina mi to Trisims, ale mniej fajne i nieciekawe. Rozumiem, że to taki Prima Aprilis do kwadratu - w ramach żartu towarzyszącego, grę na Prima Aprilis zamieszczasz chytrze w maju. plączemy się w poszukiwaniu sensu, a w końcu i tak się poddamy, co będzie naszym moralnym zwycięstwem Ja zrozumiałem to tak, że gra namawia do samobójstwa, skoro jedynym sposobem wygrania jest wyłączenie jej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Przypomniał mi się projekt stary jak gmclan. "Pomóż magikowi" czy jakoś tak. I w tej gierca skakało się Magikiem z okna i spacja to było latanie ;) Niestety nie działała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 21 Maja 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 symulator rapera :') Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi