Filar Społeczności Chell Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 bring it on! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 szukając grafik znalazłem coś takiego Obiecuję że to wydam. nie żebym ciągnął za język, ale... :rolleyes: swoją drogą szkoda że sporo prac zmiotło z serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 PRZYWRÓĆCIE STARE NAGRODY POD PROFILAMI!!!!!!!!111111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 W Ustawieniach macie nagrody, czemu się nie wyświetlają - nie wiem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Chell, jestem coraz bliżej wydania, nawet znalazłem grafiki z tego projektu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 W Ustawieniach macie nagrody, czemu się nie wyświetlają - nie wiem :( Postaram się w to zerknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Mało czasu na propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 no to się spiesz z proponowaniem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zerkam w kod, ale nie widzę powodu dla którego się nie wyświetlają. Co więcej, u Uzjela i Wojzaxa je widzę... a w bazie danych są wszystkie, bo zerkałem. Edit: już wiem, chodzi o kodowanie liter... ale nie wiem dlaczego :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 o, naprawił gnysek, chwała mu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 "CA 2014" :rip: 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Użytkownikiem roku 2014 zostaje i am vader, czy nikt? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 zmień szybko że głosujesz na niego za coś innego, nikt nie ma dostępu do logów to nikt się nie dowie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 :D:D A może dać dodatkowy czas na nominacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Jak najbardziej. Taki krótki czas na zgłoszenia mógł być spoko dla najlepszej gry albo zapowiedzi bo wszystko ładnie widać w dziale. Dla takich kategorii jak Screen czy User trzeba więcej czasu na zastanowienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 DZIĘKUJĘ ZA PRZYWRÓCENIE NAGRÓD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Community Awards 2014 zakończone Najlepszą grą został Top Hat Nikasa, tym samym zostając jedyną grą która zwyciężyła w trzech kategoriach Najlepszym użytkownikiem został po raz drugi Threef, tym samym wyrównując rekord YXE (2) Najlepszym silnikiem/przykładem został Ptakopysk YXE, tym samym YXE ma już trzy nagrody w tej kategorii Najlepszą zapowiedzią została gra Warlock vs. Shadows ANtY'ego, bodaj rekordowy procent głosów, nie wiem nie liczyłem Najlepszym demem został Grum Strzelca, też duża przewaga Najlepszym trailerem/screenem/artem została Bitwa pod Połonką Propaganjy, to już druga jego nagroda w tej kategorii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Hej. Nagrody macie już w profilach! (Prócz Physixa, musi sobie sam wpisać). Wojzax, proszę o zmianę mojego nicku na poprawny ;) Sprawdźcie czy w nagrodach nie ma błędów takich jak ten: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Dzięki, Uzjel, teraz lepiej niż jak miałem wpisane 2 nagrody :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Dzięki za głosy, miło. B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Jak komuś brakuje wpisów z nagrodami dajcie znać, bo nie działają w nich polskie znaki. Nie wiem dlaczego jedynie w tym polu, Ranma ma sprawdzić na serwerze a jeśli znajdę czas spróbuję lokalnie zgrać bazę i reprodukować, może coś znajdziemy. @Anty: poprawiłem Ci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Propsy za te grafikę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Cholibka! Trzeba wziąć się do roboty, bo tylko w 2011 i 2012 nie miałem za nic pierwszego miejsca xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi