Morro Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 nooo... te patch notes to tak bym nie brał do serca za bardzo, nie było ani jednej opinii, że coś z nazwą nie tak ;) YOU LIED :'( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 To w koncu to co jako pierwsze sugerowalem bylo trafne czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxGaming Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Dla takiego biedaka jak ja to za drogo :P Niby takie są ceny na steamie, ale dlatego nie kupuje na steamie. Co ciekawe często jest tak, że gra w wersji pudełkowej kosztuje 30zł, a na steam 25 Euro klucz xD Może jakieś demo będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Marca 2015 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 YOU LIED :'( ja nie piszę patch notes itp. newsów, to nasz publisher - ONE MORE LEVEL @I am vader: confidential info, can't say Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Jak chodzi o nazwy - Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o sprawy sądowe i copyrighty. Mówić nie możesz, ale załóżmy, że wiem z tej rozmowy co wiedzieć muszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 A co do ceny to pamietaj ze i tak Twoim targetem jest europa zachodnia i murifaglandia gdzie maja hajs i ujemne IQ. Nie obrażaj ludzi którzy kupują gry... Co do ceny to standard. Poczekam aż gra wyjdzie z EA i będzie po polsku. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Po co miała by być po polsku? lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Ucz się języków buło jedna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Ah! Czaję to provo! Ja kupię jak będzie wspierać matę do tańczenia. :angel_not: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 A czemu koniecznie nie może posiadać polskiej wersji? To w jakiś sposób ujmuje anglojęzycznej wersji, czy co? Ja gdybym znał 10 języków, to bym swoje gry tłumaczył na 10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Marca 2015 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 1. pełno roboty 2. trzech polaków kupi to się nie kalkuluje also 3. w grze nie ma praktycznie w ogóle tekstu, każdy ogarnie bez polskiej wersji językowej możliwe, że polska będzie na konsolach, bo tego platformy wymagają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slythia Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Czekam na wersję PS4 i gratuluje świetnej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 TAK NA PEWNO. :) PO PROSTU SIĘ SPRZEDALIŚCIE I ROBICIE GIERKĘ TYLKO DLA KASY. :) W DUPIE JUŻ MACIE POLSKICH GRACZY. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Spoko jak nie będzie po polsku to trudno tak rzuciłem bo przeczytałem po prawej stronie Polski Nieobsługiwany i pomyślałem że skoro tu jest to pewnie są jakieś plany wydania gry w tym języku ale teraz patrzę że to przy każdej grze tak jest. :P @ANtY: Nie jest pełno roboty tylko trzeba zawczasu pomyśleć o tym, jak nie ma to trudno, w każdym razie nie wiem co was tak oburzyło wiadomo że wolę grać po polsku w gry i zawsze w takie wersje gram o ile są dostępne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Marca 2015 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 wiadomo że wolę grać po polsku w gry i zawsze w takie wersje gram o ile są dostępne. mnie nic nie oburzyło, ale wcale nie wiadomo, ja np. za wszelką cenę unikam polskich wersji językowych (tak w filmikach, filmach, grach, anime, książkach, you name it), chyba, że oryginalnie były robione po polsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 O. Mam was na głównej na Steamie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Marca 2015 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Warlock sounds epic. "Warlock vs Shadows" sounds like "Plants vs Zombies" Śmiechłem z tego komentarza na steamie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Marca 2015 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 trochę prawda, ehh.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Marca 2015 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 also przez chwilę top #60 w top sellers na steamie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxGaming Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 also przez chwilę top #60 w top sellers na steamie Bo gmclany kupiły ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 25 Marca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 cały jeden się przyznał do zakupu, reszta tylko żebrała o keye Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Marca 2015 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Ja nie żebrałem. Jak będzie na PS4 pożebrzę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 cały jeden się przyznał do zakupu, reszta tylko żebrała o keye Z mojej perspektywy wszyscy mówili że jest drogo a ANtY sam rozdawał klucze. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Z mojej perspektywy wszyscy mówili że jest drogo a ANtY sam rozdawał klucze. :D Właśnie zarobiłeś 33 euro minut podatki. Taki młody, a taki ślepy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Taki młody, a taki ślepy. Bo mi chodziło o ten fragment co Chell powiedział że wszyscy żebrali. Ty natomiast zostałeś potraktowany jako wyjątek potwierdzający regułę. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Technicznie rzecz biorąc ja też jej nie kupiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ehrgeiz Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Gratulacje panowie! :thumbsup: Gdy moja kupka wstydu się trochę zmniejszy, to na pewno kupię. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 25 Marca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 CDAction aprobuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Marca 2015 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 nice, może nawet niusa na stronie się doczekamy 2 tygodnie po premierze B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Kupiłem, grałem, jest spoko. Dobrze się spisuje na couch party. Tak jak mówiłem na Pixel Heaven, w moim odczuciu responsywność postaci daje dużą satysfakcję. Wiem, że styl graficzny jest kwestią wyboru, ale może kiedyś się skusicie na to samo co zrobił Spelunky. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi