exp Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 może po prostu dać nagrodę gmclanową taką pod profilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Myślę, że nie ma co się martwić o nagrody, a raczej o Vadera ;P Nie miałem jakichś większych zastrzeżeń do jego funkcji jako prowadzącego, i fajnie jakby to dociągnął do końca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Ja wolałbym żebyśmy doszli choć do rundy o temacie "dyzmart" :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Co z potyczką Adriann vs. Vader? Bo albo jestem ślepy, albo nigdzie nie widzę piratów. Yarrrrrrrrr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Nie mam dość YXY, mam dość życia I to nie Wasz problem Jesli chodzi o nagrode, kasy nie mam duzo ale na YXY mam odlozone. Wiec tu nie chodzi o konkurs tylko o mnie. Jezeli Adrian sie odezwie dajcie mu walkovera. Niech Chell i Threef to poprowadza. Threef glownie aby edytowac post. Chyba sobie pojde na jeszcze kilka dni, trzymajcie sie. P.S Z tego co dostalem na PW: Tura 3: cysior vs <kriso99> 2015-04-23, godz. 14 Szmalu napisal "dzis wieczor lub jutro rano" ktore tak jakby minelo wczoraj, ale i tak ANtY nie potwierdzil tej daty, wiec meh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Jezeli Adrian sie odezwie dajcie mu walkoveraW sensie że ty się poddajesz i on ma przejść? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Tura 3: cysior vs <kriso99> 2015-04-23, godz. 14 lol 20:33 nadal brak tematu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Kto by pomyślał że mimo miesięcy miernoty pojawi się światełko w tunelu dosłownie dzień po moich żałosnych, wylewnych "rzalach i bulach". Wychodzi na to, że czystą kwestią przypadku jest nieco lepiej i będę mógł dalej prowadzić YXY. Bardzo wszystkich przepraszam za problemy jakie to spowodowało, za terminy które się nie zaczęły lub nie zakończyły, za przerwę, chaos i brak organizacji. Utwierdza mnie to tylko w fakcie, że nie można zostawiać czegoś tak istotnego dla gmclanu w rękach pojedyńczej(do tego turbulentnej) osoby. Czas rozpoczęcia tury przedłużam do 1 maja włącznie. Nie mogę dłużej, bo tury muszą się zakończyć 3ciego maja, w tym roku mam matury zaczynające się 4tego, z tego co pamiętam. Z tego co widzę, Adriann nie oddał również swojej gry, więc cofam co mówiłem o walkoverze. Póki co jest remis na bazie nie oddanych prac i postaram się ugadać z Adrianem o dogrywkę 24-godzinną, zgodnie z zasadami. Jeszcze raz przepraszam za wciskanie Wam moich problemów i opóźnianie YXY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Mogę dorzucić po kluczyku Warlocks vs Shadows dla pierwszych dwóch miejsc, zawsze to 14 ojro worth of game Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 kurdę, teraz jeszcze bardziej żałuję że flappy hand się nie przebił :( eh, gmclany się nie znają na grach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Kto by pomyślał że mimo miesięcy miernoty pojawi się światełko w tunelu dosłownie dzień po moich żałosnych, wylewnych "rzalach i bulach". Wychodzi na to, że czystą kwestią przypadku jest nieco lepiej i będę mógł dalej prowadzić YXY. Mogę dorzucić po kluczyku Warlocks vs Shadows dla pierwszych dwóch miejsc, zawsze to 14 ojro worth of game To tutaj są jeszcze ludzie bez klucza albo dwóch? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Ja nie mam kluczyka ;/ Nadal żałuję, że laptop nie pozwolił mi startować w YXY. I pora ruszyć do przodu z grami bo nie mam co testować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Ja również nie mam kluczyka :( LeD, jeśli chcesz mogę ci pomóc z tym turniejem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Psst! Nowe nagrody! Sprawdź post główny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 2 Maja 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 I am Vader vs Adriann: dogrywka gra tekstowa 2/5/15 15:00 - 3/5/15 15:00 powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 gra tekstowa Zajedwabisty temat. Jeden z tych, na które liczyłem zanim odpadłem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Świetnie, coś mi się krzaczy tak ostro, że chyba nie zdążę. No &^%%^* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Coś turniej stanął w miejscu i widzę, że nie ma żadnych nadchodzących rozgrywek. Czy panowie poniżej ustalali już daty swych potyczek? Boad vs adam014 - Brak Daty cysior vs kriso99 - Brak Daty Anty vs Szmalu - Brak Daty Lechu4444 vs MaxGaming - Brak Daty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Ja z adamem przegrałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 13 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Co do Boad vs adam014, przyznaje ze zapomnialem zaktualizowac w liście dat(w tabeli jest), co do reszty, nie dostalem doslownie zadnego infa poza wiadomoscia od Explosivo w Explosivo vs adam014, której adam014 nie potwierdził. Dlaczego reszta się nie umawia - nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Co do Boad vs adam014, przyznaje ze zapomnialem zaktualizowac w liście dat(w tabeli jest), co do reszty, nie dostalem doslownie zadnego infa poza wiadomoscia od Explosivo w Explosivo vs adam014, której adam014 nie potwierdził. Dlaczego reszta się nie umawia - nie wiem. Od miesiąca próbuje się dogadać z MaxGamingiem, a co zaproponuje jakąś datę to nie dostaje odpowiedzi. Może niech on coś zaproponuje. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 13 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Mówiłem, że jeżeli ktoś próbuje się dogadać z drugą stroną, ale nie daje rady, niech do mnie pisze, że próbuje się kontaktować, bo na tej podstawie ustalam czy zdyskwalifikować obu czy tylko jedną osobę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Wiesz tylko ja się z nim kontaktuje tylko że jak mam wolny weekend to on akurat mi nie odpisuje i dopiero po weekendzie do mnie pisze. W sumie dla mnie to rybka mogłoby być w tygodniu ale nie wiem jak tam mój oponent z tym stoi. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Wraz z Krisem mieliśmy wspólnie wybraną date. W dniu, w którym miała się odbyć nasza tura nie dostaliśmy tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 14 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Wraz z Krisem mieliśmy wspólnie wybraną date. W dniu, w którym miała się odbyć nasza tura, nie dostaliśmy tematu. Wyjaśniałem tę sytuację, więc powinniście byli wybrać nową datę, tak jak zaleciłem. Nie zrobiliście tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Poddaje swój pojedynek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 crysior, chodz pierdalniemy na szybko jakiegoś crapa :P wybieraj date, ja i tak mam około 4h dziennie wolne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 16 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Explosivo vs adam014 - 2015-05-15 20:00 czy adam potwierdził nasz termin? czy nasza tura się zaczęła/zacznie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 16 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 czy adam potwierdził nasz termin? czy nasza tura się zaczęła/zacznie? *facepalm* Widzisz, jak sie nic nie robi przez 2 tygodnie bez przerwy to sie nie wie jaka data jest, myslalem ze dzisiaj jest 15 i nie spojrzalem w kalendarz. Odpowiada Wam zaczac DZIS o 20:00 czy chcecie inny termin w krotkiej przyszlosci? (i tak jestescie do przodu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 16 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Następny weekend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi