I am vader Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Wstawić wstawię, jak sprawa Gnysek vs Lechu4444 się rozwiąże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 [Tura 2] Szmalu vs Threef Temat: Skakanie po dachach Data rozpoczęcia: 2015-04-02 21:05 Data zakończenia: 2015-04-04 21:05 Lekki poślizg bo się zasiedziałem w temacie Threefa Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Czekam na fajne gry, a co do tury z Gnyskiem dostaniemy jakąś dogrywkę czy będziemy rzucać monetą. :) To ja czekam co Gnysek odpowie bo on chyba ma teraz mniej czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 W sumie fajne tematy dzisiaj wypadly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 [Tura 2] ANtY vs Chell Temat: Gra na 3 przyciski (Miałem ten temat na gmduel 2 lata temu, całkiem fajny) Data rozpoczęcia: 2015-04-02 16:00 Data zakończenia: 2015-04-04 16:00 Powodzenia! skakanie po dachach fajne ale ten temat to guwno to może być praktycznie wszystko, od tematu oczekuje, że bardziej mnie ograniczy/wskaże kierunek eh jeszcze przypadkiem zamknal mi sie projekt nie zapisujac i sie wkurwilem, moze jutro cos zrobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 przynajmniej nie spartolisz sterowania jak ja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 [Tura 2] ANtY vs Chell Temat: Gra na 3 przyciski (Miałem ten temat na gmduel 2 lata temu, całkiem fajny) Data rozpoczęcia: 2015-04-02 16:00 Data zakończenia: 2015-04-04 16:00 Powodzenia! Z ciekawości, czy przycisk ESC też się wlicza? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 ale fakt, tematy z mechaniką to najnudniejsze tematy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 lepsze niż te typu "7 grzechów głównych" albo "człowiek, który ma wszystko", nie mam nic przeciwko tematom zmuszającym do ruszenia głową i pobudzenia kreatywności, ale na te tematy powstaną po prostu głupkowate gry dostosowane do nich na siłę i tyle, bankowo fakt jest to. te tematy byłyby może i dobre, gdyby na zrobienie gry był tydzień-dwa, a nie dwie doby, z których, jak widzieliśmy, większość i tak przeznacza na grę parę godzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 7 grzechów głównych głupim tematem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 To są pierwsze YXY. Ja je nazywam testem praktycznym. Regulamin ma masę dziur, ja popełniłem masę gaf, tematy są średnie. Ale z tego doświadczenia wyciągnie się dobre info na YXY 2016.. Albo YXY 2015 II. Sam regulamin sporo się rozwinął. Organizować na pewno sam nie będę następnego czegokolwiek, jakiekolwiek to coś nie miało by być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 7 grzechów głównych głupim tematem? zaznaczyłem, że chodzi mi o ten temat na dwie doby pracy. gdyby było więcej czasu byłby to jak najbardziej dobry temat na jakąś indie-platformówkę z czarno-białą grafiką i smutną muzyczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Ja nie chcę robić kolejnego endless runnera, mam już pomysł, ale to już nie dachy a parapety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 lepsze niż te typu "7 grzechów głównych" albo "człowiek, który ma wszystko", nie mam nic przeciwko tematom zmuszającym do ruszenia głową i pobudzenia kreatywności, ale na te tematy powstaną po prostu głupkowate gry dostosowane do nich na siłę i tyle, bankowo fakt jest to. te tematy byłyby może i dobre, gdyby na zrobienie gry był tydzień-dwa, a nie dwie doby, z których, jak widzieliśmy, większość i tak przeznacza na grę parę godzin Spróbuj wymyślić coś do "fizyki alternatywnej". :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 nie taki tragiczny temat, miałem nawet pomysł na niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 MaxGaming vs adam014 Temat: Pojedynek Start: 2015-04-03 21:50 Koniec: 2015-04-05 22:00 Idę spać, dobranoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 dobranoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 teraz już nie skończe, ale widzę że wbrew mojej woli ANtY wrzucił coś konkretniejszeog niż turę temu :( no nic, wytrzymajcie do 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 grzybobranie to to o czym myślę? :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 eh, wiedziałem, że jak wcześniej wrzucę gierkę to Chell ściągnie mój pomysł fajny rip-off mojej gierki >.> teraz już nie skończe co to ma znaczyć, mam nadzieje, że nie to co myślę, jak tak to wrzuć chociaż nieskończone, nie ma walkoverów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Nie, nie, nie, zupełnie nie, skończę, tylko nie w nocy @Exp yup! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Upadte: -Usunięto informację o tym jak działa drabinka i notkę i tym, że też biorę udział - w tak późnym stadium turnieju tylko zaśmiecają miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyberZoGA (ZombiesWillBack) Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Upadte: :frusty: to tak specjalnie ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Walę dzisiaj od groma literówek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Ogłoszenie Martwi mnie jak często użytkownicy z nie więcej jak kilkoma postami i zerowym zainteresowaniem innymi tematami nagle przychodza do dzialu areny i glosuja tylko w konkretnych turach. Zaczne wyciagac z tego konsekwencje. To ze filtruje takie glosy bo sa dosyc oczywiste, nie znaczy ze to tak zostawie. Jezeli w dalszym ciagu bedziecie korzystac z altow lub "znajomych" ktorzy normalnie nie uczeszczaja na gmclanie, posypia sie dyskwalifikacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 ale jak udowodnisz, że dane konto to akurat znajomy danego uczestnika (jeśli ip się nie zgadza oczywiście)? daje to duże pole do prowokacji - bo ktoś może się zarejestrować i zagłosować na XYZ, żeby go wrobić w znajomkowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 No to powinien być minimalny limit postów, zanim będzie się dało głosować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Jest w zasadach że głosujący musi być zarejestrowany maksymalnie... we wrześniu? Nie chce mi się szukać teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Mnie to ciekawi, czemu ludzie robią konta, piszą w 3 tematach. Na YXY i chyba jakiś temat MOJA TWÓRCZOŚĆ, a potem znikają ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 ale jak udowodnisz, że dane konto to akurat znajomy danego uczestnika (jeśli ip się nie zgadza oczywiście)? daje to duże pole do prowokacji - bo ktoś może się zarejestrować i zagłosować na XYZ, żeby go wrobić w znajomkowanie. Jestem tego świadom. trzeba to dobrze ugrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi