Filar Społeczności Chell Opublikowano 26 Marca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 mam wrażenie że to mimo wszystko konkurs Vadera, jakby chciał to by to wszystko obgadał z Threefem i przystał na zmianę nazwy na GMduel 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Ehhh... Nie rozumiesz mnie. Chodzi mi o sam system tur z GMDuelu, a nie o zmianę nazwy czy samego turnieju... W GMDuelu było tak, że Threef tylko wprowadzał daty i tury i było odliczanie, dzięki czemu nie było żadnych opóźnień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 27 Marca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 W lewym narożniku mistrz w kategorii neckbeardów, I am Vader! ader, ader, ader W prawym narożniku tajemnicza, wschodząca gwiazda GMC, -[PhariseuS]-! eus, eus, eus Panowie, obaj zdajecie sobie sprawę ze stawki. Niech wygra lepszy! Temat: hińskie bajki jakcpot, gratuluje Data rozpoczęcia: 2015-03-27 18:00 Data zakończenia: 2015-03-29 18:00 Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Temat: hińskie bajki jakcpot, gratuluje Ku*wa xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 27 Marca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 bardzo zazdroszczę, chyba w wolnym czasie też coś wrzucę na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Let's get ready to rumbleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Let's get ready to rumble™ is a registered trademark of Michael Buffer. All right's reserved. Seriously. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 uff, dobrze że ten temat już odpadł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxGaming Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 bardzo zazdroszczę, chyba w wolnym czasie też coś wrzucę na ten tematDa się dodawać własne tematy do puli? Jak? Bo edytować tego nie mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 czas na zgłaszanie tematów chyba już minął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxGaming Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 czas na zgłaszanie tematów chyba już minąłJa nawet nie wiedziałem, że był xD Ale on pisał, że: chyba w wolnym czasie też coś wrzucę na ten temat dlatego pytam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 wydaje mi się, że chodziło mu o jakąś grę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Ja zrozumiałem jako grę na ten temat. Chociaż dla mnie byłby to temat trudny, bo znaleźć jakiś pomysł? No właśnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Gnysek vs Lechu4444 Temat: alternatywna fizyka Data rozpoczęcia: 2015-03-27 20:00 Data zakończenia: 2015-03-29 20:00 Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 O kurde jaki temat znowu mam pustkę w głowie i jeden oklepany pomysł który pewnie pewnie zrobię. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 tak tylko nieśmiało przypomnę, że nasza tura zaczęła się o 21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 [Tura 2] Explosivo vs Kriso Temat: Magia Data rozpoczęcia: 2015-03-27 22:00 Data zakończenia: 2015-03-29 22:00 Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Czy to pierwszy temat, na który nikt nie będzie musiał narzekać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 ja będę narzekał, liczyłem na lepsze. ale plus jest taki, że dosyć otwarty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Dobra, została mi 1 doba. Czas coś zrobić... gópi temat, gópie hińskie bajki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 OGŁOSZENIE! W związku ze zmianą czasu dzisiaj w nocy, godziny zakończenia obecnie trwających tur zostaną przesunięte o godzinę później, aby zrekompensować straconą godzinę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Jakby co to nic nie zrobiłem dziwny temat niby wpadłem na jeden pomysł wczoraj wieczorem ale jak dziś się za niego zabrałem to stwierdziłem że to chyba nie będzie fajne więc czekam na Gnyska i ewentualnie na dogrywkę. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Marca 2015 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Heh, chciałem właśnie napisać, że nie miałem czasu usiąść nawet przed kompem od wyjścia z pracy w piątek. No ale widzę nie byłem sam, zresztą na szybko teraz i tak nic mi nie przychodzi do głowy co by zrobić za grę, ciężki temat :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Marca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 ja będę narzekał, liczyłem na lepsze. ale plus jest taki, że dosyć otwarty akszuli to najlepszy temat so far ;_; nie dali dla mje ehhh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 najlepsze tematy to dyzmart i lata 80., szkoda że ten ostatni już poszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Startowałbym, gdyby nie mój zepsuty GM. A wtedy bym chciał temat 'Wnętrze zeszytu'. A tak to więcej jak połowa tematów, jest dość trudna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Lata 80 fajne nie były ;_;. Magia to świetny temat, liczyłem na nią :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 [Tura 2] ANtY vs Chell Temat: Gra na 3 przyciski (Miałem ten temat na gmduel 2 lata temu, całkiem fajny) Data rozpoczęcia: 2015-04-02 16:00 Data zakończenia: 2015-04-04 16:00 Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 [Tura 2] ANtY vs Chell Temat: Gra na 3 przyciski (Miałem ten temat na gmduel 2 lata temu, całkiem fajny) Data rozpoczęcia: 2015-04-02 16:00 Data zakończenia: 2015-04-04 16:00 Powodzenia! Czekam na fajne gry, a co do tury z Gnyskiem dostaniemy jakąś dogrywkę czy będziemy rzucać monetą. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Czekam na fajne gry, a co do tury z Gnyskiem dostaniemy jakąś dogrywkę czy będziemy rzucać monetą. :) To Wasze zadanie się dogadać. Błąd jaki popełniłem to nie ustaliłem maksymalnego czasu na dogadanie się w sprawie dogrywki. Ale nie będę tego zmieniać w trakcie Waszych negocjacji bo Gnysek sie znowu zdenerwuje ze cos zmieniam w czasie gdy on ma ture. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Ustawiaj, prawo nie działa wstecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi