Wojo Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 fajne tapety a jak zainstalowales ubuntu na kompie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 4 Maja 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Kupiłem sobie właśnie nowego laptopa :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tramur Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Kupiłem sobie właśnie nowego laptopa :thumbsup: Doceniam pański konserwatyzm pulpitowy :thumbsup: linuks, który leży odłogiem bo nic na nim nie ma :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 4 Czerwca 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 a ja sobie porzadek zrobilem w ogole tak teraz przegladalem ten temat i na moim screenie ze stycznia 2014 jest plik warto zapamietac.txt, wciaz pamietam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 6 Marca 2020 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Wskrzeszę temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 To i ja wrzucę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 8 Marca 2020 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 od dwóch lat poruszam się tylko eksploratorem plików Wojzax i HamsterMan 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 9 Marca 2020 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi