Fervi_ Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Chciałem do tego założyć nowy temat, ale co tam skoro jest temat z pulpetami to ok! To takie smutne!!! ; _ ; Cóż... czas przejść na ósemkę. I co, potrzebujesz instrukcji instalacji? :P Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 I co, potrzebujesz instrukcji instalacji? :P Fervi Jestę elektrykię, nie kucharzem. Ale o co ci chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Bo temat polega na tym, byś wrzucił skrina z systemu W zasadzie napisałeś, że chcesz przejść na 8'kę, rozumiem gdybyś wrzucił skrin, ale chwalić się nie trzeba (bo nie ma czym :D) Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Bo temat polega na tym, byś wrzucił skrina z systemu W zasadzie napisałeś, że chcesz przejść na 8'kę, rozumiem gdybyś wrzucił skrin, ale chwalić się nie trzeba (bo nie ma czym :D) Fervi Widać, że masz ból d#$py który sam tworzysz. Bez wyższego powodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Widać, że masz ból d#$py To po wczorajszej nocy z tobą xD Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 16 Maja 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 nowy windows, nowy chell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 nowy windows, nowy chell Najzabawniejsze jest to w tym kostiumie, że on nic nie widzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 17 Maja 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 najzabawniejsze w tym kostiumie jest to, ze pod maska jest rudy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 najzabawniejsze w tym kostiumie jest to, ze pod maska jest rudy :thumbsup: day saved Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagnz0r Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Windowsiarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 @YuuKun Nie chwal się inną orientacją seksualną - na paradę równości :P Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xedom Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Jak juz sie chwalimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Moje cuda :D Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagnz0r Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Jak juz sie chwalimy Good. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 16 Lipca 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Good. Jak tu wejść w internet ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Jak tu wejść w internet ? Klikasz na ikonę z przeglądarką internetową <magia> Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Dawno nikt nic tu nie pokazywał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Antychryste! Co to jest?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Internet Exploder Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 To wkońcu Internet Exploder czy Fervi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Internet Exploder Fervi's Brain Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 wykorzystałem ten temat jako pretekst do świątecznych porządków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Nejman Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Nie mam nic ciekawego do pokazania ale co tam :D W tle leci Oberschlesien - Szola :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Jeszcze ciepły zrzut: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 15 Maja 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 ktoś mógłby mi zarzucić, że jestem fanbojem FF. jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Maja 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 propsy za spotify ale ta rozdziałka ;___; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Nawet nie wiedziałem że Windows robi od razu ss obu ekranów. Śmiesznie to wygląda ale ten prawy ekran na prawdę mam fizycznie niżej. Burdel, bo dla mnie pulpit to folder temp. Zazwyczaj zapisuję tu pliki przed uploadem. Wszystkie aplikacje mam przypięte do start. Gratis ekran Facebooczka bo jest mocno customowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 ale ta rozdziałka ;___; co w niej złego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi