Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 no kurcze, nigdy kasy w ręku nie mieliście? ^^ obessij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 obessij Dobra powiem już, bo widzę że zaczynają lecieć nie miłe słowa:D Jeśli autor tego zdjęcia prawdę mówił, jest tam 53k.:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Ja nigdy nie widziałem gotówki na żywo. Kupuję tylko w chrabo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Dobra powiem już, bo widzę że zaczynają lecieć nie miłe słowa:D Jeśli autor tego zdjęcia prawdę mówił, jest tam 53k.:D Wyluzuj, to Anty. Norma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Sernat, wyjdź, przez Ciebie panuje tu niezdrowa atmosfera. Bardzo proszę :) @topic Ja mam teraz całkowicie czarny pulpit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Wyluzuj, to Anty. Norma. Jeśli ktoś traktuje moje posty z tej serii poważnie to pozdro, Bedziom +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Spokojnie chłopaki, nie pluć, bo nikogo nie obraziłem ;) . Po raz kolejny poszedł hejt w stronę bacy za chwalenie się zarobkami, mnie to tam śmieszy, no ale co ja się będę powtarzał. Anty, Twoje posty traktuję poważnie tylko w Galerii Grafik, więc o nic się nie martw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 jeszcze w "Nad czym aktualnie pracujesz" możesz ;) To nie hejt tylko humor na moim poziomie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 5 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 anty ma humor na niskim innym poziomie sernat zawsze czyha az anty powie cos glupiego bedziom nigdy nie ma wlasnego zdania tylko sie podczepia pod innych baca lubi sie chwalic pieniedzmi co wcale dobrze o nim nie swiadczy /topic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Anty i Sernat się biją, idę po popcorn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 5 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Anty ma dobry humor. Powinienem mu płacić za hejtowanie co poniektórych na gmclanie pod moją nieobecność, khykhy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 5 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 @chell: piękne podsumowanie @Explosivo: 23-godzinny refleks :) Obczajcie lepiej jaki mam kozacki programik do segregowania pulpitu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 ah ten LOSOWY screen z LOLa w tle PJONTKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 13/0/0 Akali. Etam. Pewnie low elo. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 6 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 >13/0/0 >HIB >Bastion (7~ $) >Obczajcie jaki mam fajny program do sortowania >wtf tez sie pochwale HIBem, a co! (Z pozdrowieniami dla Poxiego :*) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 13/0/0 Akali. Etam. Pewnie low elo. ;P Podejrzewam, że lvl 20- więc ranked nie wchodzi w grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 6 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 why 20? A na rankedy to nie mam teamu, wszyscy znajomi obsysacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Rankedy można grać od 20 jeśli ma się team, a gdzie grasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 6 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 north, pytałem się czemu podejrzewasz, że poniżej 20 lvla A teamu nie mam btw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Po formacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Ponyfag strikes back! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 @up: JA CHCE TAKIE IKONKI! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 20 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Morro, w co grasz z gb? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Morro, w co grasz z gb? https://gmclan.org/uploader/2426/bez_tytu_u2c299.png jeśli chodzi o GBA Mam jeszcze na DS'a (NO$GBA) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 @baca: kto nosi przy sobie takie drobne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 20 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 https://gmclan.org/uploader/2426/bez_tytu_u2c299.png jeśli chodzi o GBA Mam jeszcze na DS'a (NO$GBA) U mnie to tak: Golden Sun Isaac lvl 11, z 3 miesiące temu się tym jarałem ale teraz nie mogę do tego przysiąść, gdzieśtam utknąłem i już nie pamiętam gdzie, co skutecznie utrudnia rozgrywkę. Mega-Man Battle Network 4 - Blue Moon Spoczi jest, ale jakos ostatnio przestalem grac i nie moge sie zabrac z powrotem. Megaman na 1 lvlu, jestem zadowolony z tego jaki progress zrobiłem w porównaniu do pierwszego podejścia do tej gry. Pokemon - Fire Red Chetniej pogralbym w red ale nie wiem jak emulowac na psp gb, starter naturalnie Charmander który ma 24 lvl i już wyewoluował w Charmeleona, drugi ulubiony Pikachu na 15 lvlu. Mam tylko pierwszego gym badgesa od Brocka który walczy jak frajer. Kasy 3714, prawie 6 godzin w grze. 31 widzianych pokemonów, 11 złapanych. Nienawidzę tej wersji bo traktuje gracza jak skończonego debila który na pytanie ile ma lat odpowiada "L" i trzeba mu wszystko tłumaczyć. Pokemon Emerald Porzucony sejw wszystkie gym badgesy, 20280 kasy, 160 godzin naliczonych (z czego spora czesc przelezala na biurku gdy zapomnialem zastopowac gry), Lairon (Aron>Aggron>Lairon) 68 lvl, Blaziken (starter Torchic>Combusken>Blaziken) 50 lvl, Pikachu 36 lvl, Sableye 32 lvl, zobaczonych 149 pokemonów, złapanych 88 w tym 3 legendarne (Regirock, Regice, Registeel), 1 rare (Relicanth), przestałem grać gdy nie mogłem za chiny pokonać chyba trzeciego członka Ligi (nie chcialo mi sie grindowac) Stosunkowo nowy sejw pierwsze dwa gym badgesy, 12228 kasy, 3,5 godziny naliczonych (staram sie nie zostawiac wlaczonego gdy nie gram), Marshtomp (starter Mudkip>Marshtomp) 23 lvl, 26 zobaczonych pokemonów, złapanych 11 w tym Aron którego postanowiłem aż tak nie wykorzystywać bo jest zbyt op i Geodude którego stwierdziłem że nie będę ewoluował i zrobię z niego moją wizytówkę, gram od nowa bo stwierdziłem że mam za dużo wolnego czasu a gdybym grał na starym sejwie to to już by nie było to samo. Pokemon Mystery Dungeon - Red Rescue Team Prawie w ogóle nie gram bo często crashuje, ale gdy chwilę podziała to jest fun. The Legend of Zelda - The Minish Cap Gra świetna, umarła jednak jak większość w moim emulatorze - zrobiłem sobie od niej małą przerwę i po powrocie nie mam pojęcia co dalej, a na myśl o zaczynaniu jej po raz trzeci (za pierwszym razem szło świetnie ale brat nadpisał mój zapis...) robi mi się niedobrze. Edit: A, i jak już poruszyłeś temat FF - przeszedłem FF7 Crisis Core na psp, jestem w trakcie FF7 a później walnę sobie Advent Childrena, który kurzy się na dysku od niepamiętnych czasów. Skład teamu w 7 taki - Yuffie/Vincent (Y 28 lvl, V 30), Cloud (31 lvl) i Aerith (31 lvl). Z pozostałych to Barret (27), Tifa (25), Red XIII (26), Cait Sith (25) i Cid (29). 21 godzin w grze. 26373 gil i cała masa zbędnych itemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Kliknicie w link Bacy, to zrobicie sobie zdjęcie ze swoimi dolarami jako tapetę! :D Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 U mnie to tak: Golden Sun Isaac lvl 11, z 3 miesiące temu się tym jarałem ale teraz nie mogę do tego przysiąść, gdzieśtam utknąłem i już nie pamiętam gdzie, co skutecznie utrudnia rozgrywkę. Mega-Man Battle Network 4 - Blue Moon Spoczi jest, ale jakos ostatnio przestalem grac i nie moge sie zabrac z powrotem. Megaman na 1 lvlu, jestem zadowolony z tego jaki progress zrobiłem w porównaniu do pierwszego podejścia do tej gry. Pokemon - Fire Red Chetniej pogralbym w red ale nie wiem jak emulowac na psp gb, starter naturalnie Charmander który ma 24 lvl i już wyewoluował w Charmeleona, drugi ulubiony Pikachu na 15 lvlu. Mam tylko pierwszego gym badgesa od Brocka który walczy jak frajer. Kasy 3714, prawie 6 godzin w grze. 31 widzianych pokemonów, 11 złapanych. Nienawidzę tej wersji bo traktuje gracza jak skończonego debila który na pytanie ile ma lat odpowiada "L" i trzeba mu wszystko tłumaczyć. Pokemon Emerald Porzucony sejw wszystkie gym badgesy, 20280 kasy, 160 godzin naliczonych (z czego spora czesc przelezala na biurku gdy zapomnialem zastopowac gry), Lairon (Aron>Aggron>Lairon) 68 lvl, Blaziken (starter Torchic>Combusken>Blaziken) 50 lvl, Pikachu 36 lvl, Sableye 32 lvl, zobaczonych 149 pokemonów, złapanych 88 w tym 3 legendarne (Regirock, Regice, Registeel), 1 rare (Relicanth), przestałem grać gdy nie mogłem za chiny pokonać chyba trzeciego członka Ligi (nie chcialo mi sie grindowac) Stosunkowo nowy sejw pierwsze dwa gym badgesy, 12228 kasy, 3,5 godziny naliczonych (staram sie nie zostawiac wlaczonego gdy nie gram), Marshtomp (starter Mudkip>Marshtomp) 23 lvl, 26 zobaczonych pokemonów, złapanych 11 w tym Aron którego postanowiłem aż tak nie wykorzystywać bo jest zbyt op i Geodude którego stwierdziłem że nie będę ewoluował i zrobię z niego moją wizytówkę, gram od nowa bo stwierdziłem że mam za dużo wolnego czasu a gdybym grał na starym sejwie to to już by nie było to samo. Pokemon Mystery Dungeon - Red Rescue Team Prawie w ogóle nie gram bo często crashuje, ale gdy chwilę podziała to jest fun. The Legend of Zelda - The Minish Cap Gra świetna, umarła jednak jak większość w moim emulatorze - zrobiłem sobie od niej małą przerwę i po powrocie nie mam pojęcia co dalej, a na myśl o zaczynaniu jej po raz trzeci (za pierwszym razem szło świetnie ale brat nadpisał mój zapis...) robi mi się niedobrze. Edit: A, i jak już poruszyłeś temat FF - przeszedłem FF7 Crisis Core na psp, jestem w trakcie FF7 a później walnę sobie Advent Childrena, który kurzy się na dysku od niepamiętnych czasów. Skład teamu w 7 taki - Yuffie/Vincent (Y 28 lvl, V 30), Cloud (31 lvl) i Aerith (31 lvl). Z pozostałych to Barret (27), Tifa (25), Red XIII (26), Cait Sith (25) i Cid (29). 21 godzin w grze. 26373 gil i cała masa zbędnych itemów. Z White'a, rubin mi się gdzieś zapodział. To są tylko te gry, które mam w tym momencie, zeldy przeszedłem wszystkie na GBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 21 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zakladajac, czysto teoretycznie, że wygram TC (zawsze warto mieć nadzieję) to pierwsze co robię to kupuję sobie DSa z White/White 2 (widzę że jest dużo pokemonów z innych generacji, ale niestety tych nowych w ogóle nie kojarzę więc wybieram exclusivy w ciemno) albo 2x GBA z Ruby i Sapphire, żeby wreszcie złapać wszystkie pokemony 3 generacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi