Marmot Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Tak sobie pomyślałem, że można by założyć temat, w którym użytkownicy mogą pochwalić się swoimi tapetami na kompie :) . Zasada jest prosta: włączacie pulpit, dajecie Print Screen, wklejacie w IrfanView lub czymkolwiek innym, zapisujecie do PNG lub JPG i już :) . Najlepiej jakbyście dawali miniaturki, pod którymi jest link do obrazka (np. wrzucając na imageshack.us się coś takiego tworzy). Więc ja zacznę: PS. Do moderatorów: z tego co pamięŧam, jest taki temat. Jednak, jakbym go odświeżył, to by było większe marudzenie niż po otwarciu nowego, więc jak coś, to chyba nie będzie dla was problem połączyć :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Nic ciekawego, zbyt często go nie używam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 mój pulpicik xD powiem wam tyle. Kocham porządek :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Piertus, ty chyba jesteś jakimś wampirem, awatar czarny, pulpit czarny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 2 Października 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Bez porządkowania: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Mój wygląda tak http://img427.imageshack.us/img427/4958/pulpitpj4.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Bez porządkowania: [/url] Bez porzadkowania powiadasz? To spojrz na moj: P.S pietrus co ty masz na pulpicie na pasku? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 hmmm.... ktoś mi mówił że ma na pulpicie 13 gb to przypadkiem nie ty :P? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Ja to nie rozumiem, jak możecie mieć tyle rzeczy na pulpitach XD . @niżej: bierz przykład ze mnie, Pietrusa i Dziada :] . Zobacz jaki porządek mamy XD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 @Pieter6: Tiaa to ja na GG mowilem xD @Marmot: Hm, tyle ze ja niewiem jak to uporzadkowac xD Jak bym sie za to zabral to bylaby masakra. Stad ten balagan :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 2 Października 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Tak czy siak Pietrus wygrywa konkurs na najbrzydszy i zarazem najmniej funkcjonalny theme. XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Dobra pulpit posprzatałem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Tak czy siak Pietrus wygrywa konkurs na najbrzydszy i zarazem najmniej funkcjonalny theme. XDBrzydki i może, bo każdy ma inny gust. Ale czemu najmniej funkcjonalny to nie wiem. Swoją drogą, używam jeszcze xfce, który jest równie ubogi co fluxbox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 A to mój http://www.gmclan.org/uploader/863/pulpit.jpg w folderz "gry" jest jeszcze 32 skróty (lubie mieć dużo gier, żeby mieć wybór) i 9 skrótów w folderze "programy". Musiałem jakoś uporządkować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 2 Października 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 @Pietrus: A choćby guziki paska programu w nieaktywnym oknie - strasznie niewyraźne, białe napisy na zbyt jasnym szarym, itd. I ogólnie zbyt duży kontrast z przesytem czerni jest szkodliwy dla oczu na dłuższą metę. Może, to Ciebie nie rusza... A wiesz, że np. w LCD są standardy dot. zdrowia np. określające kolor ramki wokół matrycy i najlepszy jest srebrny kolor, a najgorszy biały - właśnie ze względu na potencjalny zbyt duży kontrast z wyświetlanym obrazem. Niby pierdół, prawda? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Mój pulpit Tło to mam czarne i jak widzicie mam włączone właściwości ekranu. Dlaczego? Bo mam taki problem. Nie mogę zmienić tapety (to świadcza te przyciemnione pole)! Czy ktoś powie mi co to może być? Byłbym bardzo wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 @Pietrus: A choćby guziki paska programu w nieaktywnym oknie - strasznie niewyraźne, białe napisy na zbyt jasnym szarym, itd. I ogólnie zbyt duży kontrast z przesytem czerni jest szkodliwy dla oczu na dłuższą metę. Może, to Ciebie nie rusza... A wiesz, że np. w LCD są standardy dot. zdrowia np. określające kolor ramki wokół matrycy i najlepszy jest srebrny kolor, a najgorszy biały - właśnie ze względu na potencjalny zbyt duży kontrast z wyświetlanym obrazem. Niby pierdół, prawda? :) -> Mi te rozmazane guziki się podobają - fajnie to wygląda ;] -> No te szare paski to akurat zonk, bo nie chciało mi się poprawiać. I właściwie to nic dziwnego z oczami mi się nie dzieje, moge patrzeć i jest dobrze. A to o lcd to faktycznie pierdół. Ja zresztą nie mam monitora lcd to i co mi po takiej informacji :P BTW. A co powiesz o moim desktopie na xfce? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Kryniak, na twoim pulpicie jest taki bałagan że połowa ikon sie powtarza. :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Minimalism rocks :] Własna produkcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolas Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 O to moj pulpicik, aktualnie testuje rozne polozenia paska: @Pat: :blink: Gdzie masz pasek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Win98 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Października 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 zrobione z własnych fotek :P http://img179.imageshack.us/img179/6141/pulpetzg4.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Swiezutki pulpit (z cenzura na gg ;p) tapete zmieniam co pol roku-rok :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 @Pat: :blink: Gdzie masz pasek? Paski sux, po co to komu? ;) A tak na serio: schował się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 lol, mi pasek pojawia sie tylko, kiedy nacisne "jabłko" (mam aplowego kiborda :P). zaraz wrzuce skrinszot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 No to odnawiam temat :P : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 O jaaa... Torrent... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 O jaaa... Kosz... Hm ja na moim pulpicie tyz mam torrenta :P To cos zlego? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi