adam014 Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 W tym temacie piszemy jakie mamy telefony.Prosze podawać prawdziwe telefony.. Mój telefon to: SAGEM myX-1 twin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Mój telefon to motorola e365 z nowym softem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Ja mam samsunga xP posiada aż dwa kolory (czarny,zielony) zablokowana karta i ma z 5 lat xD Dostalem go na obóz żeby mieć czym dzwonić a tak to nie używam. Nie lubie telefonów komórkowych :( pfeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 K300i xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Samsung C100. Spamowisko nie temat imo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Samsung X700 Sesja: :] http://ozone.com.ua/img/m/samsung_sgh-x700_b.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 2 Października 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Ja mam podobnego do adama, ale nie twin tylko trio. Straszna cegła, rzadko używam. Mam koma tylko do zadań specjalnych kiedy jest naprawde potrzebna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 A ja nie mam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 SE k700i :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 A ja mam sendo Nie znam się na telefonach, i mało mnie one obchodzą, tak jak london mam go gdybym musiał zadzwonić na obozie itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Sony Ericsson T290i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Ja nie mam, bo go nie potrzebuje ROTFL Mam GG i wszystko gra! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Micanser : Lol ? Twoj telefon to jakiś zart ? NJigdy nie słyszałem o takim telefonie ... Sendo... hehe :D:D Ale w sumie fajnie mieć taki... mhmmm oryginalny (?) telefon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 No to GM Mastahu, o wielu rzeczach nie wiedziałeś :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 2 Października 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Bigshark: Jak się nie znasz na telefonach, to przynajmniej byś się nie odzywał. Warn za takie głupkowate, wymuszane wypowiedzi. Pamiętaj, że już wszystkim się znudziłeś i za byle głupotę dostajesz warny ( tak po znajomości :] ), by szybciej stąd wylecieć. Masz już ostatnie życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Sagem my301X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Micanser : Lol ? Twoj telefon to jakiś zart ? NJigdy nie słyszałem o takim telefonie ... Sendo... hehe :D Ale w sumie fajnie mieć taki... mhmmm oryginalny (?) telefon. Wiem ze ten telefon jest mało znany, ale oczywiście, zmyśliłem se go i narysowałem zdjęcie w paincie. Mam GG i wszystko gra! To tak jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Ja mam Sagema MyX3-2. A jako awaryjny Alcatela jakiegośtam. Telefon potrzebny jest mi do dzwonienia, dlatego gardzę Sony Ericssonami, które przepakowane są zdbędnymi bzdetami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Telefon potrzebny jest mi do dzwonienia, dlatego gardzę Sony Ericssonami, które przepakowane są zdbędnymi bzdetami... Giń! W moim Sony Ericsson to prawie nic nie ma, a gadżety co wymieniają w reklamach, to tylko chwyt reklamowy :P . W moim telefonie miałybyć gry java, a jak narazie, nigdzie poza stroną Sony Ericssona, nie znalazłem gier na swoją komórkę :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 No tu sie nie zgodze. W moim K700i wszystko jest przydatne. Czyli radio, bluetooth, irda, 41 mb, hm co tam jeszcze, reszta normalna tylko to z takich przydatniejszych bajerów :jezor: Hm pelno gierek na wszystkie SE jest na: www.lasyk.net . Ale to juz offtopic :) @Down: To byl moj poprzedni telefon. Moim zdaniem taki sobie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Nokia 6610 Odkupiona od Patrysława. On za to kupił sobie badziewną Motorolę i teraz tego żałuje. :P P.S. Chciałem wsadzić zdjęcie mojej. Ale może kiedy indziej. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 HelloMoto! Motorola €398 =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 On za to kupił sobie badziewną Motorolę i teraz tego żałuje. :P Prawda. Motorole są do bani, Nokie rlz. Chciałbym 6230i. Teraz mam takie cuś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXcLiFe Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Motorola E398 z najnowszym softem + 512Mb Nie daje zdięcie bo już jest :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Ja jakies 2-3 lata temu mialem nokie 5510, ale uznalem ze niewiele z niej korzystam i jest zbednym wydatkiem. Sprzedalem i do tej pory nie mam zadnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 3 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Ranmus miałbym TRIO(ma wibre) ale wkurza mnie Koloryzowany Ekran. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Jesli ma kolorowy wyswietlacz to przeciez jest lepszy (bo od razu dokladaja np. polifonie czy od razu mp3) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 3 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Blackmauol mam nadzieję że na ślepotę nie chorujesz bo tam pisze"koloryzowany" czyli ekran jest czarno-biały a za wyświetlaczem jest obrazek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 zakupilem jakis miesiac temu we wloszech, o dziwo z polskim langiem. :D mialem tez e398, ale sprzedalem, bo za duzo tego dobrego. i stary, dobry, wysluzony sagem: btw.: ROTFL sendo sa bardzo znane gm mastahu -_-' (to tez ode mnie odwalil zapewne, a jak. :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 @adam: Wiec jaki problem go rozebrac i obrazek wyciagnac, lub wlozyc swoj wlasny? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi