en_6280 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 znowu o afryce, a o Polsce zapomnieli. Juz lepiej zamiast dawać lody w afryce gdzie i tak się roztopią zanim dotrą to lepiej rozdać je w Polsce polskim dziecią! I am Żyd and Lew... - wtedy przez ten tani burdel ebola zaatakuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 No więc dla Ciebie może nie są sensowne, dla innych są. Ja bym np. chciał wydać wszystkie podatki na lody dla głodujących w afryce, ale to jeszcze nie znaczy, że jestem ######sty jak Korwin. Mam dla ciebie rozwiązanie Kup za swoje wielkoduszny, a nie za moje - ok? ;-) Skoro chcesz pomagać ludziom w Afryce, a ja nie chcę, to pomóż i tyle, pieniądze powinny być (w większości) nasze (niestety, pieniądze w Polsce są w większości rządu - ponad 60% to podatki). Niemniej jak ja chcę kogoś wspomóc to daję mu kasę, ty daj swoją i nie trzeba do tego podatku Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 I am Żyd and Lew... - wtedy przez ten tani burdel ebola zaatakuje...Oczywiście zawsze o Polsce i tylko o Polsce, ale ja podawałem tylko taki przykład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Października 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Polityczne chuje. Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Października 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Mam dla ciebie rozwiązanie Kup za swoje wielkoduszny, a nie za moje - ok? ;-) Skoro chcesz pomagać ludziom w Afryce, a ja nie chcę, to pomóż i tyle, pieniądze powinny być (w większości) nasze (niestety, pieniądze w Polsce są w większości rządu - ponad 60% to podatki). Niemniej jak ja chcę kogoś wspomóc to daję mu kasę, ty daj swoją i nie trzeba do tego podatku Fervi No więc u mnie na osiedlu jest droga prywatna. Trzeba by ją utwardzić - ale nie można tego zrobić bez zgody wszystkich, albo jak wszyscy nie dadzą kasy. Gdyby jednak oddać drogę gminie (na co też muszą się wszyscy zgodzić), ta z naszych podatków dawno by ją utwardziła, a i zbudowano by nam kanalizację (zamiast szamb). No i własnie na tym to polega, że jakby ludzie nie byli odgórnie zmuszeni (przez np. PTU), to byśmy wszyscy jeździli po polnych drogach w błocie dzisiaj. I wiele innych dziedzin życia też by była chujowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 24 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Podatek takowy musi być, ale nie za produkty. Precz z tym lewackim kapitalizmem! I właśnie ten podatek idzie na drogi czy zniszczenia. WOLNY RYNEK <3 (hehe niby wady a jakie piękne.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Gnysek jak ci się podoba to? Słyszałem że nie przepadasz za bogactwem :) http://www.forbes.pl/sejm-przeglosowal-ozu...1,1.html#fp=frb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Października 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Gnysek jak ci się podoba to? Słyszałem że nie przepadasz za bogactwem :) http://www.forbes.pl/sejm-przeglosowal-ozu...1,1.html#fp=frb Mi to nic nie zmienia przecież. Ja pracuję normalnie jak człowiek na umowę na czas nieokreślony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Mi to nic nie zmienia przecież. Ja pracuję normalnie jak człowiek na umowę na czas nieokreślony. Ja to pracuję jeszcze bardziej normalnie, bo na kontrakt w raju podatkowym i ani jednej złotówki niezabierają mi bezpośrednio. ;) Problem w tym, że dla każdego normalność to coś innego, dlatego dla niektórych to co jest jest ok. Pytanie gdzie jest prawdziwa demokratyczna większość?? Odpowiedź prosta, tak jak głosują, żeby im było dobrze... Dobrze pasuje tu przysłowie: "komuś dogodzisz, to sobie zaszkodzisz", stąd zawsze jakiś opór. Edit 1. Zagadka: Ile historia pamięta bezkrwawych rewolucji?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Mi to nic nie zmienia przecież. Ja pracuję normalnie jak człowiek na umowę na czas nieokreślony. Wspaniałe podejście gnysek, nadajesz się idealnie na typowego polityka ciągnącego z koryta :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 @Gnysek No to ogarnijcie sobie władzę sami - u nas są głosowania co miesiąc i ludzie dyskutują co wprowadzić, czego nie wprowadzać itd. (zresztą jak to jest na osiedlach) @en_6280 Demokracji nie ma i nie będzie 1) Demokracja to rządy większości, a nie mniejszości (jak to jest teraz) 2) Wybraliśmy sobie "panów" (w zasadzie powinni być naszymi sługusami), którzy rządzą za nas. Cały problem na tym polega, że reprezentują zazwyczaj sprzeczne projekty z wolą obywateli 3) nie ważne na kogo głosujesz ważne kto liczy głosy Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Października 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 To ja zamiast Stalina będę bardziej patriotyczny i pójdę w Piłsudskiego: Naród wspaniały, tylko ludzie kurwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Jakbym widział mojego tatę przy wyborach ; _ ; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Ta najlepsze jest to że jak tata ogląda te TVNy to często się wydziera na tych polityków z POPiS bo dostrzega absurdy ale i tak na nich głosuje. No ja tego nie potrafię pojąć. Ostatnio był Wipler vs Ikonowicz i oglądał to. To wyzywał Ikonowicza i się z Wiplerem zgadzał ale i tak na KNP nie zagłosuje. Nie rozumiem tego absolutnie. Wstydzi się wyjść na przeciw naszej rodziny, która od lat na PO głosuje czy o jaki chuj chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Mam też brata Lewaka który chce wyjeżdżać z Kraju i byłby za partią Twój Ruch A co do ojca to powiedział że Korwin to jakiś obłąkany szaleniec, wariat i feminista, czy jakoś tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 jak już to antyfeminista, reszta się zgadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Na jego jedynkach jest więcej kobiet niż mężczyzn to może i feminista xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 tak chodziło mi o antyfeministę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi