TO_mek Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Witam! Czy posiadając GM Studio PRO + moduł HTML5 jest szansa na Master Colection w obniżonej cenie? Gnysek nie masz przecieków dotyczących jakichś mega promocji w tym roku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Nigdy nie widziałem aby master collection było tańsze o już opłacone moduły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 23 Września 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Nie. Master jest masterem i albo go kupujesz, albo wszystko osobno. Nie ma łączenia, na tym polega jego niższa cena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TO_mek Opublikowano 23 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Nie. Master jest masterem i albo go kupujesz, albo wszystko osobno. Nie ma łączenia, na tym polega jego niższa cena. Ok a może ktoś wie dokładnie jak wygląda sprawa zakupu (modułu bądź mastera) tak by ktoś (firma w PL) mi wystawił polska fakturę zakupu? Powiedzmy moduł za 199$ ile faktycznie by mnie kosztował wraz z podatkami i naszym vatem? Do tego jak wygląda licencjonowanie - jakaś firma w polsce to zamawia już na moje dane czy najpierw na siebie a mi to potem odsprzedaje? A może osobno podaje się dane do faktury a osobno do licencji? Dostaje się z yoyo jakąs fakturę będącą podstawą do odliczenia VATu? Przerabiał ktoś ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Na co Ci polska faktura? Firma jest zagraniczna, dostajesz klucz (na email) i zagraniczną fakturę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Września 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Zakup dokonywany jest za granicą, nie dostaniesz polskiej faktury. Poza przypadkiem, gdy jakaś firma by kupiła i odsprzedała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TO_mek Opublikowano 24 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Zakup dokonywany jest za granicą, nie dostaniesz polskiej faktury. Poza przypadkiem, gdy jakaś firma by kupiła i odsprzedała. No właśnie w ten sposób. Zdążyłem się zorientować, że firma musi posiadać numer VAT europejski, wtedy jest wystawiana faktura i można ją dalej refakturować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TO_mek Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 No właśnie w ten sposób. Zdążyłem się zorientować, że firma musi posiadać numer VAT europejski, wtedy jest wystawiana faktura i można ją dalej refakturować. Czy yoyogames to firma w UE czy poza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Czy yoyogames to firma w UE czy poza? Firma z tego co się orientuje jest w Szkocji więc jak najbardziej Unia Europejska. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Listopada 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 http://yoyogames.com/terms YoYo Games Limited, River Court, 5 West Victoria Dock Road, Dundee, Scotland, UK, DD1 3JT Wszystko napisane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi