Radarow Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Witam, od wczoraj bawię się w tym programem i dziś zauważyłem, że mam ograniczenie do 15 obiektów a z tego co wyczytałem to wersja standard nie ma limitów. Więc o co chodzi? muszę jakoś aktywować wersje standard? dodam że kiedyś zgarnąłem ją za darmo z promocji, aktywowałem, ale nawet się w to nie bawiłem, więc usunąłem program, a teraz pisze w lewym górnym rogu że mam free edition. Czegoś nie rozumiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 A ściągałeś go na nowo? Spróbuj z tąd: http://store.yoyogames.com/downloads/gm-st...tes-studio.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radarow Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 tak wczoraj ściągałem na nowo z oryginalnej strony. Spróbuje z tego linka.Teraz się wiesza na extracting... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterasu Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Musisz aktywowac licencje, robisz to w GM-ie na ekranie przed edytorem projektu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radarow Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 I po problemie dzięki za pomoc. Tak to jest jak się człowiek śpieszy i kliknie nie to co trzeba, ale zastanwia mnie po co nadal można wybierać free wersje skoro standard jest za darmo, potem taki ja mam problem. Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Bo tak im było prościej nie przerabiać kodu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek1910 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Jeszcze jest dziwne ze steamem. Bo wersje Standard można kupić na steamie a na yoyogames jest za free... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Na YYG chyba tez można kupic. Bo jest Standard Free i Standard Paid i ta druga nie ma tego logo na poczatku gotowej gry :) Zamieszali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paindemonium Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Takie małe pytanko odnośnie wersji standard. Czy w Wersji standard możliwość tworzenia obiektów fizycznych np w grze typu hotline miami jest w pełni dostępna czy nie? Mam kilka problemów z fizyką w wersji standard i zaczynam mieć wrażenie ze musiałbym mieć wersję pro (mam klucz aktywacyjny standard więc wszystko inne smiga ładnie). Robiłem kilka ruchów po tutorialach w tym kierunku i fizyka działa ale tylko na właczonym fizycznym świecie, natomiast w topdown shooter na innym tutorialu, u mnie za diabła nie chcą się obiekty ślizgać. Czy to wina okrojenia wersji standard? Czy jakieś zaszły zmiany w kodzie po wersji 1.2 an którym jest wiele tutoriali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 8 Października 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Zajrzyj w dokumentację, przy danej funkcji/zestawie powinno być info czy jest dostępna od wersji PRO czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paindemonium Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Zajrzyj w dokumentację, przy danej funkcji/zestawie powinno być info czy jest dostępna od wersji PRO czy nie. Rozkminiłem sprawę dzięki. Została tylko wkestia sterowania przy włączonej fizyce. Ale to juz w innym temacie. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi