Vilogy Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Evils Return jest kontynuacją serii Depths of darkness jednakże ER... - jest napisane calkowicie od nowa - z profesjonalnym podejsciem - development sfokusowany na urzadzenia dotykowe o niskiej rozdzielczosci A jeżeli chodzi o sama gre: Evils Return jest gra typu dungeon crawler - przemierzamy nieskończone podziemia zabijając coraz silniejszych wrogów, zdobywając przy tym ciągle rosnące doświadczenie oraz ekwipunek. * 8 klas postaci * 16 run * prawie 30 skillgemów * lista top 10 wyników online * kilka modów gry [Arena, Adventure, Infinity] * nieskończona ilość przedmiotów - 5 klas (normalne, rzadkie, unikatowe, legendarne oraz "Evil") * wyzywające bossy * momenty, w ktorych trzeba uruchomic mozg * szybka, prosta gra * questy oraz losowe eventy Całkowicie za darmo - już wkrótce Trailer > Gamejolt > http://gamejolt.com/games/rpg/evils-return/24740/ Facbook > https://www.facebook.com/gamestudio.overload Strona > www.overload.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Coś jest nie tak. Ekran na trailerze strasznie faluje. Wstaw screeny - są wymagane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterasu Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Naprawdę niezła grafika, świetny tileset, oddaje wrażenie oldskulowości. +roguelike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Miło zobaczyć na gmc coś co wygląda solidnie. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 fuq, pierwszy raz żałuję że nie mam jeszcze smartfona xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vilogy Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Motywacja 200 % w gore, dziekuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Ta czcionka na 1 screenie jest cudowna, co to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vilogy Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 http://www.ffonts.net/Liberation-Sans-Narrow.font Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vilogy Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Nowe screenshoot'y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Kiedy gramy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vilogy Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Kiedy gramy? Napisze "in-game tutorial" + pare drobnych rzeczy i bedzie mozna juz "ciupac" w ekrany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Stycznia 2015 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Skąd zakosiłeś grafikę buttonów i ramki? :D Odstaje od reszty i widac, że nie jest Twojego autorstwa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vilogy Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Ramka i guziki zrobione z tego: http://opengameart.org/content/info-box Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 A reszta grafiki przypomina erpegi Spiderweb Software, co dla mnie jest wielkim plusem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vilogy Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Planowana data premiery: Android: 20.01.15 PC: 27.01.15 Niedlugo na cdaction.pl powinien pojawic sie news o Evils Return Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 wyglada serio calakiem ladnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vilogy Opublikowano 20 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 No dobra, co moge wam powiedziec - milej zabawy. Wersja na androida -> https://play.google.com/store/apps/details?...ad.Evils_return (lub wystraczy po prostu wpisac evils return w google play) Wersja na PC bedzie dostepna za 7 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 (Dobra rada) Gra na GP powinna mieć filmik reklamowy. (Koniec dobrej rady) Ogram, jak znajdę chwilkę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vilogy Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Z przyjemnoscia umiescilbym tam filmik, ale nie jestem dobry w ich tworzeniu :P I ok - oczekuje na jakis maly komentarz odnosnie pierwszych wrazen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BloodDzioch Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Gra moim zdaniem bardzo przyjemna, jednak trochę za łatwa. Zginąłem co prawda parę razy, ale zawsze dlatego że zapomniałem użyć potiona. Przydało by się również móc cofnąć rozdanie punktów gdy wbijasz nowy lvl. Zdarzało mi się klikać przez przypadek coś czego nie chciałem (może to tylko ja bo mam duże paluchy). Więcej grzechów nie pamiętam. Grałem do tej pory może z godzinę łącznie, ale na pewno będę wracał do gry kiedy będe miał chwile wolnego, a nie będe miał komputera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi