Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 23 Lutego 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Przewertowałem każdy możliwy zakamarek gmclanu i nigdzie nie mogę trafić na hiperłącze "zmień nazwę użytkownika", a wiem, że takie istnieje. Błagam no, ta kiełbasa chodzi za mną od czterech lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Napisz do któregoś z adminów i powinni Ci zmienić ;). Tylko podaj jakiś sensowny powód i licz się z tym, że przez miesiąc będziesz miał jeszcze stary nick w nawiasie wpisany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Zmień sobie na parówka śląska xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Ogólnie zacznij obrażać adminów, oni ci dadzą bana, a ty założysz sobie nowe konto, z nowym nickiem :> Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Lutego 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 nie ma takiego hiperłącza, musisz napisać do admina i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Ja tam nie widze powodu. Np. "I am Vader" jest dziecinne ale tu jestem pod takim nickiem znany, więc jest mi z tym dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Lutego 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 ja widzę powód, ANtY było dziecinne więc zmieniłem na Van ANtY, które jest już dorosłe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Zwłaszcza z nowym avkiem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Bedziom jest wybitnie głupie i randomowe, wolałbym Smoq, ale już trudno. Za to Kiełbasa Krakowska brzmi i wygląda fajnie. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 23 Lutego 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Chell, które jest głupie, ale na nic lepszego nie wpadłem po tym jak 4tk dostał bana na miesiąc i mi się nudziło, teraz bym zdecydowanie wybrał Fortek a nie jakieś kombinacje, no ale jak już Vader powiedział na forum jestem Chell i koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Zmień sobie na parówka śląska xD:thumbsup: O! To teraz wszyscy opowiadają. To ja też opowiem, grałem sobie właśnie w Disciples II, gdy nadeszła pora na nadanie imienia bohaterowi. Jakoż, iż ja grałem nieumarłymi, a mój ulubionym bohaterem był rycerz śmierci to wylosowało mi się imię Potel. Coś mi to nie pasowało i wyglądało jakby coś tam brakowało. Zauważyłem, iż w wielu nazwach angielskich dodaje się literę "h" po pierwszej literce i jest niema. Lecz przez to iż nie zauważyłem że w niektórych językach "ph" czyta się jako "f" to wyszedł mi nick Photel. Popatrzyłem w internecie iż to jest unikatowy nick więc go sobie zostawiłem i niech tak zostanie do... kiedy chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Mimo wszystko Kiełbasa w mniejszych rozdzielczościach się nawet nie mieści, a wolałbym coś krótszego i unikatowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Tylko pytanie, czy Ty już wiesz na jaki nick chcesz sobie zmienić? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Phoenix Jr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Lutego 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Ban ANtY :((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Ban ANtY :((( Made my Day Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Temat wyczerpany - zamykam. A Fotel dostaje warna za spam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi