Jakim Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Podzielam zachwyt. Na pół. Zostało go wciąż dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 3 Lipca 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 HUD spoko, niech zostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Skąd ty bierzesz pomysły na te potwory? Świetnie wyglądają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterasu Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 no eleganckie w B====D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Szczena opada przy tym gifie, kawał dobrej roboty. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 tylko kto to widział żeby robić design postaci czornych potworów z święcącymi oczyma Anty ale powiem Ci że po tych gifach aż ulepszyłem dwóch bossów w tripe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Jak leci na Stimiarzu? Wykopki pomogły, z tego co widziałem :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Wypok i reddit pomógł na finiszu i jest #93 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 reddit jeszcze dopomógł i nawet na #53 się udało wskoczyć nowa postać :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Chuuuuu......SARIA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Jezu, wygląda ######ście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterasu Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Tak bardzo chcę, żeby mógł swoim mieczem przywoływać słupy ognia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 o o o, dobry skurczysyn :D i jakie tło to o co chodzi z tym stimiarzem że gry nieskończone sie wrzuca i co podsyła alphe bete czy co? I'm retarded a to co Threef podsunął o husarii Anty zrobiłbyś jakiegoś oldschoolowego kawalerzyste, dzielny rycerz na wiernym koniu z klasyczną szablą i gnatem :D Żeby wajdzie pokazać jak się szarżuje na czołgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 O to chodzi http://store.steampowered.com/genre/Early%20Access/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 :* @propa: chodzi o to, że wrzucam teraz na GL, gra przechodzi, jak skończę grę to od razu mogę ją wrzucić na Steama, a nie dopiero zaczynać zbierać głosy cieszę się, że zmotywowałem do stweakowania jeszcze bossów, can't wait żeby umrzeć na nich 10 razy :D koni nie będzie w grze, ani konnicy bo to by w platformówkowym enviro niestety działało retarded (chyba, że przeciwnicy), będzie za to to (ale ciiiii): edit: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 8 Lipca 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Naprawdę piękne, zdecydowanie najładniejsza gra na gmc ever. zaraz po produkcjach moacube oczywiście ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxGaming Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 :o Nic więcej nie da się nawet powiedzieć... Szczególnie podoba mi się drugi plan i "podłoga". Cudo! Jedynie to coś mi się rozpiętość kolorów postaci nie zgadza, bo jest zbyt barwa jakby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 No tak tak rozumiem z tym greenlajtem, tylko - czy to się wiąże z regualrnymi updatami aż do skutku = pełnej wersji, czy teraz wrzucisz coś, a po premierze drugi raz - gotowe? Bo generalnie to mnie zastanawia, myslalem wczesniej ze to jest takie cos ze wrzuca czlowiek coś ala demo albo bete (ale Top hat czy Cinders przecież gotowe więc mnie to skondundowało) , a kto zapłaci to i pełną wersję dostanie (co by jeszcze w przypadku tripa miało sens gdybym na przykład wykroił 3 czy 4 pierwsze rozdziały - a później dać całość - ale regularne updejty mnie bolą :twisted: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 W Early Access gra może nawet nie istnieć. Po prostu wchodzisz na Steam po to aby 'kiedyś' wrzucić tę grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 to, że teraz przejdę greenlight nie oznacza, że gra trafia na steama od razu, tylko, że mogę ją tam wrzucić kiedy chcę - także nic nie musze wrzucać żadnej wersji teraz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 to, że teraz przejdę greenlight nie oznacza, że gra trafia na steama od razu, tylko, że mogę ją tam wrzucić kiedy chcę - także nic nie musze wrzucać żadnej wersji teraz :P o to już tym bardziej jestem retard :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Lipca 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 sejwik, jedyne 33 tyśki znaków ;____: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterasu Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Rozmiar save'a nie jest problemem (np. w Spellforce save'y ważą po kilka MB), ale lepiej go zaszyfrujcie albo coś, bo to żadna frajda podmienić sobie parę linijek w save i przejść całą grę na godmode. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 đ? ˙˙˙˙ đ? ¸ ě” W ÔĎŁŚ0@ ŕŮ+ţî? €Á2bç? |z]Ú\@ÂCiođ…ą?˙˙˙ ˙˙˙˙ FŔ â?Ť‚@ ‰ţÓDn@ A@ .@ â?Ť‚@ ‰ţÓDn@ ŕp@ B ` â — ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙ đ? ˙˙˙˙ đ? ¸ ó” W ĚůfC@ qWuŕ? Ŕµ ęç? ß˙»G@ÂCiođ…ą?˙˙˙ ˙˙˙˙ FŔ Čt|@ €×…u@ A@ .@ Čt|@ €×…u@ ŕp@ ´ Í L e — ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙ đ? ˙˙˙˙ đ? ¸ ň” M đ? đ? đ? đ?˙˙˙ ˙˙˙˙ YŔ űán‡@Č6ŔRf@ /s^@ şŽ™w@ űán‡@Č6ŔRf@ ŕp@ Ľ ţ [ ‹ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙ đ? ˙˙˙˙ đ? ¸ ч ÍĚĚ=6Öş? ҇ Â!ľFg@ Ó‡ űáö…@ Ô‡ ËK·Ś§Yv@ Ő‡ ¨ňA Ö‡ ‹¦B3¤ťh@ ׇ pĽt“ę? zť M đ? đ? đ? đ?˙˙˙ ˙˙˙˙ YŔ ä Š;y@7‰:Ż‘l@ –K,‡@ vxŹl@ ä Š;y@7‰:Ż‘l@ ŕp@ b ş ± ‹ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙ đ? ˙˙˙˙ đ? ¸ ч ÍĚĚÂ,—Ě? ҇ I˙ĺc@ Ó‡ ä ŠKv@ Ô‡ †Źg8@ Ő‡ 8ˇA Ö‡ j~Ěoăp@ ׇ /Ý$Ĺ? V~ ˙˙˙˙ PŠ@ đ? đ? đ? đ?˙ u mnie jakoś tak to wygląda :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 spoko, tymczasowo tylko plaintext, zeby bylo nam latwiej testowac :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 myślałem, że tylko tego gifa z retarded cooldown reduction dzisiaj postnę, ale top hat też jest, #wygrywy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smartboy Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 myślałem, że tylko tego gifa z retarded cooldown reduction dzisiaj postnę, ale top hat też jest, #wygrywy Gra wygląda super,nie gram w takie ale mi się podoba.Najlepiej mi się podoba ruch tego niby orła po platformie. A tak swoją drogą jak wyglądają przelewy na steam`ie.Kase przelewają na konto bankowe czy wirtualny portfel typu Pay Pal ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Lipca 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 GhostWriter: nie wiem, jeszcze nie jesteśmy na Steamie :P ruchome platformy, piekielne ognie, upadłe anioły, eksplozje to wszystko w dzisiejszym odcinku Warlocks! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smartboy Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Dobre, tak myślałem,że to jakiś orzeł,ptak lub anioł dziwny. Ładnie wygląda wszystko, troche mi się Contra przypomniała. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi