Deep Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Tytuł: MemorY Gatunek: Platformer/Puzzle Opis: MemorY (ang. Pamięć) odbywa się w dwuwymiarowym wszechświecie w którym gracz może swobodnie zwiedzać różne obszary generowane proceduralnie podczas ich przygody w tym czasami brutalym wszechświecie aby znaleźć prawdziwy sens istnienia dla jego mieszkańców. Zbuduj swój własny statek, znajdz nowe bronie i wybierz po czyjej stronie będziesz w tym świecie ciągłych konfliktów i chaosu - lub po prostu przejdz się niszcząc wszystko na twojej drodze. Poznawaj różne środowiska - mroźne obce planety i gigantyczne kosmiczne budowle czekają na gracza w całym wszechświecie. Przystosowania się do obcej technologii - różne tajemnicze przedmioty, takie jak statki kosmiczne, mecha roboty i magiczne kryształy czekają na gracza, aby odkryć je na ich podróży po świecie. Autorzy: Programowanie: DepressionDev Fabuła: DepressionDev Grafika: DepressionDev Muzyka: Dominick Ferger Screeny: Istnieje wiele więcej screenów, ale nie chciałem wstawic wszystkie z nich, ponieważ zajęłoby zbyt dużo miejsca, więc wybrałem cztery. Będę bardzo szczęśliwy, aby odpowiedzieć na wszelkie pytania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Tak! Ja chce w to grać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Dawno nie szukałem linku do pobrania na gmclanie. :P No poczekam z chęcią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Grałbym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Dawno nie szukałem linku do pobrania na gmclanie. :P Tak bardzo to. Fajna animacja chodzenia :lubieto: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 @Nikas: Dokładnie tak samo :D. Pacze, szukam, gdzie tu link, a tu nie ma :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr_Kubzon Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 ######ste! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 chce chce chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 19 Lutego 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 wow, pierwszy od dawna nowy na gmclanie ktory zaczyna od pokazania czegos (i na dodatek niezle to) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deep Opublikowano 19 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Haha - dziękuje bardzo za mile powitanie :) Niestety niema jeszcze linku do pobrania bo gra jeszcze nie jest skończona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 demem nie pogardzimy, serio ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 19 Lutego 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 graałbym w takie coś dużo i często Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Nejman Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Takich gier szukam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Lutego 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 widzę komentarze over the top, ale jakiś mózg już jedyneczke wlepił :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 19 Lutego 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 to ktoś na gmclanie patrzy na gwiazdki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix_ Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Świetne, najbardziej podoba mi się to: Człowiek w czworonoga się zamienia ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deep Opublikowano 19 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Człowiek w czworonoga się zamienia ? :D Haha, I nie tylko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 W czworonoga i kobietę z dużym biustem:3 fajnie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 20 Lutego 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 gender at its finest, bardzo ladne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 20 Lutego 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Bardzo przyzwoicie. Liczę na inspiracje HL2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordoba Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Wszyscy zachwalają tę grę, Ja zaś jestem sceptyczny. Dopóki nie zobaczę dema nic konstruktywnego na temat tejże gry nie będę w stanie powiedzieć. Grafika wydaję się być niezbyt skompilowane do odwzorowania, zaś opis tejże gry wdaję się być tłumaczony za pomocą translatora google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deep Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Wszyscy zachwalają tę grę, Ja zaś jestem sceptyczny. Dopóki nie zobaczę dema nic konstruktywnego na temat tejże gry nie będę w stanie powiedzieć. Grafika wydaję się być niezbyt skompilowane do odwzorowania, zaś opis tejże gry wdaję się być tłumaczony za pomocą translatora google. Z tego co ja widzę to ty jesteś we wszystkich postach 'sceptyczny' - no ale zawsze znajdzie się ktoś kto musi dodać swoje dwa grosze do wszystkiego ;) A co do opisu - to był tłumaczony z angielskiego z google translate I potem tylko poprawiony w niektórych miejscach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Lutego 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Z tego co ja widzę to ty jesteś we wszystkich postach 'sceptyczny' - no ale zawsze znajdzie się ktoś kto musi dodać swoje dwa grosze do wszystkiego ;) Syndrom dzieciaczka, który cośtam próbował w gmie sklecić i gówno mu wyszło ale na forum siedzi z przyzwyczajenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordoba Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Syndrom dzieciaczka, który cośtam próbował w gmie sklecić i gówno mu wyszło ale na forum siedzi z przyzwyczajenia Anty, zabawne jest to, że nazywasz mnie dzieciakiem nie wiedząc ile mam lat, a swoją opinię opierasz tylko i wyłącznie na tym, iż wyraziłem odmienne zdanie w stosunku do reszty.. Świadczy to o Tobie z pewnością jak najlepiej.. Po prostu nie chwalę dnia przed zachodem słońca i wolę poczekać na jakieś demo. Z tego co ja widzę to ty jesteś we wszystkich postach 'sceptyczny' - no ale zawsze znajdzie się ktoś kto musi dodać swoje dwa grosze do wszystkiego Nie prawda, to, że zobaczyłeś dwa moje posty i wysnuwasz taką teorię na temat mojej osoby jest trochę niedorzeczne. Pomijając tę wszystkie zarzuty co do mojej osoby, chciałem dodać jeszcze, że czekam na demo i mam nadzieję, że będę mógł pisać o grze w samych superlatywach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 21 Lutego 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 o twoim wieku swiadczy chociazby to, ze ciagle zgrywasz elokwentnego inteligenta i nigdy nie mozesz miec zdania tego samego co reszta, bo godziloby to w twoj hipsterski honor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 A to jest obowiązek posiadania tego samego zdania? XD Poza tym chill ludzie, przecież nie krytykuje nic bezpodstawnie, jak czasami się zdarza na gmclanie, tylko wstrzymuje się z oceną aż będzie pokazane coś więcej niż screeny. Moim zdaniem to całkiem racjonalne podejście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordoba Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Przepraszam, że nawiąże do tegoż tematu, ale tyle osób mnie obrażało, iż jestem sceptyczny co do tego projektu.. Ale jak widzę ni słychu ni widu :) A Ja wciąż czekam na demo, aby móc wypowiedzieć się subiektywnie na temat tejże gry ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 17 Października 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 ej no, fajne to było, ale jak widzę umarło :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deep Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 ej no, fajne to było, ale jak widzę umarło :( A jednak projekt trzyma sie dobrze :thumbsup: Niestety robię to na własną rękę bez pomocy to dlatego to trwa tak długo. Pracuję nam grywalnym demo przez bardzo długi czas. Umieszce link tutaj, kiedy nadejdzie czas :thumbsup: Pozdrawiam, -Deep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 23 Listopada 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 widzisz cordoba, tak się kończy wymądrzanie na gmclanie ps. kciuki wciąż trzymam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi