Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Grudnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 W sumie nie wiem, czemu tutaj jeszcze tego nie wrzuciłem, no ale macie, tower-defens zrobiony przeze mnie w 4 dni. Platforma docelowa to Tizen, także sterowanie jest jedno-przyciskowe. Orcs vs Humens v.1.0 Windows - http://gamejolt.com/games/orcs-vs-humens/d...972/?os=windows Możliwe, że gra będzie jeszcze updatowana jak już uruchomią Tizena. Credits: gra - ja muzyka - Chris Sinnott Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Hej. Przeszedłem całość na maxa. Bardzo fajna oprawa audio-wizualna, fajnie dobrane kolory. Gamplay - standardowy więc nie ma za bardzo co pisać. Z balansem średnio, ale w TD ciężko jest osiągnąć w tak krótkim czasie wyśrubowane rezultaty. Dobra robota ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Jak przycisk jest nad wieżyczką to często zmienia wieżę a nie wdusza przycisk. Wydaje mi się że rozdzielczość powinna być 800x480 na Tizena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 A czemu Tizen? Bo za darmo export na niego? :P Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Bo jest hajs do wygrania w compo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek012 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Poziom 5, ostatnia fala się trochę rozjechały jednostki na pasku ;] Gra fajna, tylko balans troche nie ten tego bo po 3-ciej fali zastawiam prawie całość najsłabszymi wieżyczkami czasem między nimi maga i nic się nie przedostaje ;D @Edit: Błąd w liczniku zauważyłem na poziomie 6, że odlicza na minus ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 16 Grudnia 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 jak coś to się da też upgradować towerki :P oba "bugi" znam, poprawię w next patchu @fervi: tak, + na tizena był konkurs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Nadal jest konkurs. Anty testowałeś to na emulatorze? Czy na ślepo robisz testując tylko pod windowsa. Bo ja tak robię swoją xD, niestety ten emulator totalnie ssie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 16 Grudnia 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Testowalem na emulatorze, waxxowi gierkę też Jak nie odpalałeś tego na emulatorku to powodzenia życzę w procesie certyfikowania przy wrzucaniu do sklepu Tizena :P konkurs hostowany przez Tizena już nie jest, tylko ten od yoyo games jeszcze jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 No odpalałem na emulatorze ale mam na nim 1 fps bo jest zjebany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek012 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 jak coś to się da też upgradować towerki :P oba "bugi" znam, poprawię w next patchu @fervi: tak, + na tizena był konkurs Zauważyłem na ostatniej planszy ^^ Fajna gierka wciąga na kilkanaście minut, wciągnęła by na dłużej ale jest za krótka niestety ;] Muzyczka też sympatyczna dla ucha ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 16 Grudnia 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 No odpalałem na emulatorze ale mam na nim 1 fps bo jest zjebany. wiadomo, ze 1 fps, ale menusy i wszystko mozna sprawdzic czy dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 https://play.google.com/store/apps/details?....Orcs_vs_Humens dzięki szmalowi(?) gra jest dostępna na telefony komjurkowe, jak będą pozytywne opinie/zainteresowanie to porobie updaty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
canariopl Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 https://play.google.com/store/apps/details?....Orcs_vs_Humens dzięki szmalowi(?) gra jest dostępna na telefony komjurkowe, jak będą pozytywne opinie/zainteresowanie to porobie updaty :) A mam pytanie... O co chodzi z tym "Humens"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 To taki "żart". :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
canariopl Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Spoko. Żart się udał. Gra też. Podoba mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi