BanDa Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 No siema, mam problem z lol'em (nie sprawdzałem z innymi grami bo nie mam). Kumpel mi pożyczył kartę graficzną do kompa (starego kompa) bo chcialem na nim grać. No i wszystko spoko git a po 10-40 minutach gra się wyłacza i wracam do pulpitu. Nie ma żadnego komunikatu z błędu ani nic. Parametry kompa : Procek 1-rdzeniowy 2.6Ghz Intel pentium 4 1,2GB RAM Karta Geforce 9500GT 1GB Zasilacz 240W (słaby i sie zastanawiam czy to od niego wina) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Windows ;) A konkretnie sprawdzałeś, czy karta graficzna ci się nie przegrzewa? I sterowniki wgrałeś odpowiednie do swojej karty? Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BanDa Opublikowano 17 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Karta się nie przegrzewa , kontrolowałem to. A sterowniki prawdopodobnie dobre, moge jeszcze raz ściągnąć albo żeby samo sie zaaktualizowało. E: Stery aktualne i dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Możliwe iż błędem jest mała ilość RAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BanDa Opublikowano 17 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Dodam że wcześniej bez karty lol się nie wyłączał. Wtedy była zintegrowana z intela 128 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterasu Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś to do działu support na forum LoL-a. Na EUNE też weryfikują takie rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 @Fervi Ta k**wa, Windows. @Temat To normalne w lolu, znam mnóstwo osób którym coś w tym nie działa. Mi np nawet launcher nie potrafi się włączyć. Nie to nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Najpewniej odwala to Adobe Air. Miałem tak samo jak zmniejszałem priorytet LolClient.exe na niski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Ta k**wa, Windows. Największe problemy zawsze są z Windowsem, szczególnie te "Wyślij raport o błędach" ;) W teorii możesz faktycznie napisać do supportu, ew. zobaczyć logi (czy może coś tam jest) i w teorii zaktualizować do wersji Beta sterowniki Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 18 Września 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Największe problemy zawsze są z Windowsem, szczególnie te "Wyślij raport o błędach" ;) Widocznie nie umiesz z niego korzystać. Ja nie mam błędów z Windowsem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Widocznie nie umiesz z niego korzystać. Ja nie mam błędów z Windowsem. A ludzie miewają je cały czas - a taki dobry system Wiesz Bill Gates też nie miewa problemów z komputerem ;) Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 18 Września 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 A ludzie miewają je cały czas - a taki dobry system Wiesz Bill Gates też nie miewa problemów z komputerem ;) Fervi Bo kto nie umie korzystać, ma problemy. Dlatego Bill Gates ich nie ma. Wszystko co powiedziałem się potwierdziło :gnysek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Bo kto nie umie korzystać, ma problemy. Dlatego Bill Gates ich nie ma. Wszystko co powiedziałem się potwierdziło :gnysek: Ja proponuję kursy robić, 90% internautów chętnie się dowie jak żyć bez problemów z Windowsem Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 @gnysek Mimo wszystko, nawet umiejąc używać komputera, nie z naszej winy mogą pojawić się takie błędy. Zazwyczaj da się im zaradzić, bez większych problemów (ale nie powinno ich być, skoro system ma być stabilny)... I tak rozbroiłeś mnie tym postem. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Ja proponuję kursy robić, 90% internautów chętnie się dowie jak żyć bez problemów z Windowsem Fervi To jest problem gry a nie windowsa. Na twoim systemie także potrafią się zawiesić. Grałem raz na ubuntu w jakaś grę przeznaczoną tylko na linuksa i jak się zawiesiła na fullscreenie to zrobiłem reset kompa bo nie wiedziałem jak zamknąć proces tej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 To jest problem gry a nie windowsa. Na twoim systemie także potrafią się zawiesić. Grałem raz na ubuntu w jakaś grę przeznaczoną tylko na linuksa i jak się zawiesiła na fullscreenie to zrobiłem reset kompa bo nie wiedziałem jak zamknąć proces tej gry. Być może - ja takowych problemów nie mam (chyba, albo nie pamiętam [albo duma mi nie pozwala :D]) Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi