ALT Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Więc postanowiłem sobie kupic GM Studio, i dupa. Upgradowałem GM 8.1 i od godziny jest: Please wait while we generate your GameMaker:Studio licence. Na email'a nic nie przyszło, kasa ściągnięta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek012 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Radziłbym o szybki kontakt z supportem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zrobiłem już to, ale wiele osób ma ten problem, i jestem nie zadowolony, kiedy dokonywałem zakupu, oczekiwałem że będę mógł się od razu pobawić ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek012 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Nie chcę się zbytnio wypowiadać bo się nie znam, ale raczej dostaniesz wkońcu ten klucz tylko będziesz musiał trochę poczekać ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 No właśnie, kiedy kupywałem GM 8.1 dostałem klucz po kilku sekundach. Miałem nadzieje, że ktoś miał też taki prbolem i w jaki sposób go rozwiązał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Please wait while we generate your GameMaker:Studio licence. Wystarczy wejśc na stronę supportu: http://help.yoyogames.com/entries/24981146...rd-for-9-99-FAQ Any purchase made on or after 01/08/2013 will not be eligible for the promotion. Jeśli przy zakupie była inna cena niż 1$, to skontaktuj się z Helpdeskiem i POCZEKAJ. Jutro odpowiedzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Any purchase made on or after 01/08/2013 will not be eligible for the promotion. Wiem ale na stronie, nadal pisze i pisało "for 9.99" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Nic nowego, że Paul zje*ał skrypt w Ruby na stronie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Próbowałeś recover licence? https://www.yoyogames.com/my_licences Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Przysyła mi licencję od GM 8.1. Nic nowego, że Paul zje*ał skrypt w Ruby na stronie tongue2.gif Dla ciebie nic, ale to wprowadza w błąd klientów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 To też nic nowego ;) Aczkolwiek i tak YYG sie powoli zmienia i za pół roku jak wyjdzie nowe IDE to będzie już inna jakość wszystkiego, zobaczycie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Jakieś nowe info? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Już dawno przeprosili (dzień po) i przysłali ręcznie klucz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 A widzisz :) Jak napiszesz w dobre miejsce, to odpowiadają, a że nie po 15 minutach - no cóż, więcej chętnych jest, ale zazwyczaj w ciągu 1-2 dni jest odpowiedź. Tylko trzeba chcieć napisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi